Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Ζάεφ αποκάλυψε την προδοσία


Πως το λέει ο σοφός λαός; Όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Τσίπρα μετά από τις αποκαλύψεις Ζάεφ για το πως έγινε το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το skai.gr, κατά την διάρκεια τηλεμαχίας με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (VMRO-DPMNE) Κρίστο Μίτσοσκι ο Ζαέφ αποκάλυψε ότι ο λόγος που συμφώνησε στην ονομασία Βόρεια Μακεδονία για την ονομασία της ΠΓΔΜ και στο εσωτερικό της χώρας ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε "μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα".

Ο Ζάεφ είπε, επίσης, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεχθεί την πρότασή του για ονομασία "Δημοκρατία του Ίλιντεν" αλλά, όπως εξήγησε, απορρίφθηκε από την ελληνική αντιπολίτευση με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η σχετική συμφωνία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα των Σκοπίων Libertas, ο σκοπιανός πρωθυπουργός ανέφερε ότι "το πρόβλημα διαρκούσε για 27 χρόνια". "Αποφασίσαμε (με τον Τσίπρα) να προχωρήσουμε σε συμφωνία. "Μακεδονική γλώσσα" και "μακεδονική ταυτότητα" έγιναν αποδεκτές. Ζήτησαν το erga οmnes (έναντι όλων)… Πιστεύω ότι η λύση είναι καλή και για τις δύο πλευρές. Ήταν επιλογή μας το Βόρεια Μακεδονία, γιατί είμαστε το Βόρειο τμήμα".

Ο Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε και στο θέμα της "μακεδονικής γλώσσας" και της "μακεδονικής ταυτότητας" για την οποία είπε ότι "λάμπει στον ΟΗΕ". "Η επιγραφή της "μακεδονικής γλώσσας" και της "μακεδονικής ταυτότητας" λάμπουν στον ΟΗΕ όπου καταχωρίστηκαν χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Η "μακεδονική γλώσσα" είναι η γλώσσα των "Μακεδόνων" στην Αυστραλία, την Αμερική, στον Καναδά, την Ελβετία, τη Γερμανία και κανείς δεν την αμφισβητεί" είπε χαρακτηριστικά.


Είναι προφανές ότι η αποκάλυψη της προδοσίας από τον Ζαέφ αποτελεί κόλαφο για τον Τσίπρα.

Πλέον, τόσο οι προσπάθειες εξωραϊσμού της επαίσχυντης συμφωνίας μέσω επισκέψεων και ομιλιών στη Θεσσαλονίκη, όσο και οι επιχειρήσεις καταστολής της οργής των πολιτών που αυξάνεται ραγδαία, πέφτουν κυριολεκτικά στο κενό.

Οι βόμβες που εκτόξευσε ο Ζάεφ αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο Τσίπρας παρέδωσε την Μακεδονία αμαχητί.

Το στίγμα της προδοσίας είναι πια ανεξίτηλο. Κι αν συνεχίσει να κατηγορεί την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ως ακραίους και φασιστές αντί να σκύψει το κεφάλι για την μειοδοσία του, ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα θα ψάχνει την ψήφο του με μεγεθυντικό φακό.

Άραγε μετά από τους μύδρους Ζάεφ, θα τολμήσει να επισκεφθεί τα Σκόπια την ερχομένη εβδομάδα; Μήπως έστω και την τελευταία στιγμή να ακύρωνε το ταξίδι για να μην ξευτιλιστεί εντελώς η Ελλάδα;

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]