Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου: Ήδη συζητάμε την ημερομηνία παράδοσης των S-400


Η Τουρκία έχει αγοράσει τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-400 και συζητά την ημερομηνία της παράδοσης τους παρά το ενδεχόμενο της επιβολής κυρώσεων εκ μέρους των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προσθέτοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι απομονωμένες όσον αφορά την πίεση που ασκούν στην Τουρκία και στο ζήτημα των αεροσκαφών F-35.

«Ανεξάρτητα από το ποιες κυρώσεις θα αποφασισθούν, ανεξάρτητα από το τι θα ανακοινώσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε αγοράσει τους S-400 και αυτή τη στιγμή μιλάμε για το πότε θα γίνει η παράδοση τους» δήλωσε ο Τασβούσογλου.

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σήμερα σε συνέντευξη που έδωσε στην Άγκυρα, δήλωσε ακόμη ότι οι χώρες που συνεργάζονται στο πρόγραμμα των F-35 δεν υποστηρίζουν την απόφαση που έλαβαν οι Ηνωμένες Πολιτείες να σταματήσουν την εκπαίδευση Τούρκων πιλότων στα F-35.


«Η Τουρκία χρειάζεται επειγόντως την αντιααεροπορική άμυνα, δεν μπορούμε να πούμε ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να μας προστατεύσει αν υπάρξει επίθεση επειδή είμαστε μέλη του. Ας είμαστε ειλικρινείς, το ΝΑΤΟ μπορεί να προστατεύσει μόνο το 30% του τουρκικού εναέριου χώρου», δήλωσε ο Μ. Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας δήλωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσαν μεταξύ τους ότι θα συναντηθούν στο περιθώριο της ομάδας G-20 στην Ιαπωνία για να συζητήσουν το θέμα των S-400, καθώς και άλλα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη Συρία.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]