Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλβανία: Η αντιπολίτευση επιχείρησε εισβολή στην Βουλή


«Ελευθερία ή θάνατος - Να πέσει η εγκληματική κυβέρνηση Ράμα»

Nα εισβάλουν στο αλβανικό κοινοβούλιο επιχείρησαν μαζικά οι οπαδοί της αντιπολίτευσης όπου εκείνη την στιγμή μόλις είχε αρχίσει η συνεδρίαση.

Τραυματίσθηκαν αρκετοί αστυνομικοί και αυτό δείχνει την βιαιότητα των επεισοδίων. Πρόκειται για την έβδομη κατά σειρά αντικυβερνητική διαδήλωση και όλα δείχνουν ότι η γειτονική χώρα οδεύει προς την πολιτική αποσταθεροποίηση.

Σημειώνεται ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν παραιτηθεί απο τις έδρες τους και η αλβανική Βουλή κατά την αντιπολίτευση στερείται νομιμότητας και συνεπώς πρέπει να προκηρυχθούν βουλευτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνασπισμού της αντιπολίτευσης, Λουλζίμ Μπάσα, τελειώνοντας την ομιλία του μπροστά από το κοινοβούλιο είπε χαρακτηριστικά:
«Ελευθερία η θάνατος, δημοκρατία ή θάνατος, η εκδίκηση του λαού έρχεται. Μπροστά μας και πίσω μας είναι η αστυνομία που είναι η πιο διαβόητη εγκληματική συμμορία στη μεταπολεμική Ευρώπη, με επικεφαλής τον κύριο κλέφτη, τον αρχιτέκτονα της Κολομβιανής Αλβανίας, τον Βαλκάνιο Μαδούρο, τον Έντι Ράμα και την εγκληματική του ομάδα. Ας στείλουμε τον Βαλκάνιο Μαδούρο στη δικαιοσύνη ή στο πολιτικό άσυλο»,
είπε ο Μπάσα.


Πρόσθεσε ότι δεν θα σταματήσουν οι διαδηλώσεις μέχρι να ανατραπεί ‘η εγκληματική κυβέρνηση του Έντι Ράμα’ όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Η διαμαρτυρία μεταφέρθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου διαδηλωτές απαίτησαν την απελευθέρωση των κρατουμένων από τις προηγούμενες διαδηλώσεις, όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]