Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και η «κοτεριάδα» του Πρωθυπουργού συνεχίζεται…


Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

Από την μια ψευδο-ιδεολόγος που αυτοπροσδιορίζεται ως υποστηρικτής της φτωχολογιάς και από την άλλη σε ένα μόνιμο και διαρκές φλερτ με την πλουτοκρατία.
Από την μια προστάτης των ανέργων και των μικροσυνταξιούχων και από την άλλη συνδαιτυμόνας σε ένα τσιμπούσι με την ελίτ της χώρας αγναντεύοντας την θάλασσα.
Το πούρο μόνο του έλλειπε.

Δεν με ενοχλεί τόσο ένας πλούσιος που μένει στην Εκάλη και έχει κότερο, αλλά όλοι εκείνοι που έγιναν μέρος του συστήματος που πάλευαν να ρίξουν και «ζητιανεύουν» μια βόλτα με το κότερο.
Κατσαπλιάδες της εξουσίας και πεινασμένοι λυγούριδες που αλληθωρίζουν προς την χλιδή.
Και εσύ νόμισες ότι γνώρισες τους φλογερούς και ανιδιοτελείς επαναστάτες.
Τρίχες κατσαρές.
Αυτό που χλεύαζαν δεν το πολεμούσαν το… ΖΗΛΕΥΑΝ!!!
Και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία έπεσαν με τα μούτρα να το γευτούν.
Το πρόβλημα δεν είναι οι χλιδάτες διακοπές του «αριστερού» Τσίπρα, αλλά οι «τζάμπα» χάρες της επιχειρηματικής ελίτ προς το πρωθυπουργό της χώρας και ότι συνεπάγεται από αυτή την «συνδιαλλαγή»

Και έρχονται οι δηλώσεις του Κυβερνητικού εκπροσώπου με τα ψέματα και την προπαγάνδα του που δεν έχουν όρια, να κάνουν ακόμα χειρότερα για τον πρωθυπουργό τα πράγματα
«Η κυρία Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και 3 χρόνια.
Είναι άμισθη συνεργάτης εδώ και 1 χρόνο.
Είναι δικαίωμά της να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για μια ανάπαυλα 2-3 ημερών»
Φυσικά και έχει δικαίωμα η κυρία Παναγοπούλου όχι μόνο να φιλοξενήσει στο σκάφος της τον πρωθυπουργό, αλλά να του ζητά «χάρες», ανταλλάγματα, τιμές και αξιώματα για αυτή της την φιλοξενία
Το θέμα είναι τι κάνει ο Πρωθυπουργός.
Μάλλον έχει μια αδυναμία να καταλάβει ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι εκείνος που κατηγορείται δεν είναι η κύρια Παναγοπούλου αλλά ο Πρωθυπουργός της χώρας.


Ξεχνά όμως να μας πει, ότι ο διορισμός της κ. Παναγοπούλου ήλθε οκτώ μήνες μετά την «φιλοξενία» του Αλέξη Τσίπρα στην θαλαμηγό της και φυσικά ξεχνά να μας πει, πως πίσω από τον αόριστο τίτλο της «άμισθης» συμβούλου του Πρωθυπουργού κρύβεται μια τιμητική θέση του «πρέσβη εκ προσωπικοτήτων» που αποδόθηκε στην κυρία Αγγελόπουλου σύμφωνα με το ΦΕΚ τεύχος γ’ 518 της 09.04.2019

Και διερωτάται κανείς:
Αυτή η τιμή προς το πρόσωπό της είχε καμία σχέση με την «φιλοξενία» του Πρωθυπουργού στο σκάφος της;

Και συνεχίζει:
«Ναι, βεβαίως ήταν 25 ημέρες μετά ( εννοεί τους 100 νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι)
Ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε την εργασία του;
Τι είδους υποκρισία είναι αυτή;»
Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος ο Πρωθυπουργός να είναι θλιμμένος για 25 μέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι, την έλλειψη ευαισθησίας του άλλωστε την έδειξε το ίδιο βράδυ της καταστροφής, που ενώ γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών μιλούσε αδιάφορα με τους επιτελείς του για επιχειρησιακά θέματα σε εκείνη την στημένη σύσκεψη.

Ούτε ξέρω τι έκανε ο Μητσοτάκης. Ποσώς με ενδιαφέρει. Υποθέτω ότι και αυτός μπορεί να έκανε το ίδιο στην θέση του.
Το ζήτημα είναι τι έκανε ο Πρωθυπουργός.
Και εν πάση περιπτώσει, σε αυτήν την χώρα ο Πρωθυπουργός πρέπει να απολογείται στον λαό και όχι στον Μητσοτάκη για τις πράξεις του.
Ούτε ενδιαφέρει τον κόσμο η σύγκριση της ηθικής του Τσίπρα με την ηθική του Μητσοτάκη.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει και άλλος κόσμος σε αυτή την χώρα πέρα από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.
Ένας κόσμος που ζητά απαντήσεις και δεν είναι προσαρτώμενος στο άρμα κανενός κόμματος, που δεν προσδοκά προσωπικά οφέλη από αυτά και το μόνο που επιθυμεί είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας του να μην «ζητιανεύει» για τον ίδιο και την οικογένειά του λίγες μέρες χλιδής, πετώντας στα σκουπίδια αξιοπρέπεια, αρχές και ηθική.
Και σε αυτόν τον κόσμο έχουν την υποχρέωση να απολογούνται και να δίνουν πειστικές εξηγήσεις και απαντήσεις και όχι τα ψέματα του Κυβερνητικού εκπροσώπου.

Και συνεχίζει την προσπάθεια αποπροσανατολισμού:
«Το ότι κάποιος δικαιούται να ξεκουραστεί 2-3 ημέρες δεν συνιστά πολιτική είδηση».
Λες και αυτό είναι το ζήτημα. Για την ταμπακιέρα κουβέντα..
Φυσικά και είναι πολιτική είδηση πέρα από το ηθικό σκέλος της «συνδιαλλαγής» του πρωθυπουργού με την άρχουσα τάξη, η εικόνα του Πρωθυπουργού μιας χρεωκοπημένης με φτωχοποιημένους πολίτες χώρα, να απολαμβάνει δανεική χλιδή.

Να θυμίσω στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρωθυπουργός της χώρας ζητά απαράδεκτες «χάρες» από επιχειρηματίες που δεν είναι «άμισθοι συνεργάτες» του, όπως π.χ. η κυρία Αγγελοπούλου για να κάνει τις διακοπές του.

Το καλοκαίρι του 15 για να διασκεδάσει το τρίτο μνημόνιο που μας κόλλησε στην μούρη λίγες μέρες αργότερα, πέρασε τις διακοπές του σε μία πολυτελή βίλα στο Σούνιο, που του «παραχώρησε» ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Γιώτης μαζί με το κότερό του φυσικά.

Μανία με τα κότερα αυτό το παιδί.
Αναρωτιέμαι:
Δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ο Πρωθυπουργός της χώρας να χρηματοδοτήσει τις διακοπές του και καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους;
Γιατί αφήνει σκιές;
Δεν είναι συνδιαλλαγή αυτό;
Και αφού έχει τόσα απωθημένα με τα κότερα, γιατί δεν αγοράζει ένα να τελειώνουμε...

Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης..
Το αστείο ξέρετε ποιο είναι;
Ενώ ο Πρωθυπουργός ήθελε μυστικότητα, τις φωτογραφίες από εκείνες τις διακοπές του στο Σούνιο, τις ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook για να κάνει φιγούρα, ο άνθρωπος που του «παραχώρησε» την βίλα και το κότερο.

Βλέπετε στην ανάγκη του για λίγη χλιδή, δεν τον απασχόλησε καν η εχεμύθεια του ανθρώπου που τον κάλεσε..


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]