Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ανέβαλε τα εγκαίνια για το τζαμί στο Βοτανικό


Σε ακύρωση της τελετής εγκαινίων του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό προχώρησε η κυβέρνηση λόγω της βαρύτατης ήττας που υπέστη στις ευρωεκλογές της 26ης Μαίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελεύθερου Τύπου” το τζαμί θα άνοιγε τις πόρτες του την περασμένη εβδομάδα για τους χιλιάδες μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα. Την απόφαση είχαν λάβει στο Μέγαρο Μαξίμου πριν την διεξαγωγή των ευρωεκλογών ενώ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στην φιέστα των εγκαινίων θα παραβρισκόταν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στις επιδιώξεις των επιτελών του Μαξίμου ήταν να αποσταλεί μήνυμα προς τα έξω πως η Ελλάδα σέβεται και προωθεί τα θρησκευτικά δικαιώματα. Ωστόσο το εκλογικό αποτέλεσμα ακύρωσε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης καθώς εκφράστηκε ο φόβος περαιτέρω απωλειών για τον ΣΥΡΙΖΑ δεδομένου ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας εναντιώνονται με την λειτουργία του τεμένους εντός της Αθήνας.

Πάντως, το τζαμί είναι σχεδόν έτοιμο για να λειτουργήσει, παραμένει άγνωστο όμως πότε θα παραδοθεί στους 250.000 μουσουλμάνους που ζουν στην πρωτεύουσα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]