Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαυρωτάς: Το κλίμα στη ΝΔ για τις «Πρέσπες» είναι τώρα διαφορετικό


Τα αυτογκόλ του Μητσοτάκη από τα... αποδυτήρια!
Τα στελέχη της κυβέρνησης μάλλον θα είναι η σκληρότερη αντιπολίτευση...
Η αποδόμηση της κυβέρνησης ήδη ξεκίνησε από τις επιλογές του Μητσοτάκη...

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Πολλή συζήτηση έγινε για την απόφαση Μητσοτάκη να ορίσει τον άλλοτε βουλευτή του Ποταμιού στη θέση του ΓΓ Αθλητισμού.
«Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη» 
δήλωσε στον News 24/7 o Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικός γραμματέας Αθλητισμού.

Εξήγησε πως γνωρίζει τον χώρο του αθλητισμού εδώ και 4 δεκαετίες, έχει τεχνική επάρκεια από το Πολυτεχνείο και μπορεί να μεταφέρει τη διεθνή εμπειρία στον τομέα αυτό.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή συνεργασία με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τον οποίο είπε πως έχει τον πρώτο λόγο ενώ ο ίδιος μπορεί να συνδράμει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την οργάνωση.


Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία ο ίδιος υπερψήφισε είπε ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην Αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.

«Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε».

Τι εννοεί ο "ποιητής" κ. Μαυρωτάς και, κυρίως, τι έχει να πει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης;

Η δήλωση αυτή του γ.γ. Αθλητισμού εκφράζει τον ίδιο, την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία ως κόμμα;

Αλήθεια, σε ποιές άμεσες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει άμεσα ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης ως προς την επαίσχυντη -για τα ελληνικά συμφέροντα και εν γένει τον Ελληνισμό- συμφωνία των Πρεσπών, η οποία καταδικάστηκε από το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων πολιτών;

Ο κύριος Μητσοτάκης, ως πρωθυπουργός, θα ακολουθήσει την "πολιτική γραμμή" του Αλέξη Τσίπρα και θα αγνοήσει την ιστορία, τα συμφέροντα της χώρας και την βούληση του ελληνικού λαού;

Κατανοεί ο κύριος Μητσοτάκης πως η ταχύτητα αποδόμησής του και πτώσης του ενδεχομένως θα έχει πολλαπλάσια δυναμική από την άνοδό του, στην περίπτωση που θα αγνοήσει την σαφέστατη λαϊκή εντολή;

Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει -εκμεταλλευόμενος τη Νέα Δημοκρατία και τους ψηφοφόρους της- να δημιουργήσει ένα νέο "πολυσυλλεκτικό" κόμμα, όπως επιχείρησε ο ΓΑΠ και ο Αλέξης Τσίπρας, με τα γνωστά αποτελέσματα για τους ίδιους και τα κόμματα που χρησιμοποίησαν ως "δούρειους ίππους"...

Ως υστερόγραφο, παρατίθεται ιδιαίτερα εύστοχο και προς προβληματισμό σχόλιο του κ. ΚωνσταντίνουΤριανταφυλλάκη:
Ο διορισμός του κ. Μαυρωτά, θιασώτη και υπερασπιστή της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, ως Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού:
-Αποτελεί δικαίωση της πολιτικής και της επιχειρηματολογίας του Τσίπρα στο θέμα της συμφωνίας.
-Συνιστά πολιτική ήττα της ΝΔ που είχε τεθεί ξεκάθαρα εναντίον της συμφωνίας.
-Προκαλεί βάναυσα την βάση του κόμματος.
-Θέτει ένα μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας για τον διορισθέντα επειδή αποδέχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση ενός κόμματος με το οποίο διαφωνούσε σε μια θεμελιώδη πολιτική του.
Εκτός και αν προετοιμάζεται το έδαφος για κάτι....
Είναι τραγικό για τον ίδιο, αλλά όλα τείνουν να δείχνουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης γέρασε πολιτικά πριν να ξεκινήσει στην θέση του πρωθυπουργού...



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]