Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαθητές αποβλήθηκαν γιατί τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»


Μαθητές αποβλήθηκαν από το σχολείο τους μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων διότι κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν και το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή».

Σύμφωνα με το ethnos.gr πρόκειται για έξι συνολικά μαθητές οι οποίοι αποβλήθηκαν από το 1ο ΓΕΛ Γέρακα γι΄αυτή τη συμπεριφορά τους καθώς οι εκπαιδευτικοί τους είχαν προειδοποιήσει να μην προβούν σε τέτοια ενέργεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από την παρέλαση οι μαθητές είχαν αναφέρει στους καθηγητές τι πρόκειται να κάνουν και βέβαια τους απαγορεύτηκε με αποτέλεσμα αρχικά να έρθουν σε αντιδικία με τους δασκάλους τους.

Η επίσημη αιτιολογία ήταν ότι εγκατέλειψαν τον σχηματισμό της παρέλασης. Χτες μάλιστα, κάποιοι συμμαθητές των αποβληθέντων προχώρησαν σε κατάληψη, διαμαρτυρόμενοι για την τιμωρία των νεαρών. Το θέμα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην περιοχή αλλά τόσο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, όσο και οι εκπαιδευτικοί δεν θέλησαν να μιλήσουν για το ζήτημα.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μπράβο στα παιδιά! Ντροπή στους "μεγάλους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θελησαν να μιλησουν για το ζητημα ο συλλογος Γονεων και Κηδεμονων και οι "καθηγητες" γιατι

    απαγορευεται απο την προδοτικη "συμφωνια" των Πρεσπων να οικειοποιειται ο ορος εξ΄ολοκληρου απο

    το ενα μελος!!

    Εξομοιωθηκαμε με τους παραχαρακτες της Ιστοριας!!

    Αξιει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]