Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άμεση πρόσκληση των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με υποστήριξη της Ελλάδας!


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών που προβλέπονται από τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων, με (επισπεύδουσα;) στήριξη της Ελλάδας, ξεκινά για τα Σκόπια η διαδικασία πρόσκλησης ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Και αυτό θα συμβεί χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση κύρωσης της σύμβασης από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων, δηλαδή πριν και γίνει αποδεκτή αυτή η συμφωνία από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και πριν ολοκληρωθούν οι σχετικές απαραίτητες διαδικασίες από την ελληνική πλευρά!!!

Όλα αυτά προβλέπονται στη σύμβαση που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή και συγκεκριμένα στο άρθρο 2, παράγραφος 4 α και β.

Δηλαδή, η ελληνική κυβέρνηση δεν περιμένει καν να υπάρξει ενδιαφέρον πρόσκλησης των Σκοπίων από κάποια άλλη - τρίτη χώρα και επιταχύνει στον μέγιστο βαθμό τις διαδικασίες ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αλλά και στην Ε.Ε.

Τέλος, σύμφωνα με καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, ο κ. Κοτζιάς και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν καμία απολύτως εξουσιοδότηση από τους ΑΝΕΛ για να υπογράψουν ως κυβέρνηση την διακρατική συμφωνία με τα Σκόπια...!

Μπορεί κάποιο κυβερνητικό στέλεχος να εξηγήσει τους λόγους βιασύνης της ελληνικής πλευράς; Παρακαλούμε, για εξηγήσεις χωρίς αοριστολογίες. Συγκεκριμένες και κατανοητές...




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Προσφέρθηκαν και σε εμάς αντιπαροχές αλλά εμείς αντέξαμε" υπογράμμισε με νόημα η κ. Μπακογιάννη κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το περιεχόμενο της συμφωνίας.

    Αυτό τα λέει όλα. Βιάζονται για τις αντιπαροχές (;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]