Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν αποσύρουν τα βαρέα όπλα από την Ιντλίμπ οι τζιχαντιστές


Το Εθνικό Μέτωπο Απελευθέρωσης (FNL), ένας συνασπισμός ανταρτικών οργανώσεων της επαρχίας Ιντλίμπ και των περιχώρων της, αρνήθηκε σήμερα ότι προέβη σε οποιαδήποτε απόσυρση βαρέων όπλων από τη μελλοντική «αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη» που προβλέπεται να δημιουργηθεί στη βορειοδυτική Συρία με βάση μια ρωσοτουρκική συμφωνία.

«Δεν υπήρξε απόσυρση βαρέων όπλων από καμία ζώνη ή μέτωπο. Το αρνούμαστε κατηγορηματικά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του FNL, Νατζί Μουσταφά.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε κάνει λόγο για μια πρώτη απόσυρση αρμάτων μάχης και κανονιών από τη Φάιλακ αλ Σαμ, συνιστώσα της FNL, μετά τη συμφωνία που υπογράφτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο Σότσι (Ρωσία) και προβλέπει τη δημιουργία μιας ουδέτερης ζώνης και η οποία επέτρεψε να αποτραπεί, προς το παρόν, μια επίθεση του καθεστώτος.


«Μονάδες της Φάιλακ αλ-Σαμ αποσύρονται από το πρωί της Κυριακής (….) από το νότιο τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου και τα δυτικά προάστια της ομώνυμης πόλης», που βρίσκονται «στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη» η οποία προβλέπεται από τη συμφωνία, δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Ράμι Αμπντελραχμάν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]