Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πότε, επιτέλους, θα εφαρμοστεί ο νόμος;


Θα εφαρμοστεί ο νόμος για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της ανομίας;

Προφανώς για την Αριστερά, από τον «πιο ροζ» ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι το «κόκκινο» ΚΚΕ και τις βαθυκόκκινες παραφυάδες τους, αλλά και πολλούς πρώην και νυν πανεπιστημιακούς, το λεγόμενο «πανεπιστημιακό άσυλο», έχει ευρεία έννοια. Περιλαμβάνει τις «παρεμβάσεις» των μελών της ΚΝΕ με τα καδρόνια επ’ ώμου, τα εργαστήρια κατασκευής μολότοφ, τα οπλοστάσια πόλης, τα κράνη, τα πυρομαχικά που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, αλλά όχι την μόνη ΝΟΜΙΜΗ παρέμβαση, αυτή της αστυνομίας, της αρχής δηλαδή που όλα τα κράτη διαθέτουν για να προστατεύουν το κοινωνικό σύνολο και να επιβάλουν τον νόμο.

Θα θέλαμε ευθαρσώς να θέσουμε δύο ερωτήματα:

Πρώτον: Η ελληνική Αριστερά θεωρεί ότι ζούμε σε ένα φασιστικό κράτος όπου πρέπει να υπάρχει το άσυλο για να προστατεύει τους φοιτητές και την «ελεύθερη διακίνηση των ιδεών», από το κράτος;

Δεύτερον: Αν στη πρώην Σοβιετία ή στη νυν Ρωσία η αστυνομία ανακάλυπτε τα εν λόγω καλούδια στην αντίστοιχη ΑΣΟΕΕ, τι ακριβώς θα είχε συμβεί; Θα επέτρεπε στους «αντιδραστικούς» φοιτητές, ΑΔΕΔΥ, πρυτάνεις, κόμματα και αποκόμματα να συγκεντρωθούν ενώπιον της σχολής και να διαμαρτυρηθούν – πολλώ δε μάλλον να παίξουν ξύλο με την αστυνομία;


Οι οπαδοί της ερυθρής έκδοσης του φασισμού, διότι περί αυτού πρόκειται, στην φαιδρή χώρα που ζούμε χαρακτηρίζουν φασιστική την αστυνομία που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αρχίζει να καθαρίζει λίγη από την απίστευτη βρώμα του είδους που υπάρχει, η οποία θα έκανε τον στάβλο του Αυγεία να μοιάζει -τουλάχιστον- ξενοδοχείο τριών τουλάχιστον αστέρων.

Τραγικά απομεινάρια άλλων εποχών, τολμούν να μιλούν για καταπάτηση της δημοκρατίας (σ.σ. υπάρχει και η κεκτημένη ταχύτητα από παρελθούσες δεκαετίες που μετέτρεψε την αντίσταση σε βιοπορισμό…) διότι μια φορά επιτέλους ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ο ρημάδης ο ΝΟΜΟΣ. Και μιλά η ΚΝΕ για παράνομη επέμβαση της αστυνομίας, ενώ η δική της «παρέμβαση» με τα καδρόνια, καθόλα νόμιμη σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, «παρεμποδίστηκε».

Βγαίνει μετά ο πολύς κ. Μαρκάτος και μόνο που δεν κηρύσσει νέα εξέγερση αλά Πολυτεχνείο 1974… Βγαίνει ο Φίλης και η Θεανώ με τα γεμιστά και πάνε να συμπαρασταθούν στους «δημοκράτες» της ΑΣΟΕΕ. Αν όμως καεί τις επόμενες ημέρες η Αθήνα, συνεπεία της επετείου του Πολυτεχνείου – μια εορτή που χωρά πολύ συζήτηση – θα αναλάβει κανείς από όλους αυτούς τις ευθύνες του ως ηθικός αυτουργός;

Διότι όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο ετοιμάζεται και όλοι θα ξέρουμε τους ηθικούς αυτουργούς… Ελπίζουμε να τους θυμούνται και οι εισαγγελείς μετά τα αποκαΐδια. Και μην ξεχνάμε πως οι εν λόγω θα έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία, στη επέτειο δολοφονίας του Γρηγορόπουλου. Το θετικό είναι βέβαια, ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η κοινωνία τους έχει πάρει χαμπάρι.

Δεν αρκούν οι προετοιμασίες, δεν αρκεί ο σχεδιασμός και η επιφυλακή της αστυνομίας. Αυτό που χρειάζεται είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, η κυβέρνηση, να ξεπεράσει τα φοβικά της σύνδρομα και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, να κατονομάσει τους υπευθύνους και όποιον φταίει να μην τον χαϊδέψει, αλλά να εφαρμόσει τον νόμο.

Ουδείς ζητά κάτι περισσότερο…
Να εφαρμοστεί επιτέλους ο ρημάδο-ΝΟΜΟΣ.

ΠΚDefence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]