Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμείς πληρώνουμε τους μετανάστες - Όλα τα στοιχεία


Συμβάσεις σίτισης, ονόματα, ποσά και διευθύνσεις

«Η πλειοψηφία των διαγωνιστικών διαδικασιών εκτελέστηκε με συνοπτικό διαγωνισμό. Συμβλήθηκαν 55 εταιρείες με συνολικό συμβατικό προϋπολογισμό ύψους 3.239.327,21€ ενώ από τις χρηματοδοτήσεις τις Ε.Ε. καλύφθηκαν συμβάσεις συνολικού ύψους 1.304.236,35€» επισημαίνει με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά από ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν συγκεκριμένες δράσεις που έχουν στο υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. Συγκεκριμένα στα πεδία σίτισης, διαμονής, μεταφορές και στην υγειονομική περίθαλψη. Για το σκοπό αυτό το ΥΠΕΘΑ καλύπτει Δομές Φιλοξενίας-Κέντρα, για τη λειτουργία των οποίων έχει αναλάβει την κάλυψη δαπανών.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου σε ερώτηση του οποίου κατατέθηκαν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή: «Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ε.Ε Έχουμε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνικός λαός φορολογείται με βάση τα έγγραφα των Υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι τα έγγραφα που έχουμε μπροστά μας, είναι ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών.


Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ, τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα, για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ, ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης, διότι 550 ευρώ επί 4 άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένεια του, δίδονται μόνο για τη χώρα μας. Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ, παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνουν εδώ δυστυχώς».

Η απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Πανγιωτόπουλου στην ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για «Συμβάσεις με ΜΚΟ για δομές HOT SPOT»:


Πατείστε εδώ για να δείτε όλες οι συμβάσεις σίτισης που έχει αναλάβει το υπουργείο Άμυνας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Ο Ελληνικός λαός φορολογείται με βάση τα έγγραφα των Υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι τα έγγραφα που έχουμε μπροστά μας, είναι ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών."

    Υπαρχει και τριτο μηνυμα:

    Οι "προσφυγες" την καταλληλη στιγμη θα αποτελεσουν την 5η φαλαγγα της τουρκικης επιθετικοτητας

    με το να δημιουργησουν χαος τοσο στα νησια οσο και στην ηπειρωτικη Ελλαδα, παραλυοντας

    μετακινησεις στρατιωτικου προσωπικου και αναγκαζοντας σημαντικο αριθμο αστυνομικων να

    ασχολειται με την εσωτερικη ασφαλεια λογω δολιοφθορων μεσα σε πολεις, σε βασικα εργα υποδομης,

    μεχρι και δασικες εκτασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς αυτός είναι ό ρόλος τους αγαπητέ ΓΜ .Τά είπες όπως τά φωνάζω καί εγώ . Μέ χαρά μου διαπιστώνω.Ότι ό σπόρος τής αφύπνισης έπεσε. Καί εδώ σού εκφράζω έναν παραπάνω προβληματισμό καί ανησυχία μου: Είδαμε νά θέλουν εγκαταστήσουν εποίκους μουσουλμάνους σέ αγιασμένους καί ιερούς μας τόπους στά μοναστήρια μας! Δηλαδή προσβόλή τής χριστιανικής ορθόδοξης πίστης μας. Θέλουν νά ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. Ταυτόχρονα εγκαθιστούν εποίκους ΚΑΙ ΣΕ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ [ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ]. Οί οποίες είναι ενεργές καί σέ περίπτωση ανάγκης [πχ επιχειρησεις στή Βόρειο Ήπειρο ] θά χρησιμοποιηθούν. Εκτός υπηρεσίας είναι όχι εκτός χρήσης ,νά το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Καί αφού έφτασαν ώς εκεί ό λογισμός πού μέ φοβίζει καί αναφέρω παραπάνω είναι ό εξής: Είναι αποφασισμένοι νά εποικίσουν τήν Ελλάδα παντου. Έχεις στό χωριό σου τό πατρικό πού πάς τό καλοκαίρι ,γιορτές, εκλογές κτλ. Καί λές ότι συνεχίζεις τή γενιά σου. Φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θά βρείς εγκατεστημένους εποίκους "μετανάστες". Καί μήν πείς ότι τό χωριό σου είναι στήν Πίνδο ή στόν Όλυμπο, καί δέν τό εντοπίζει ούτε ο..... Θεός. Αυτοί γιά εξαλείψουν τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ. ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μέ τό χρήμα φτιάχνεις Σαλέ στή .....Σελήνη [πού λέει ό λόγος]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]