Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γεώτρηση στη Μεσόγειο ξεκινάει το καλοκαίρι ο «Πορθητής»


Το καλοκαίρι ξεκινούν τουρκικές γεωτρήσεις στη Μεσόγειο, όπως ανακοίνωσε, την Πέμπτη, ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Μπεράτ Αλμπαϋράκ, κατά την επονομαζόμενη “τελετή ξεπροβοδίσματος του γεωτρύπανου στην Μεσόγειο”, στη Νικομήδεια της Τουρκίας (η ναυπηγο-επισκευαστική ζώνη της Τουρκίας).

Ο Αλμπαϋράκ ανέφερε ότι έδωσαν στο γεωτρύπανο το όνομα “Πορθητής”’, προκειμένου να αναβιώσουν την ισχυρή κληρονομιά τους. Ο Τούρκος υπουργός ευχήθηκε μια μέρα να αναζητήσουν πετρέλαιο και στο Αιγαίο και τη Θάλασσα του Μαρμαρά, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη..

Ο Τούρκος υπουργός είπε ότι ξεπροβοδίζουν τον “Πορθητή” ο οποίος αυτό το καλοκαίρι θα κάνει την πρώτη του γεώτρηση βάθους 2.600 μέτρων στα ανοιχτά της Αττάλειας. «Βαδίζουμε προς το μέλλον με περισσότερη ασφάλεια, με βήματα επαναστατικά στην ενέργεια. Θέλω να δώσω άλλη μια είδηση στο λαό μας. Θα προσθέσουμε και δεύτερο πλοίο μας δίπλα στον ‘Πορθητή’ και θα ερευνήσουμε σπιθαμή προς σπιθαμή τη Μαύρη Θάλασσα. Και το δεύτερό μας πλοίο θα προστεθεί στο νηολόγιο της τουρκικής εταιρείας πετρελαίου (ΤΡΑΟ) φέτος», ανέφερε ο Αλμπαϋράκ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]