Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έβρος: Χιλιάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες εγκαταστάθηκαν και κατέλαβαν τα ορεινά περάσματα


Γράφει ο Γεράσιμος Χουντάλας

Κρίσιμη είναι η κατάσταση στο νομό Εβρου από τις μαζικές εισόδους αλλοδαπών παράνομων μεταναστών, μουσουλμάνων στην συντριπτική πλειοψηφία τους, οι οποίοι πλέον έχουν εγκατασταθεί στα ορεινά του νομού στο μέσον της απόστασης του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σάπες-Διδυμότειχο ή Ορεστιάδα και μάλιστα στην περιοχή όπου στενεύει η ελληνική επικράτεια (μόλις 20 χλμ. πλάτος, από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα).

Εκεί υπάρχει ένας αριθμός χωριών που κατοικούνται σχεδόν αποκλειστικά από μειονοτικούς: Το Μεγάλο και το Μικρό Δέρειο, ο Πετρόλοφος, η Σιδηρώ, η Ρούσσα, το Γονικό, το Άνω και Κάτω Μικράκιο, ο Κισσόs, το Σιδηροχώρι, τα Ουράνια και η Αγριάνη.

Ολόκληρα «χωριά» μέχρι και 500 ατόμων, έχουν εμφανιστεί από το «πουθενά» βασικά από την περιοχή ανάμεσα σε Σουφλί και Λάβαρα και όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων, οι περισσότεροι λεηλατούν και κλέβουν τους ντόπιους, ενώ η κατάσταση σε ότι αφορά την ασφάλεια των ντόπιων είναι απλά τραγική.

Κλέβουν ζώα από τα μαντριά της περιοχής, τα σφαγιάζουν και τα μαγειρεύουν, ρημάζουν τους κήπους και τα μποστάνια των χωρικών και κλέβουν οτιδήποτε υπάρχει σε αγροικίες ή στις περιφέρειες των χωριών.


Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπια μειονοτικά στοιχεία τα οποία τους «καθοδηγούν» και τους κατευθύνουν στο «έργο» τους αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Πλέον ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει διπλασιαστεί και φτάνει τις 10.000 άτομα!

Τελείως συμπτωματικά η εφεδρεία στην περιοχή είναι η η XXI Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, η οποία θα πρέπει να προωθηθεί από την περιοχή Κομοτηνής όπου και στρατοπεδεύει, μέσα από το ορεινό δρομολόγιο Σάπες-Μέγα Δέρειο-Ορεστιάδα για να φτάσει κάποτε (αν φτάσει ποτέ...) στην πρώτη γραμμή και να περάσει μέσα από αυτές τις μειονοτικές μουσουλμανικές ή «προσφυγικές» μάζες.

Ουδείς φαίνεται να ασχολείται σοβαρά με το θέμα απομάκρυνσης των μουσουλμάνων αλλοδαπών από την περιοχή. Το πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί σε μια κρίση με τη Τουρκία δεν είναι πολύ δύσκολο να το φανταστούμε...

ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τελευταία είδηση σε μεγάλα ειδησεογραφικά site. Σε εφαρμογή το τουρκικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας: «Θα σας γεμίσουμε με μετανάστες, δεν μπλοφάρουμε!» Ένα εξ αυτών έχει και τον εξής υπότιτλο:
    Και τώρα ήρθε η στιγμή για μεγάλες αποφάσεις από την κυβέρνηση.
    Και μια συναφής πρόσφατη είδηση: Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ πρότεινε την μεταφορά 7.000 αλλοδαπών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα και μάλιστα με επιδότηση ενοικίου για να μπορέσουν να μείνουν μόνιμα και να βρουν εργασία!
    Ωραίος ο ΟΗΕ αφού δεν έχει ισχύ, ή μάλλον δεν θέλει, να εμποδίσει τους πολέμους υφαρπάζει από τα Έθνη την ισχύ να είναι αυτεξούσια (κυρίαρχα) και τους διανέμει πρόσφυγες και λαθρομετανάστες κατά τις επιταγές της ΝΤΠ , ως απόλυτο όργανο της.
    Όσο για την πρώτη είδηση, ο υπότιτλος λέει το αυτονόητο.
    Θα τολμήσει όμως ο “Μπιλντερμπεργκ-άς” Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει ενάντια σε αυτήν, υπερασπιζόμενος το συμφέρον της Ελλάδος; Ποιο συμφέρον; για την επιβίωση της πρόκειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα μόνοι μας τους εγκαθιστούμε δίπλα σε στρατόπεδα!δείτε που βρίσκεται το hot spot στο Σχιστό.Και δεν είναι μόνο αυτό σε όλη την επικράτεια.Δεκάδες άλλα βρίσκονται δίπλα σε ενεργά στρατόπεδα και κρίσιμες εγκαταστάσεις του στρατού.Και όσο για τον Ο.Η.Ε. έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων αυτών που ψηφίζουμε για να μας κυβερνήσουν. Όλοι είναι στο σχέδιο για την εξόντωση των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]