Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Περί ΜΚΟ...


Θα το αναρτώ... κάθε μέρα!
Μέχρι να απαντήσει κάποιος!

Η κυβέρνηση έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα και υπεύθυνα τον ελληνικό λαό:

- Πόσες και ποιές ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία με αντικείμενο πρόσφυγες και μετανάστες;

- Ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες τους, οι ιδρυτές τους, οι χρηματοδότες τους και ποιοί κρύβονται από πίσω.

- Πόσα κονδύλια διαχειρίστηκαν

- Τι έργο έχουν να επιδείξουν;

- Αν έχει αξιολογηθεί το έργο τους σε σχέση με τα κονδύλια που διαχειρίστηκαν.

- Αν και τι έλεγχοι έχουν γίνει στις δραστηριότητές τους.

- Αν και τι παραβάσεις υπήρξαν.

- Αν η διαχείριση των κονδυλίων έγινε με διαφάνεια και για το σκοπό για τον οποίο δόθηκαν.

- Aν όσες δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις ή καταχράστηκαν χρήματα εκτός από τις ποινικές ευθύνες θα τους καταλογισθούν τα ποσά που εισέπραξαν. Μπορεί να μπει και η OLAF στη διαδικασία ελέγχου.

Για να ξέρουμε μήπως πίσω από την... αλληλεγγύη και την... φιλανθρωπία κρύβεται ένα αισχρό εμπόριο ψυχών και κάποιοι τα οικονομούν, χωρίς τσίπα, στην υγεία των κορόϊδων παριστάνοντας τους... ανθρωπιστές.

Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης
AntiNews





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Kάποια πράγματα είναι έτσι κι΄αλλιώς γνωστά, μερικές μκο αναλαμβάνουν την άμεση ιατρική περίθαλψη και έλεγχο, άλλες τη σίτιση. Οι περισσότερες δραστηριοποιούνται στο πως να τους παρουσιάζουν ως πρόσφυγες. Ανήκουν κυρίως σε τομείς δικαιωμάτων.
    Άλλες εποπτεύουν στις δομές φιλοξενίας. Έχει διαπιστωθεί πως έρχονται σε επικοινωνία και σε συνεργασία ακόμη και με δουλέμπορους και μκο που βρίσκονται στην Τουρκία που αποστέλλουν παράνομους μετανάστες ενώ αυτές που βρίσκονται στον Ελληνικό χώρο τους παραλαμβάνουν από τα παράλια. Δεν αποκλείεται μια μκο να δραστηριοποιείται σε περισσότερους τομείς καθώς και στις δύο ή περισσότερες χώρες για τη διακίνηση παράνομων μεταναστών. Άλλες ασχολούνται κυρίως μόνο με ανήλικους.
    Επίσης πολλές συγχωνευμένα πλέον με το κράτος παίρνουν κονδύλια και επιχορηγήσεις ανά άτομο για να τους εντάσσουν, να τους βρίσκουν χώρους διαμονής, για οργανωμένη εύρεση εργασίας υπό την επίβλεψη οργανώσεων με επιχορηγήσεις και κονδύλια της ευρωπαϊκής ένωσης και της Ελλάδος.

    Για όλες τις μκο είναι μεγάλη μπίζνα κράτος εν κράτει. Όλες εκτός το πολύ δύο κατηγοριών(μόνο για άμεσης ιατρικής περίθαλψης και σίτισης για τις οποίες θα πρέπει να τεθούν αυστηροί περιορισμοί και έλεγχος), θα πρέπει να τεθούν άμεσα εκτός νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]