Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι άλλο θα δούμε: Ομαδική παραίτηση αστυνομικών στελεχών της ΕΥΠ από κλιμάκιο σε εθνικά ευαίσθητη περιοχή


Mία κρίση από αυτές που είναι δύσκολο ένας καλοπροαίρετος πολίτης να μπορέσει να πιστέψει ότι έχει συμβεί, ξέσπασε εδώ και μερικές ημέρες στη περιφερειακή Διεύθυνση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Κομοτηνή.

Ένας ξαφνικός έλεγχος από τα κεντρικά στην 4251 Μ.Π.Υ της Κομοτηνής ο οποίος θεωρήθηκε «προσβλητικός» από τα αστυνομικά στελέχη που υπηρετούσαν σε αυτήν, τόσο ως προς το κίνητρο όσο και ως προς την τελική στόχευση που είχε, οδήγησε σε μαζική παραίτησή τους!

Γνωρίζουμε από την αρχή όλη την υπόθεση η οποία έχει «αρκετό βάθος», αλλά κατά πάγια τακτική μας αποφύγαμε, μέχρι στιγμής να δημοσιοποιήσουμε το οτιδήποτε διότι θεωρούμε ότι ορισμένα πράγματα βρίσκονται υπεράνω ακόμα και των αναγκών δημοσιοποίησης που απορρέουν από την ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών σε μια δημοκρατία.


Όμως πλέον εκδόθηκε επίσημη δημόσια ανακοίνωση από την ένωση των αστυνομικών υπαλλήλων Κομοτηνής για το θέμα, οπότε μικρή σημασία έχει πλέον το τι πιστεύουμε εμείς και τι όχι, ειδικά για την διαχείριση τόσο ευαίσθητων θεμάτων που αφορούν την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση με μια σημείωση:
Τα σοβαρά κράτη κρίνονται από την ύπαρξη σοβαρών υπηρεσιών πληροφοριών.

Ευχή μας προς όλους είναι να επικρατήσει η σύνεση και ηρεμία για το εθνικό καλό. Εχθροί μας είναι οι απέναντι...

ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]