Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τόσκας για Ρουβίκωνα: Και έξω από το Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια αλλά δεν συλλαμβάνονται


Εμμένει στον τρόπο αντιμετώπισης των μελών του Ρουβίκωνα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας και μάλιστα επιχειρεί να παρομοιώσει τη δράση τους με συμπεριφορές κάποιων διαδηλωτών κάποια στιγμή έξω από κυβερνητικά κτίρια άλλων χωρών όπως π.χ το Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ.

Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια σε διαμαρτυρίες αλλά δεν συλλαμβάνονται».

Και προσθέτει: «Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη», «υπάρχουν πάνω από 100 περιπτώσεις στις οποίες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μέλη της ομάδας αυτής».

Για τον Νίκο Τόσκα «το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια το δημιουργούν κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και - εκούσια ή ακούσια - αυτά υπερασπίζονται».

«Οι οδηγίες προς την αστυνομία είναι να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και να δρουν άμεσα ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια» αναφέρει.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Και προσθέτει: «Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν το νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη», «υπάρχουν πάνω από 100 περιπτώσεις στις οποίες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μέλη της ομάδας αυτής»."

    Και απο τους 100 ,ποσοι οδηγηθηκαν στην φυλακη;


    Και αν δεχθουμε οτι «Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια σε διαμαρτυρίες αλλά δεν συλλαμβάνονται»....

    ...αν αραγε υπηρχαν πατριωτικες φωνες που μοιραζαν χαρτακια που εγραφαν οτι η

    "Μακεδονια ειναι μια και Ελληνικη" ,αυτους δεν θα τους λεγατε "ακροδεξιους";

    Και μηπως δεν θα εμποδιζονταν απο αστυνομικους ,ωστε να μη προβαλλεται η δηθεν

    "ακροδεξια προπαγανδα";

    Και αν αραγε «το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια το δημιουργούν κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών.»

    ....τοτε γιατι δεν συλλαμβανετε τους εμπορους ναρκωτικων και αυτους που συνδεονται

    με τα κυκλωματα τους; Τι περιμενετε;



    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]