Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κατάληψη αστυνομικού τμήματος από αντεξουσιαστές φοβάται η ΕΛΑΣ


Κατάληψη από αντεξουσιαστές αστυνομικών τμημάτων φοβάται το επόμενο διάστημα η ηγεσία της ΕΛΑΣ, όπως προκύπτει με έγγραφό της από τις 19 Φεβρουαρίου μέσω του οποίου ζητά τη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας.

Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ υπογραμμίζει με έγγραφο της προς τις αστυνομικές υπηρεσίες, το οποίο δημοσιεύουν τα «ΝΕΑ» της Τρίτης, να εντατικοποιήσουν «τα λαμβανόμενα αστυνομικά μέτρα σε εγκαταστάσεις και κτήρια όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες προς πρόληψη-αποτροπή δράσεων αιφνιδιαστικού χαρακτήρα με τη μορφή συμβολικής κατάληψης ή παρέμβασης, καθώς και οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος τους».

Το έγγραφο της ΕΛΑΣ ζητά από τα στελέχη της αστυνομίας να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, λαμβάνοντας παράλληλα αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας, ενώ θα πρέπει να ελέγχονται και οι αστυνομικές εγκαταστάσεις περιμετρικά για την ενδεχόμενη ύπαρξη ύποπτων αντικειμένων.


Μεταξύ των μέτρων που απαιτεί το έγγραφο είναι να να γίνεται έλεγχος για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κοινόχρηστους χώρους των αστυνομικών τμημάτων, μέχρι και σε πάρκα κοντά στις υπηρεσίες της Αστυνομίας, καθώς και εξονυχιστικός έλεγχος της αλληλογραφίας για τυχόν αποστολή δεμάτων-βομβών κ.λπ.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]