Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση Τουρκίας κατά των δυνάμεων του Άσαντ…


Ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε επίθεση κατά των δυνάμεων του Άσαντ στην Ιντλίμπ, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές από την Συρία. Οι επιχειρήσεις διεξάγονται στο χωριό Nairab. Τουρκική οχηματοπομπή με άρματα μάχης και οχήματα με υλικό εισήλθαν στο συριακό έδαφος.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε εικονίζονται τουρκικά άρματα Μ-60 να εισβάλουν στην Συρία την ώρα που το τουρκικό πυροβολικό βάλλει κατά των δυνάμεων του Άσαντ.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι δυνάμεις ανταρτών που υποστηρίζει η Άγκυρα επιτέθηκαν στις συριακές δυνάμεις στην Ιντλίμπ. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είχε δηλώσει ότι οι διαπραγματεύσεις Μόσχας – Άγκυρας δεν προχωρούν καλά και πως ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με τις εν λόγω επαφές και πως μια νέα στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία είναι θέμα χρόνου.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]