Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανία: Τούρκος οπλισμένος με μαχαίρι έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού


Νωρίτερα είχε αποπειραθεί να επιτεθεί στον αστυνομικό και σε συνάδελφό του στην πόλη Γκελζενκίρχεν

Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε έναν Τούρκο, οπλισμένο με μαχαίρι, όταν ο δεύτερος αποπειράθηκε να επιτεθεί στον πρώτο και σε συνάδελφό του στην πόλη Γκελζενκίρχεν (δυτικά), γνωστοποίησαν οι αρχές.

Ο άνδρας, κάτοικος της πόλης, χτύπησε περιπολικό της αστυνομίας με ένα αντικείμενο και κατόπιν αποπειράθηκε να επιτεθεί, με ένα «αντικείμενο υψωμένο» στο ένα του χέρι, εναντίον των δύο αστυνομικών που βρίσκονταν κοντά στο όχημα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο επιτιθέμενος κράταγε κρυμμένο στο άλλο του χέρι, πίσω από την πλάτη του, μαχαίρι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Παρά τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών, ο άνδρας αρνήθηκε να σταματήσει την επίθεση και ο ένας αστυνομικός, 23 ετών, άνοιξε πυρ και τον σκότωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσιεύματα σε μέσα ενημέρωσης κατά τα οποία ο άνδρας κραύγασε «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας περιορίστηκε να μιλήσει για «φήμες».

Η Γερμανία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού έπειτα από αρκετές επιθέσεις ισλαμιστών, η πιο πολύνεκρη εκ των οποίων διαπράχθηκε το 2016, όταν νεαρός Τυνήσιος έριξε φορτηγό πάνω σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε το ΙΚ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]