Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στροφή στους πατριώτες!


Η πατριωτική φλόγα των Ελλήνων μετέτρεψε σε στάχτη τα όνειρα του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ για εδραίωση στην εξουσία και πολιτική ηγεμονία. Η Μακεδονία και η βούληση του εκλογικού σώματος να προστατεύσει τη βόρεια καρδιά της Ελλάδας μας στέρησαν από την κυβέρνηση τη λαϊκή νομιμοποίηση - ένα αναντικατάστατο πολιτικό αγαθό που αποκτάται μόνο μέσω της εκλογικής διαδικασίας.

Η κυβέρνηση αποπειράθηκε να κάνει τους ψηφοφόρους να... λησμονήσουν τον πατριωτισμό τους με εκβιαστικά διλήμματα και με τη διανομή επιδομάτων και χαρτζιλικιών της τελευταίας στιγμής, αλλά αυτό δεν κατέστη (ευτυχώς, για την αξιοπρέπεια της κοινωνίας μας) εφικτό.

Οι Έλληνες απάντησαν στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και στον ενδοτισμό της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα, δίνοντας προβάδισμα 9,35% στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε να έχει πάρει το μήνυμα των εκλογέων ήδη από τη βραδιά της νίκης, στην οποία μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Στέκομαι μπροστά σας με απόλυτη επίγνωση της πατριωτικής μου ευθύνης. (...) Στην καρδιά μου και στο μυαλό μου δεν υπάρχουν κάποιοι που θα τελειώσουν κάποιους άλλους, δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, υπάρχουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Ελληνες».


Σχετικά με τα παραπάνω είναι και όσα είπε σε συνέντευξή του ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος για τον εκλογικό σχεδιασμό του άμεσου μέλλοντος δήλωσε: «Εμείς θα απευθυνθούμε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους του πατριωτισμού, στους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί -προσεγγίζοντας για ζητήματα που αφορούν τα εθνικά μας θέματα αυτή τη συγκεκριμένη πολιτική δύναμη- να συνειδητοποιήσουν ότι ο αληθινός πατριωτισμός είναι ο πατριωτισμός που φέρνει αποτελέσματα. Είναι η πολιτική της Ν.Δ.».

Κανείς δεν μπορεί να αγνοεί, ατιμώρητος, τη βούληση του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να αφουγκραστεί τις ανησυχίες όσων διαδήλωναν υπέρ της Μακεδονίας, επέλεξε να τους συκοφαντεί και να τους περιφρονεί. Η Ν.Δ. φάνηκε ότι εναρμονίζεται με τη λαϊκή βούληση. Μένει να το αποδείξει, εφαρμόζοντας τις αντίστοιχες πολιτικές.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. "«Εμείς θα απευθυνθούμε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους του πατριωτισμού, στους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί -προσεγγίζοντας για ζητήματα που αφορούν τα εθνικά μας θέματα αυτή τη συγκεκριμένη πολιτική δύναμη- να συνειδητοποιήσουν ότι ο αληθινός πατριωτισμός είναι ο πατριωτισμός που φέρνει αποτελέσματα. Είναι η πολιτική της Ν.Δ.»."


    Και ποιος ειναι ο ..."πατριωτισμος" που φερνει αποτελεσματα;

    Να αποδεχθουμε την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων;

    Να αποδεχθουμε οτι για να διατηρηθει η ειρηνη πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε "μοναχοφαηδες";

    Και κατι αλλο:

    αναφερεται οτι "μπορει"(!!)- δηλαδη ΙΣΩΣ - οι πατριωτες να αντιληφθουν τον "πατριωτισμο" που

    φερνει αποτελεσματα!

    Και αν δεν "μπορει";

    Ποιος θα φταιει τοτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα σε δούμε και εσένα Κυριάκο, που δεν παραιτήθηκες όταν έπρεπε για να μην πάει η προδοτική συμφωνία στις Πρέσπες, μήπως ο πρέσβυς διέταξε; έτσι διέταξε και τον Τσίπρα και θα εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό, αν όχι άμεσα, στο κοντινό μέλλον.Κανόνισε τι θα κάνεις με το προσύμφωνο και άσε τους Γερμανούς να μιλάνε για τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές, εμείς δεν υπογράψαμε και δεν δεσμευτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό είχα γράψει πολλλές φορές καί νά τό θυμηθείτε. Τό ξεπούλημα τής Μακεδονίας στίς Πρέσπες θά φέρει ειδικά δικαστήρια .... Γουνάκια.... Καί όσο γιά τόν Κυριάκο . Δέν θά ήθελα νά είμαι στή θέση του. Άν ενώ διαξιφίζεται στό νεοκλασσικό τής Πλατείας Συντάγματος. Προγραμματικές δηλώσεις κτλ.... Ακούσουμε απόβαση στήν Χίο κτλ.Διότι τά μεμέτια τό έχουν ξανακάνει. Στήν περίπτωση τών Ιμίων. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ. Ή νά ακούσουμε βομβαρδισμό κάποιου στρατοπέδου μας. Μέ θύματα... Τότε νά δώ τόν Κυριάκο. Άν δέν αντιδράσει όπως επιβάλλεται ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ

      Διαγραφή
    2. "Αν δεν αντιδράσει...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ"
      Μπράβο Πανο, εστειλες το σωστό μηνυμα σε καθε ΕΛΛΗΝΑ: το "ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ" για υπέρ πάντων αγώνα.
      Το μηνυμα αυτο πρεπει να φτάσει παντού και στα ώτα του Μητσοτάκη.

      Αλλά και αν δεν ακυρωσει τη συμφωνία των Πρεσπών και κοιτάξει να ξεφυγει με αστειότητες του τύπου: "Δεν θα επιτρέψουμε να μπουν στην ΕΕ"(ελπιζοντας να βγει αληθινη η ρηση του πατέρα του ότι το θεμα θα ξεχαστεί -και τότε θα ερθει και η εισοδος στην ΕΕ!) θα πρεπει ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Φίλτατε συνομιλητή "Φιλόπατρι". Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Όμως φοβάμαι ότι : Ή "μεταπολίτευση" ή " αποκατάσταση τής δημοκρατίας" [ουσιαστικά ή επιστροφή τών πολιτικών] θά τελειώσει όπως ξεκίνησε. Μέ μιά ακόμα ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Τό 1974 χάσαμε τήν μισή Κύπρο καί τώρα ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΘΡΑΚΗ. Οί διαδικασίες ξεκίνησαν ήδη. Στή Θράκη μας σκάει μύτη αυτονομιστικό μουσουλμανικό κόμμα. Μυστικές συνομιλίες γιά ΜΟΕ στό Αιγαίο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. Άν γίνουν όλα αυτά άιντε νά ξαναμιλήσεις στό μέσο Έλληνα γιά πολιτικούς κοινοβουλευτισμό ,"δημοκρατία". Φοβάμαι θά ξαναδούμε τήν εικόνα κυβερνήσεις νά ορκίζονται ενώπιον στρατηγού. Διευκρίνιση ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . Αλλά θά έρθει τέτοιο μπάχαλο πού ίσως εκκλησία καί ΕΔ θεσμοί .Ικανοί νά διαχειριστούν προσωρινά τήν διοίκηση. Ώσπου νά ομαλοποιηθεί ή κατάσταση. Καί νά διαχειριστούν τή μοίρα μας πραγματικοί Έλληνες πατριώτες πολιτικοί σάν τόν Ιωάννη Καποδίστρια. Ν Πλαστήρα κτλ.. Νά έρθει επιτέλους ή ανάσταση τής Ελλάδας νά δούμε άσπρη μέρα. Γιατί διαφορετικά κόλαση....

      Διαγραφή
  3. Συνέλληνες, συμπατριώτες, μην τρέφετε φρούδες ελπίδες, ο Κούλης θα εκτελέσει με την σειρά του τις εντολές της Μέρκελ και του ιερατείου Βρυξελλών - τραπεζιτών - σιωνιστών. Δεν είναι τυχαία η άμεση δήλωση από Γερμανία προχθές για σεβασμό στην συμφωνία των Πρεσπών ( που είναι μόνον ένα προσύμφωνο και με τους κατάλληλους χειρισμούς και κυρίως την ΕΘΝΙΚΗ βούληση μπορεί να ακυρωθεί), ούτε επίσης είναι τυχαίο χρονικά ότι σήμερα η ΕΕ έδωσε το πράσινο φως για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων και της Αλβανίας. Ξέρουν ότι οι κομματικοί ευρωβουλευτές από το Ελλαδιστάν δεν θα φέρουν αντιρρήσεις διότι εκεί κινούνται για τα κομματικά ωφέλη, όχι για τα ΕΘΝΙΚΑ. Ας μην ξεχνάμε τις χαρές που έκανε η Ντόρα μόλις υπογράφηκε το προσύμφωνο των Πρεσπών και την επόμενη ημέρα με το απέραντο θράσος που την χαρακτηρίζει δήλωσε στα ΜΜΕ ότι αυτή αμέσως θα άρχιζε να αποκαλεί τα Σκόπια με την νέα ονομασία τους, δηλαδή Βόρεια Μακεδονία. Η οικογένεια Μητσοτάκη από χρόνια έχει υπογράψει και υλοποιεί την προδοσία της Μακεδονίας και της Ελλάδας μας, με υπέρογκα οικονομικά ανταλλάγματα και συνεχείς θέσεις στην εξουσία. Είμαστε σε πορεία ολέθρου ως προς τα ΕΘΝΙΚΑ μας συμφέροντα, ας προετοιμαστούμε και επαγρυπνούμε μήπως ότι δεν ολοκλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το αποτελειώσει ο Κούλης με την Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]