Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη»...


Μπορεί ο Τσίπρας όπου σταθεί κι όπου βρεθεί να κραυγάζει… με την Ελλάδα των πολλών ή με την Ελλάδα των ελίτ, βαυκαλιζόμενος ότι θα πιάσει στον ύπνο κανένα υποψήφιο αυταπατημένο μπας και μετριάσει την επερχόμενη συντριβή, ωστόσο, τα αλισβερίσια που είχε ο ίδιος με την ελίτ και η λαγνεία του για την χλιδή και την εξουσία δεν επισκιάζονται.

Ας κλέψει όσα τσιτάτα του Βελουχιώτη θέλει, ας φορέσει ακόμη και φισεκλίκια υποδυόμενος τον… απελευθερωτή αντάρτη. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βγάλει από την μνήμη του λαού αυτό που του είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Αντώνης Σαμαράς.

Το επικό…. χαβιάρι και φαγοπότι με Άρη Βελουχιώτη…

Προφανώς, ούτε καν θα φανταζόταν όταν το έλεγε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο της ΝΔ τον Δεκέμβριο, ότι θα αποτελούσε έναν από τους προεκλογικούς πολιορκητικούς κριούς της Πειραιώς.

Διότι οι κατηγορίες Σαμαρά όσον αφορά την χλιδή της πρώτης φοράς αριστερά επικαλυμμένης με τα πορτρέτα του Βελουχιώτη στα υπουργικά γραφεία, ήρθαν να δέσουν με τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις ξέγνοιαστες… αριστερές πουράτες διακοπές σε κότερα λίγο μετά από τη δολοφονική αμέλεια στο Μάτι.


Όσο κι αν δεν το παραδέχονται στο Μαξίμου, η κατηφόρα πλέον είναι μονόδρομος.

Μόνο τις αποδοκιμασίες να δει κάποιος στα κοινωνικά δίκτυα για τον... σκαφάτο Αλέξη, αρκεί για να αντιληφθεί το επικείμενο... μαύρισμα.

Συνεπώς... σύντροφε, σταμάτα να προσποιείσαι τον αριστερό αγωνιστή κι άλλαξε τροπάρι.

Ίσως έτσι να περιορίσεις κάπως την πανωλεθρία.


«Και τι να πω;», προφανώς θα διερωτηθείς...

Όντως, είναι ένα μείζον ερώτημα καθώς... έμεινες κι από αφήγημα.

Ό, τι ήταν να μοιράσεις το μοίρασες. Ό, τι ήταν να τάξεις το έταξες, και πάλι η διαφορά με τη ΝΔ δεν μειώνεται.

Ενδεχομένως να έβαζες ξανά τον Πολάκη να γαβγίζει.

Τί άλλο να σου προτείνουμε από τη στιγμή που δεν σου βγαίνει τίποτα κι όλα σου γυρνάνε μπούμεραγκ;

Βρε που κατάντησε ο άλλοτε λαοπρόβλητος...

ΥΓ. Με την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα:

- Την επόμενη Κυριακή δεν ξεχνάμε ποιοι υπέγραψαν δυο νέα μνημόνια καταδικάζοντάς μας σε λιτότητα μέχρι το 2060, όταν οι προηγούμενοι έβγαζαν την Ελλάδα στο ξέφωτο.

- Την επόμενη Κυριακή δεν ξεχνάμε ποιοι ξεπούλησαν στα κοράκια την περιουσία μας μπιρ παρά για 100 χρόνια, όταν οι προηγούμενοι την διαφύλασσαν ως κόρη οφθαλμού.

- Την επομένη Κυριακή δεν ξεχνάμε ποιοι παρέδωσαν στους αποικιοκράτες την Μακεδονία και ποιοι ετοιμάζονται να τους παραδώσουν Κύπρο και Αιγαίο, όταν οι προηγούμενοι τους είχαν τρίψει στα μούτρα τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις.

- Την επομένη Κυριακή δεν ξεχνάμε ποιοι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και άντρο μπαχαλάκηδων, τρομοκρατών και λοιπών εγκληματιών, όταν οι προηγούμενοι φρουρούσαν τα σύνορά μας και με την πολιτική τους παρείχαν υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

Καλό βόλι!!!

FactorX
AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το σποτάκι για το κοινωνικό μέρισμα, πέρυσι τα Χριστούγεννα,έχει γυριστεί στο Μέγαρο Μαξίμου αποδεδειγμένα-υπάρχει σχετική ανάλυση στο διαδίκτυο-οπότε το χέρι του...καπιταλιστή που κρατάει το πούρο Αβάνας,σε ποιόν λέτε να ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]