Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ε.Ράμα κάλεσε τους αλβανούς των Σκοπίων να προσέλθει στις κάλπες


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, απηύθυνε κάλεσμα στην αλβανική μειονότητα της ΠΓΔΜ να προσέλθει στις κάλπες για το δημοψήφισμα σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Ράμα εξέφρασε μέσω Twitter την ελπίδα ότι κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται το βάρος των ευθυνών του ανεξαρτήτως πολιτικής η κομματικής ταυτότητας, τονίζοντας παράλληλα, πως από την ψηφοφορία θα κριθεί το μέλλον της χώρας, κι ότι όποιος δεν λάβει μέρος, ουσιαστικά, απειλεί τις επόμενες γενεές.

Πρόκειται για μια σπάνια παρέμβαση από ξένο ηγέτη ενώ είναι σε εξέλιξη ψηφοφορία, όπως αναφέρει το skai.gr.

Το tweet του πρωθυπουργού της Αλβανίας:
«Ελπίζω ότι κάθε Αλβανός της πΓΔΜ κατανοεί σήμερα το βάρος των ευθυνών του, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε πολιτική ή κόμμα. Σήμερα στη Μακεδονία υπάρχει ψηφοφορία για τα παιδιά μας και ο οποίος δεν ψηφίζει απειλεί το μέλλον τους!».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]