Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: «Εθνικός ολετήρας» ο Κοτζιάς


"Θα αποκαλύψουμε τα ανταλλάγματα των Πρεσπών"

Σκληρή επίθεση στον Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά ο Πάνος Καμμένος, κατά την παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπου ο πρώην υπουργός Άμυνας κατήγγειλε τον «εθνικό ολετήρα» οποίος «παραβίασε την συμφωνία ύπαρξης της κυβέρνησης» και υποστήριξε ότι «θα αποδείξουμε με ποια ανταλλάγματα» ο πρώην ΥΠΕΞ υπέγραψε την Συμφωνία (των Πρεσπών).

Ο Π. Καμμένος δήλωσε ακόμα ότι οι ΑΝΕΛ είτε από τη Βουλή, είτε από την Ευρωβουλή, δεν θα επιτρέψουν την χρήση του όρου «Μακεδονία», πλην της ελληνικής Μακεδονίας.

«Οι δυνάμεις που συγκρούονται δεν είναι μόνο η αριστερά - που εμείς τη μάθαμε να γράφει με το δεξί - και η δεξιά. Ο μεγάλος εχθρός είναι η παγκοσμιοποίηση και η κατάργηση των εθνών-κρατών. Είναι το Ίδρυμα Κλίντον και ο Σόρος που θέλουν εθνική υποταγή. Θα βρουν απέναντι τους εμάς. Και είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες» τόνισε ο Πάνος Καμμένος καταλήγοντας με τα λόγια του Ουΐνστον Τσώρτσιλ «και όλοι είμαστε Έλληνες».


Παράλληλα, υποστήριξε ότι «οι ΑΝΕΛ δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμβιβαστούμε με την Ευρώπη των δανειστών και δεν εκχωρούμε εθνική κυριαρχία σε κανένα και ποτέ. Ο ευρωσκεπτικισμός που εκφράζουμε είναι θετική και δημιουργική στάση».

«Οι ΑΝΕΛ πηγαίνουν στην Ευρώπη πρώτα ως Έλληνες και ως Έλληνες θα συναντηθούμε με τους Ευρωπαίους», σημείωσε και κάλεσε σε υπερψήφιση των ΑΝΕΛ γιατί, όπως είπε «είναι η μόνη δύναμη που υπερασπίζεται στην Ευρώπη την Ελλάδα» και «πολύ περισσότερο γιατί επανακαθορίσαμε την εξωτερική πολιτική της χώρας με ισχυρές συμμαχίες».

Οι οικονομικές, αμυντικές και ενεργειακές συμφωνίες και η κατοχύρωση της πατρίδας μας ως πολύτιμου συμμάχου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην ΝΑ Μεσόγειο είναι έργο των ΑΝΕΛ, είπε ο Π. Καμμένος προσθέτοντας «το ίδιο κάναμε και στην Βαλκανική», ενώ «υλοποιήσαμε στη πράξη το ενιαίο αμυντικό δόγμα στην Κύπρο».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]