Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από την Τετάρτη κλείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα


"Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας" τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής - λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το μέτρο αναστολής λειτουργίας από την Τετάρτη θα επεκταθεί και σε άλλες επιχειρήσεις.

Επίσης, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας, αλλά και πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]