Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταλύεται η Δημοκρατία


Ο κ. Πρωθυπουργός, πριν μερικές ημέρες είπε ότι "δεν φοβάται τα συλλαλητήρια".
Και θα είχε δίκαιο αν οι μετέχοντες σε αυτά ανταποκρίνονται στην υπόθεση του κ. Τσίπρα και των πέριξ αυτού, ότι δηλαδή πρόκειται για ετερόκλητα, περίεργα, μορφώματα και φασιστόμουτρα άτομα.

Αν, όμως, όπως όλα συνηγορούν, πρόκειται για ολόκληρη την Ελλάδα που γέμισε ασφυκτικά 24 τοπικά συλλαλητήρια (που συνεχίζονται), και δύο μεγαλειώδη στην πρωτεύουσα και ένα στη Θεσσαλονίκη, τότε η κατάσταση είναι πάρα-πάρα πολύ σοβαρή, καθώς διαπιστώνεται άβυσσος, ανάμεσα στο κοινό λαικό αίσθημα και στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Οπότε πρόκειται για ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που αφορά ένα θέμα υψίστου εθνικού συμφέροντος: την υπογραφή υποθήκης εθνικών εδαφών μέσω παροχής ονόματος και ανύπαρκτης γλώσσας και ανύπαρκτης ταυτότητας.

Η "Βόρεια Μακεδονία" αποτελεί τμήμα μιας ευρύτερης περιοχής...
Η ελληνική Μακεδονία καθίσταται αυτόματα τμήμα ενός ΞΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, που το δημιούργησε και το ευλόγησε η ελληνική ηγεσία.
Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να υλοποιηθεί η έσχατη αυτή εθνική ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]