Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με γενικόλογα απαντάει στους επικριτές του ο Ν. Κοτζιάς


Το δικό του ορισμό για την εξωτερική πολιτική, χωρίς να απαντάει στις επικρίσεις για τον τρόπο διαχείρισης της διπλωματικής κρίσης που εκδηλώθηκε μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο twitter.

«Η εξωτερική πολιτική απαιτεί πραγματισμό/ρεαλισμό όχι φοβία, θάρρος και αντοχή, όχι εφιάλτες, αποφασιστικότητα με ευελιξία, όχι δειλία, πίστη σε αρχές, όχι οπορτουνιστικές συμπεριφορές, ιδέες όχι αναμασήματα, γνώσεις θεωρίας+πράξης όχι ημιμάθεια, πνεύμα αντίστασης όχι δουλικότητα» γράφει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Κοτζιάς με αφορμή την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα και τα αντίποινα από τη ρωσική πλευρά.







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εσυ μπετοβλακα μπουγατσοφαγε επιβεβαιωνεις την ρηση των Αμερικανων:

    "Do as I say and don't do as I do".

    Εχω την εντυπωση πως παραβγαινεις με τον τουρκοφαγο στη βλακεια και στη ξεφτιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοτζιάς:των οργισμένων Ελλήνων το περίγελο και το ανάθεμα έχει καταντήσει. Ας του το σφυρίξει κάποιος από το περιβάλλον του,γιατί ο ίδιος είναι τόσο βλάκας (ο πολύς εγωισμός αποβλακώνει τον άνθρωπο, γιατί χάνει την επαφή με την πραγματικότητα), που είναι αδύνατον να το καταλάβει.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]