Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συρία: Οι τουρκικές δυνάμεις έκοψαν το νερό από τις πόλεις Χασάκα και Ταλ-Ταμέρ


Tρομοκρατικές οργανώσεις, υποστηριζόμενες από τις τουρκικές δυνάμεις, τη Δευτέρα έκοψαν το πόσιμο νερό από την πόλη Χασάκα και τις γύρω κατοικημένες περιοχές.

Δημοσιογράφος του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων SANA, της Συρίας, που βρίσκεται στην περιοχή δήλωσε ότι οι μισθοφόροι των τουρκικών δυνάμεων έχουν υπό τον έλεγχό τους τον σταθμό πόσιμου νερού Αλούκ, που αποτελεί την κύρια πηγή πόσιμου νερού στη Χασάκα και έκοψαν το πόσιμο νερό από τις πόλεις Χασάκα και Ταλ-Ταμέρ και τις γύρω γειτονιές τους.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο σταθμός βρίσκεται κοντά στα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]