Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεύθερος αφέθηκε ο ένας από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς


Αποφυλακίστηκε σήμερα ο ένας από από τους «8» Τούρκους αξιωματικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και μεταφέρθηκε σε μυστική τοποθεσία συνοδεία αστυνομικών από ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, υλοποιήθηκε η απόφαση που είχε λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς χθες βράδυ υπεγράφη τυπικά η απόφαση για άρση της κράτησής του από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης αλλοδαπών που είχε και την ευθύνη της κράτησής του.

Αστυνομικοί της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) συνοδεία αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρέλαβαν, μετά την απελευθέρωσή του, τον Τούρκο στρατιωτικό, τον οποίο θα φρουρούν επί 24ώρου βάσεως.

Η μη δημοσιοποιούμενη διεύθυνση διαμονής του Τούρκου αξιωματικού, η οποία έχει καθοριστεί από τις ελληνικές Αρχές, θα φυλάσσεται επίσης από ένα ισχυρό δίκτυο αστυνομικών δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Πέμπτη, το ΣτΕ αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος αλλά υπό ιδιαίτερα αυστηρούς όρους ο ένας εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που διέφυγαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα, μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Όπως αναφερόταν στην απόφαση, το ΣτΕ «διατάσσει τη διοίκηση να μην χορηγήσει ταξιδιωτικά έγγραφα, να ορίσει ως τόπο διαμονής του συγκεκριμένη μη δημοσιοποιούμενη διεύθυνση και να του επιβάλλει την υποχρέωση να εμφανίζεται καθημερινά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]