Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κότα που έγινε κόκκορας στο κοτέτσι του... χασάπη


Τα επικίνδυνα παιχνίδια ενός αριστερού "κόκκορα"

Μήπως η πλήρης ρήξη των σχέσεων με τη Μόσχα να είναι προϊόν συναλλαγής με την Ουάσιγκτον; Του τύπου: τα “σπάμε” σε σημείο μη επιστροφής, αλλά θα μας προσφέρετε πλήρη κάλυψη (εννοείτε των “τομαριών” τους και όχι της Ελλάδος) σε οτιδήποτε (μας) συμβεί. Γνωρίζουν ότι έχουν διαπράξει εγκλήματα εναντίον του ελληνικού λαού και τρέμουν την ώρα της “πληρωμής”, όταν θα έχουν φύγει από το θώκο της εξουσίας. Οι σοβαροί αναλυτές ας ερευνήσουν και αυτήν την πιθανότητα, που, όπως εγώ ένας απλός πολίτης τα βλέπω, είναι βεβαιότητα.

Οι “άνθρωποι” αυτοί δεν θέλουν να κάνουν εξωτερική πολιτική υπέρ της Ελλάδος. Και δεν είναι αδαείς ή μη νοήμονες. Προδότες είναι. Τόσο απλά. Και όπως όλοι οι προδότες θέλουν προστασία. Και την αγόρασαν, είτε για το “στασίδι” στην εξουσία είτε για τη ζωή τους μετά από αυτό, προσφέροντας την κεφαλή της Ελλάδος “επί πίνακι” σε όλα τα θέματα. Από το Μακεδονικό ως τη Θράκη, από την Αλβανία ως την Κύπρο, από το ηθικο-πευματικό ξεπούλημα στη Νέα Τάξη ως το ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου των Ελλήνων. Από την πρόσκληση του Ερντογάν στην Ελλάδα με ύφος διεκδικητή που έχει σίγουρη την κατάκτηση, ως την πλήρη αδράνεια για την απελευθέρωση των δυο αξιωματικών μας. Από την άνευ ορίων αποδοχή λαθρομεταναστών ως τζαμιά στην Αθήνα, ενώ ο θάνατος και το "όχι" του Αθανασίου Διάκου -και όχι μόνον- ακόμα ταράζει την ψυχή των Ελλήνων.


Είναι σίγουρο ότι ο κύριος γυαλάκιας θα βρει τρόπο να τους προσφέρει κάλυψη, αν οι 'Ελληνες θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρει αυτός και να διεγείρει και να καταστέλει λαούς. Το βαθύ αμερικάνικο Κράτος δεν τον έστειλε τυχαία εδώ.

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον επί ξυρού ακμής και μάλιστα εμπόλεμη ακμή. Κάποιος θα γκρεμιστεί. Η Ελλάδα ή οι εχθροί της. Το ποιος θα γκρεμιστεί είναι στο χέρι των “ημών των Ελλήνων” και μόνον. Πλέον οι καταστάσεις δεν παίζουν. Ούτε σηκώνουν αμφιταλαντεύσεις, εν αδρανεία. Το απέδειξε το Μάτι.

Θα μπούμε σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Τουρκία, ενώ θα κοιμόμαστε “ύπνο δικαίου”. Δεν μας προετοιμάζει, ως λαό, κανείς για το ενδεχόμενο. Όπως ακριβώς στο Μάτι. Ο καθένας, λοιπόν, ας αναλάβει την ολόκληρη την ευθύνη για τη σωτηρία της Πατρίδας (και όχι μόνον στη σύρραξη με την Τουρκία) και το μετερίζι που αντέχει να αναλάβει. Μικρό η μεγάλο, δεν έχει σημασία, αρκεί να αγωνιστεί με πίστη και αυτοθυσία. Όπως πάντα οι 'Ελληνες.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]