Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Πάνος Καμμένος έστειλε τον Τσίπρα στις Πρέσπες


Του Τάσου Ευαγγελίου

Με την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξη του Πάνου Καμμένου, ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στις Πρέσπες για τη συμφωνία με τα Σκόπια.

Η στάση του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ συνολικά έδωσε χθες βράδυ το πράσινο φως ώστε ο Νίκος Κοτζιάς, συνοδευόμενος από τον Πρωθπουργό, να μεταβεί στο σημείο όπου θα συναντήσει τον ομόλογό του Νίκολα Ντιμιτρόφ και να υπογράψει μια συμφωνία που βρίσκεται αντίθετη το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης αλλά και την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ (που τα έχει κατ' επανάληψη υποστήριξη) απέχουν της κοινής λογικής όταν όλοι γνωρίζουν πως η υπογραφή της συμφωνίας σήμερα δημιουργεί τετελεσμένα που δεν δύναται να αλλάξουν ακόμη και αν κάποια στιγμή του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει ότι πράγματι είναι αντίθετος με αυτά που ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει για το Σκοπιανό.

Διότι αν εξαιρέσει κανείς το ύφος και το ήθος που επέδειξε στην ομιλία του ο Πάνος Καμμένος τα υπόλοιπα είναι αυτά που προσπαθεί να αναδείξει και τα οποία δεν επιδέχονται καν κριτικής αφού και αυτοαναιρούνται και δείχνουν πως ήταν εξ αρχής γνώστης της όλης διαδικασίας που αφορούσε τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια καθώς και ότι την είχε αποδεχτεί.

Η στήριξη δια της ψήφου του και των ψήφων των ΑΝΕΛ οδηγεί ακριβώς στο αποτέλεσμα που υποστηρίζει πως επιδιώκει να αποτρέψει και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ίδια την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του.

Παρόλα αυτά και προκειμένου να μη ρίξει την κυβέρνηση στην οποία ό ίδιος μετέχει ως... μικρομέτοχος αλλά με μια καλή... καρέκλα στη... διοίκηση έδειξε το πραγματικό πρόσωπο έναντι όλων όσοι αντιδρούν στην απόφαση αυτή του Αλέξη Τσίπρα.

Τον στήριξε με κάθε τρόπο και στην προσπάθεια αυτή εξαπέλυσε μύδρους κατά της Ν.Δ. Που οδήγησαν μάλιστα τον πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. Να δηλώσει ότι και μόνο η παρουσία του Πάνου Καμμένου «άξιζε την πρόταση δυσπιστίας» αφού όλοι είδαν πως «αυτός ο άνθρωπος είναι ο υπουργός Άμυνας της χώρας»

Οπως και να έχει ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΛ έκαναν την επιλογή τους. Στήριξαν τη συμφωνία που υπογράφεται σήμερα και η οποία δίνει στα Σκόπια το όνομα Βόρεια Μακεδονία και ταυτόχρονα τη «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα.

Και αυτό το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο συνεπώνυμος του Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος υπερψήφισε την πρόταση της Ν.Δ. Κρίνοντας ότι μόνο με τον τρόπο αυτό μπορεί να σταματήσει η διαδικασία της υπογραφής της συμφωνίας, η οποία δημιουργεί τετελεσμένα.

Άλλωστε ο Δ. Καμμένος είναι πρόσωπο που ήταν πολύ κοντά στον Πάνο Καμμένο και γνωρίζει αρκετά από αυτά που συμβαίνουν στο στρατόπεδο του κυβερνητικού εταίρου.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]