Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν τα όργανα


Νίκος Κοτζιάς, πρώην υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Στην ενέργεια πρέπει να πάρει μέρος και η Τουρκία. Δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες».
Γιώργος Κατρούγκαλος, νυν υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ασφαλώς βλέπουμε θετικά τη συμμετοχή της Τουρκίας. Πώς μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτήν την περιοχή την Τουρκία, η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο;»
Τα τουρκικά ΜΜΕ, μεταξύ πολλών άλλων προπαγανδιστικών τρικ, χρησιμοποιούν και αυτές τις απαράδεκτες και μειοδοτικές δηλώσεις των ημετέρων πρώην και νυν παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος για να προωθήσουν τις θέσεις τους για την ανάγκη «μοιρασιάς» του Αιγαίου και την επίτευξη μιας συμφωνίας όπου θα μπαίνουν συνεταίροι στα... δικά μας!

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εξουσία της χώρας, δίνει πολύ «χώρο» στα εθνικά θέματα. Οπισθοχωρεί σε όλα τα μέτωπα, είτε του ζητηθεί είτε όχι. Αυτή, βέβαια, είναι η σταθερή στάση της Αριστεράς στα ζητήματα που αφορούν κάτι το οποίο δεν πιστεύει ότι υπάρχει: το «έθνος».
Το έθνος για κόμματα τύπου ΣΥΡΙΖΑ είναι μια «κατασκευή» και ένα «εργαλείο» της μεγαλοαστικής τάξης για να επιδίδεται στη διατήρηση και την αύξηση του κεφαλαίου της και για να δικαιολογεί τυχοδιωκτικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους.


Ωστόσο, οι Ελληνες δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει η ιστορικά χρεοκοπημένη και πολιτικά απαξιωμένη Αριστερά. Οι πολίτες έχουν πατρίδα, πιστεύουν στο έθνος και στην παράδοση, και δεν θέλουν να βλέπουν το υπουργικό συμβούλιο να εκφράζεται υπέρ της Τουρκίας και των άλλων χωρών που εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας.

Ολα δείχνουν ότι «άρχισαν τα όργανα» με την Τουρκία και ο σκοπός που παίζουν είναι δυσάρεστος, δυσοίωνος και απειλητικός. Οι ξένοι, όπως έχει κατ' επανάληψιν προειδοποιήσει η «δημοκρατία» μας, μπορεί να μας «αδειάσουν» και να μείνουμε μόνοι έχοντας απέναντί μας και την Τουρκία και τους επίσημους αλλά και τους ανεπίσημους συμμάχους της.
Το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι πολιτικούς που να συμπεριφέρονται σαν συνήγοροι της γείτονος.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η κινητοποιηση όλων των Ελλήνων πρέπει να είναι άμεση και καθολική, αρχίζοντας από την ψήφο στις επερχόμενες διπλές εκλογές, αν "σκάσει μύτη" (ηδη αναρτηθηκε αρθρο στο pronews.gr και οι δηλώσεις που αναφέρει εδώ η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι άκρως ανησυχητικές) ότι ο Τσίπρας ετοιμαζει λύση τυπου Πρεσπών με την Τουρκία.
    Όχι όπως έγινε με τις Πρέσπες που κινητοποιηθήκαμε πολύ αργα. Και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούν αποτελεσματικοί τρόποι παρεμπόδισης της προδοσίας που σχεδιάζουν οι εντός και εκτός μισέλληνες... Το κλειδί είναι οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ένοπλες Δυνάμεις. Τι Θα κάνουν στην προκειμένη περίπτωση; Θα ανεχτούν την προδοσία, διακινδυνεύοντας την ίδια κατηγορία με τους προδότες; Κι αν οι "πάνω" είναι πουλημένοι, οι πιο "κάτω" πώς θα αντιδράσουν;
    Ο θεός να βάλει το χέρι του, να μη μας βρει μια ακόμα συμφορά που δε θα μπορέσουμε να τη σταματήσουμε εν τη γεννέσει της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]