Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάος γύρω – Κατάρρευση μέσα…


Έχουμε και λέμε:
Δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχουν Πανεπιστήμια, δεν υπάρχει Αστυνομία, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη, δεν υπάρχει τίποτε!

* Είμαστε σε σχεδόν πολεμικό συναγερμό με την Τουρκία και το υπουργείο μας της Άμυνας είναι στον… «αυτόματο»!
Ο υπουργός δεν υπάρχει. Χάσαμε τον Πάνο ΣΤΟΠ!
Και κυρίως, δεν μιλιέται με τον αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος τον αμφισβητεί καθημερινά και ενίοτε τον… χλευάζει!
Ενώ ο ίδιος ο υπουργός, μέρα παρά μέρα κάνει δηλώσεις που βρίσκονται …εκτός γραμμής της κυβέρνησής!
Της ίδιας κυβέρνησης που υπάρχει ακόμα, γιατί ο ίδιος τη στηρίζει!

* Είμαστε σε ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές, αλλά και το «τυπικό κράτος» έχει εξαφανιστεί. Κουκουλοφόροι πάσης φύσεως, «μπουκάρουν» όπου θέλουν, από τα Πανεπιστήμια μέχρι τα Προξενεία ξένων χωρών, μέχρι γραφεία κομμάτων, δημόσιες υπηρεσίες και συμβολαιογραφεία!
Μια φορά “δέησε” η αστυνομία να τους βγάλει από ένα από τα πολλά κτίρια που είχαν καταλάβει και σε τρία 24ωρα το είχαν ανακαταλάβει!
Στο μεταξύ άνθρωποι δολοφονούνται μέρα μεσημέρι από λαθρομετανάστες – και όχι μόνο.
Ο υπουργός ψέγει την διοίκηση της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί μηνύουν τους διοικητές τους και είμαστε γενικά… μια «ευχάριστη ατμόσφαιρα».

* Δεν υπάρχουν ούτε Πανεπιστήμια πια, αφού μπαίνουν οι κουκουλοφόροι και προπηλακίζουν καθηγητές κι εκείνοι μετά, εμφανώς τρομοκρατημένοι, αποσιωπούν το γεγονός…
Είναι τέτοιο το κατάντημά μας, που οι ίδιοι οι αναρχικοί «διαφημίζουν» την παρανομία τους δημόσια και τα θύματά τους την… «διαψεύδουν»!
Σκεφτείτε σε τι καθεστώς «εσωτερικής κατοχής» ζούμε…

* Κρατούμενος για απόπειρα δολοφονίας πρώην Πρωθυπουργού ζητάει να μετατεθεί σε φυλακές της αρεσκείας του. Οι φίλοι του κάνουν σαματά και απειλούν χειρότερα - και το αίτημά του ικανοποιείται από μια πανικόβλητη κυβέρνηση.

* Αναρχικοί διαδηλώνουν για την άμεση απελευθέρωση πρωτοδίκως καταδικασμένων ατόμων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Ούτε το πλήρες όνομά τους δεν τολμά να γράψει ο Τύπος! Ειδικά για αυτούς έχει επιβληθεί «ομερτά» κανονική. Και απειλούνται αιματηρά επεισόδια.
Σε τέτοιες συνθήκες τι είδους «δίκη» μπορεί να γίνει στο Εφετείο;
Η Δικαιοσύνη σε πραγματική αφασία!

* Η Novartis δεν τους βγαίνει. Στήνουν μια σκευωρία για να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους. Ύστερα πάνε να την κουκουλώσουν. Και τελικά βγάζουν στοιχεία που ενοχοποιούν… τους ίδιους!
Η Δικονομία έχει γίνει κουρελόχαρτο, η κοινή λογική το ίδιο, ο Βαγγέλης Βενιζέλος πηγαίνει στην Προανακριτική, τους τα χώνει και το «γλεντάει» κατά δήλωσή του…
Οι δικαστές βράζουν από κάτω, κι όλοι δουλεύουν για να αποδείξουν πως είχε δίκιο ο… Σαμαράς που τους κατήγγειλε για συμμορία! (Δεν συμφωνούν ωστόσο, μεταξύ τους, αν πρόκειται για σκέτη συμμορία με όμικρον ή, επί πλέον, και για συμ-μωρία με ωμέγα!)

* Κουκουλοφόροι, επίσης, καίνε μαγαζιά στην Ερμού, αλλά και σε κεντρικά σημεία άλλων ελληνικών πόλεων, και απειλούν να τα κάψουν και πάλι! Με νέες καταδρομικές ενέργειες, πολύ μεγαλύτερης κλίμακας…
Στο μεταξύ η Αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο… αλληλομηνύονται!

* Δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται «αιχμάλωτοι» στα χέρια της Τουρκίας, προφυλακισμένοι ήδη εδώ και 15 μέρες…
Και το Γενικό Επιτελείο Στρατού δεν έχει εκδώσει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το τι ακριβώς συνέβη! Το επίσημο Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να εξασφαλίσει την άμεση επιστροφή τους! Δεν τολμά να μας πει καν τι έγινε…
Στο μεταξύ οι πολίτες κάνουν τοπικά συλλαλητήρια συμπαράστασης…

* Το Πρόγραμμα των δανειστών τελειώνει, το «αφήγημα» της κυβέρνησης για «καθαρή έξοδο» στις αγορές αμφισβητείται από παντού, το Χρηματιστήριο πέφτει ξανά (βρίσκεται ήδη στα μισά περίπου, απ’ όπου βρισκόταν το καλοκαίρι του 2014!), τα διεθνή επιτόκια ανεβαίνουν, οι αποδόσεις στα ελληνικά ομόλογα ανεβαίνουν, τα spreads ανεβαίνουν, οι δανειστές ζητάνε άμεση εφαρμογή πρόσθετων μέτρων λιτότητας, οι στόχοι της ανάπτυξης και των πλεονασμάτων είναι πια ανέφικτοι, ενώ στο εξωτερικό όλο και περισσότεροι παραδέχονται πως οι μεταρρυθμίσεις έχουν μείνει πίσω στην Ελλάδα και η οικονομία της βρίσκεται ουσιαστικά σε στασιμότητα. Κανείς δεν ξέρει ως το Μάϊο τι θα γίνει.
Κυρίως, κανείς δεν ξέρει τι θα απογίνει μετά τον Ιούλιο…
Ο υπουργός Οικονομικών εξαφανισμένος κι αυτός, εδώ και βδομάδες!

* Το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, η Ελλάδα κινδυνεύει με grexit από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τον ΠΑΟΚ κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, ο Ιβάν Σαββίδης απειλεί (την κυβέρνηση) να μιλήσει, βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανταλλάσουν καθημερινά… δηλητηριώδεις ατάκες, η επένδυση στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης – η μόνη ουσιαστικά που «έκανε» ο Τσίπρας – βρίσκεται στον αέρα, ολόκληρη η Βόρειος Ελλάδα είναι στο πόδι, κανείς δεν μιλιέται με κανένα και όλοι φοβούνται τα χειρότερα (υποβιβασμό του ΠΑΟΚ).
Που δεν μπορούν πια να τα αποτρέψουν, και δεν ξέρουν πώς να τα αντιμετωπίσουν…

* Δεν είναι βέβαιο καν, αν έχουμε κυβέρνηση αυτή τη στιγμή!
Οι ΑΝΕΛ δεν είναι εύκολο να παραμείνουν στην κυβέρνηση. Μερικοί ήδη αρχίζουν να ψάχνουν την πόρτα να φύγουν. Κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι τους το λένε καθημερινά, πως «ως εδώ ήταν»…
Τον Σαββίδη αν δεν τον χρεωθεί ο Τσίπρας, θα τον χρεωθεί ο Καμμένος! Έτσι κι αλλιώς, όποιος κι αν τον χρεωθεί, θα είναι σοβαρό πλήγμα για την κυβέρνηση. Που χωρίς και τους δύο δεν στέκει. Και «αναπληρωματικοί» δεν υπάρχουν!
Η βαριά «καμπάνα» στον ΠΑΟΚ – που την επιβάλει ο FIFA έτσι κ αλλιώς – θα σπάσει τη κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που έτσι κι αλλιώς «δεν τραβάει» πια...
Κι αν δεν είναι αυτό – ο ΠΑΟΚ - θα ήταν το Σκοπιανό! Μόνο που εκεί το πράγμα μπλόκαρε αλλού: Ξέσπασε κρίση μέσα στα Σκόπια! Που αφορά, αν το κράτος τους θα αναγνωρίσει ουσιαστικά δεύτερη «συστατική εθνότητα» Αλβανών και δεύτερη επίσημη γλώσσα, την αλβανική. Οπότε το ιδεολόγημα της δήθεν «μακεδονικής εθνότητας» – που κάποιοι εδώ επέμεναν να αναγνωρίσουμε κι εμείς – υφίσταται θανάσιμο πλήγμα μέσα στα ίδια τα Σκόπια! Κι όλη η συζήτηση για αλλαγή ονόματος πάει πίσω και μπαίνει σε εντελώς διαφορετική βάση.

* Στο μεταξύ αναζητείται και ο κ. Κοτζιάς, που είχε προειδοποιήσει την Τουρκία πριν ένα μήνα, μετά το διεμβολισμό της ελληνικής ακταιωρού από τουρκικό πολεμικό πλοίο έξω από τα Ίμια, πως «την επόμενη φορά που θα μας προκαλέσει η Άγκυρα», η αντίδρασή μας «ΔΕΝ θα είναι ειρηνική»!
Η «επόμενη φορά» ήλθε: στον Έβρο – με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες…
Κάπου ανάμεσα στην ξαφνική κρίση που ξέσπασε στα Σκόπια, και την «αιχμαλωσία» των Ελλήνων στον Έβρο, χάθηκε και ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών και η «πολιτική» του!

* Την οποία έτσι κι αλλιώς, βέβαια, οι κυβερνητικοί τους εταίροι, οι ΑΝΕΛ, δεν την ψηφίζουν! Αλλά δεν ξέρουμε αν την ψηφίζουν και οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι πια…
Αφού οι Σκοπιανοί, και πριν την πρόσφατη κρίση τους, είχαν αποκλείσει αλλαγή του Συντάγματός τους, είχαν αποκλείσει την απάλειψη του αλυτρωτισμού και το erga omnes, που η κυβέρνηση Τσίπρα είχε θέσει ως «προϋπόθεση Συμφωνίας». Επομένως και αυτό «στον αέρα»…
Και όλα στον αέρα!

Φτάνουν αυτά; Γιατί υπάρχουν κι άλλα - μη σας ζαλίζω, όμως…

--Οι ΗΠΑ μόλις παραίτησαν τον υπουργό τους των Εξωτερικών (και ο νέος θα κάνει κάμποσες βδομάδες μέχρι να αναλάβει).

--Η Γερμανία απέκτησε επί τέλους κυβέρνηση, έξι μήνες μετά τις εκλογές, αλλά με ποσοστά δημοφιλίας που κατρακυλάνε συνεχώς – και για τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

--Η Ιταλία δεν έχει κυβέρνηση, και δεν θα αποκτήσει για ένα μήνα ακόμα! Κι όταν θα αποκτήσει, θα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι έχουμε μάθει ως τώρα. Αν ο Τράμπ στις ΗΠΑ τους ζάλισε, και ο Κουρτζ στην Αυστρια τους σόκαρε, περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί όταν θα ορκιστεί η νέα Ιταλική κυβέρνηση…

--Στο μεταξύ, η Γαλλία ανήγγειλε ότι θα στείλει πολεμικά της πλοία να προστατέψουν τις γαλλικές εταιρίες που θα ξεκινήσουν έρευνες και εξορύξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ,
ο Ερντογάν μίλησε για… Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο,
οι σχέσεις Ρωσίας – Δύσης έρχονται στο χειρότερο σημείο μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ,
η Κίνα απέκτησε για πρώτη φορά… «ισόβιο Πρόεδρο»,
κι όσοι στην Ευρώπη έβριζαν τον Τράμπ μέχρι χθες (για τους δασμούς που εξήγγειλε στο χάλυβα - και όχι μόνο), τώρα τρέχουν να κρυφτούν πίσω του!
Αλλά κανείς δεν ξέρει, μέχρι στιγμής, ποια θα είναι η πολιτική του Τράμπ - ιδιαίτερα στην Μέση Ανατολή, αλλά και παντού αλλού.

Μέσα σε όλο αυτό το διεθνές χάος και τους επερχόμενους σεισμούς στην περιοχή μας, εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση, δεν έχουμε κράτος, δεν έχουμε τίποτε!
Κι αυτό είναι το χειρότερο:
Ζούμε σε συνθήκες Γενικευμένης Κατάρρευσης μέσα στη χώρα, όταν γύρω μας κυριαρχεί το Χάος!
Καμία εξέλιξη δεν θα είναι «γραμμική» από δω και μπρός.
Ιδιαίτερα στην Ελλάδα…
Το θέμα είναι να επιβιώσει η χώρα!
Αυτό να θυμάστε…

Πίσω από το Χάος πάντα αναδεικνύεται ένας «παράδοξος ελκυστής» που δίνει τελικά «Αρμονία» και «Λόγο».
Ελπίζω μόνο να είναι λυτρωτικός για μας.
Και πάντως, είναι (και) στο χέρι μας…

Θανάσης Κ.
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου17 Μαρτίου 2018 στις 11:33 μ.μ.

    Συγχαρητήρια κ.Θ.Κ. Το άριστο άρθρο σας γίνεται διπλά άριστο από την προσθήκη σε αυτό της τελευταίας παραγράφου, ενός όντως εμπνευσμένου λόγου! Αυτού του λόγου:
    "Πίσω από το Χάος πάντα αναδεικνύεται ένας «παράδοξος ελκυστής» που δίνει τελικά «Αρμονία» και «Λόγο».
    Ελπίζω μόνο να είναι λυτρωτικός για μας.
    Και πάντως, είναι (και) στο χέρι μας…"

    Είθε οι Δυνάμεις της Αρμονίας και του Λόγου να τον πραγματοποιήσουν με όργανο "το χέρι" μας, που σε αυτήν την πρόταση και κάθε παρόμοια υπονοεί ολόκληρο "το είναι" μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η θεωρία του χάους, στην οποία το χάος υποδηλώνει την παντελή έλλειψη τάξης. Σωστά τα γράφετε, συμφωνώ μαζί σας και ελπίζω να βρεθεί σύντομα ένας «παράδοξος ελκυστής» για να απαλλαγούμε και να ελευθερωθούμε από το άχρηστο πολιτικό προσωπικό για να μην τους γράψω μαφιόζους και παρεξηγηθώ.
    Η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Αποτυχημένη σε όλους τους τομείς και κυρίως στα Εθνικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “ πως οι μεταρρυθμίσεις έχουν μείνει πίσω στην Ελλάδα και η οικονομία της βρίσκεται ουσιαστικά σε στασιμότητα”
    Οι μεταρρυθμίσεις φταίνε ! Κατάλαβες Ελληνα μπούφε ; Η καθημερινή υποδούλωση με τελικό σκοπό την ολοφάνερη πια γενοτοκτονία των Ελλήνων , λαμβάνει χώρα διότι ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ!!!
    Οι μαοϊκοί κομμουνιστές της νουδου θέλουν και άλλες μεταρρυθμίσεις , έτσι που να καταστεί η Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας ….ΧΩΡΟΣ….
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΡΦΟΥΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ …ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!!!! ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ !
    “Οι ΑΝΕΛ δεν είναι εύκολο να παραμείνουν στην κυβέρνηση. Μερικοί ήδη αρχίζουν να ψάχνουν την πόρτα να φύγουν. Κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι τους το λένε καθημερινά, πως «ως εδώ ήταν»…Που χωρίς και τους δύο δεν στέκει. Και «αναπληρωματικοί» δεν υπάρχουν!”
    ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΧΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ….
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ , ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ τους ΜΕΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ “ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ” , “ΔΕΞΙΟΙ “ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ;
    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΥΓΚΗΒΕΝΡΗΤΗΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕ …”ΔΕΞΙΟΙ” ;;; ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ….”ΔΕΞΙΟΙ” KAI OXI ΜΟΝΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΑΤΟ 1989 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΤΕ , ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΤΗΣ ΣΑΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ;;;;

    “Οπότε το ιδεολόγημα της δήθεν «μακεδονικής εθνότητας» – που κάποιοι εδώ επέμεναν να αναγνωρίσουμε κι εμείς”
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” =ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΞΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” =ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΞΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΕΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ” ΧΩΡΑ ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ”ΙΣΡΑΗΛ” ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “Κουκουλοφόροι, επίσης, καίνε μαγαζιά στην Ερμού…”

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ , “ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ” ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝΑΠΟ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΣΟΥ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΓΙΝΕ …
    Ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 στην Ελλάδα…
    Σκηνές από τις ταραχές
    Ημερομηνία Δεκέμβριος του 2008
    Τοποθεσία Ελλάδα
    Αιτίες:
    Δολοφονία Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
    Παγκόσμια οικονομική κρίση 2008
    Αύξηση της ανεργίας
    Διαφθορά Διαφθορά Διαφθορά Διαφθορά
    Στόχοι Καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τη νέα γενιά
    Άνθρωποι ενάντια στην αστυνομική βία
    Μέθοδοι Διαδηλώσεις
    Ταραχές
    Έκβαση Σύλληψη του αστυνόμου Επαμεινώνδα Κορκονέα
    Κλείσιμο εταιρειών και καταστημάτων
    Βανδαλισμός δημοσίων χώρων
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AD%CF%82_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85_2008_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. “Το θέμα είναι να επιβιώσει η χώρα!
    Αυτό να θυμάστε…”

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΧΩΡΑ!!!!

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ …

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ” , ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ
    ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ “ΕΛΚΥΣΤΕΣ” ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η …ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ 73!!!
    ΤΟ 73 ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΠΑΛΙ Η ΑΘΗΝΑ …ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!
    ΣΥΜ ΜΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΙ
    ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ,Η ΜΠΛΕΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΓΩΔΩΣ!!!
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    ΣΕ ΧΑΟΣ Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΜ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ !!!
    ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ = ΑΡΠΑΓΗ ΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ , ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΠΡΟΑΙΩΝΟΣ ΠΟΘΟΣ ΟΛΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜ ΜΩΡΙΕΣ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΤΗΤΕΣ!!!

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΦΟΙ ΜΥΑΛΟ
    ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!!!
    ΒΓΛΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ελκυστής είναι όρος της Θεωρίας του Χάους και κανένας όρος της Φυσικής σε εναντιώνεται τον Χριστό και την Παναγία. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Ας μη κατεβάζουμε τον Χριστό, αν δεν κατανοούμε τη σύγχρονη Φυσική. Εκείνος είναι Δημιουργός, Εκείνος ελέγχει και τους ελκυστές και τα πάντα. Και γνωρίζει να δημιουργεί Τάξη από το Χάος. Μέσα από το σύγχρονο, παγκόσμιο σχεδόν απόλυτο κοινωνικό Χάος (που είναι η "Τάξη" της Νέας "Τάξης" Πραγμάτων!) ο ελκυστής του Χριστού, θα δημιουργήσει τόση Τάξη όση υπονοεί η πρόταση "Ελθέτω η Βασιλεία Σου"!
      Αλλά για να έρθει η δική του Τάξη, η Βασιλεία Του, χρειάζεται το χέρι, τον νου και την καρδιά των δικών Του παιδιών, γιατί ποτέ δεν εκβιάζει, ούτε επιβάλλει. Τάξη και Ελευθερία, εν Χριστώ, είναι ένα και το αυτό! Κάτι που δυστυχώς γίνεται ελάχιστα κατανοητό από τον σύγχρονο άνθρωπο.

      Διαγραφή
  6. Οι μεταρρυθμίσεις που όλοι οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί επικαλούνται αλλά κανείς δεν μας τις περιγράφει . Να τις μάθουμε και εμείς βρε αδελφέ.
    Να δούμε συμφωνούμε η ΠΑΜΕ σαν τα πρόβατα στην σφαγή , ως οι …

    “ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΛΗΓΜΑ

    Το θέμα μας είναι το εξής: πολλοί, χρόνια τώρα, διερωτώνται ποιες ήταν οι αληθινές προθέσεις αυτών των μαρξιστικών κύκλων, τι πραγματικά ήθελαν να επιτύχουν και ο κάθε ερευνητής αναπτύσσει τις δικές του θεωρίες, οι περισσότεροι μάλιστα ούτε καν αυτή την έρευνα κάνουν, αλλά δέχονται απλά την μαρξιστική αφήγηση ως έχει.

    Όμως, και εδώ είναι το παράδοξο, τι πραγματικά ήθελαν αυτοί οι συγκεκριμένοι εβραϊκοί κύκλοι, το δηλώνουν οι ίδιοι, το περιγράφουν καθαρά, σαφέστατα, αλλά μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρεται να το ακούσει….”

    http://theodotus.blogspot.gr/2018/03/blog-post_18.html#more

    Α και πού είσαστε “””””δεξιοί””””” ξέρετε ποίος ψήφισε τον "αντιρατσικό" = ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ νόμο με βάση τον οποίο διώκεται η Χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας και όλοι οι Ελληνες από τους κομμουνιστές;

    "Τα πρακτικά της δίκης στα οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται και το σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, θα ζητήσει τη Δευτέρα ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

    Όπως δήλωσε, δημιουργούνται εύλογα ερωτηματα περί της αθώωσης του παπά"

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ , ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ , ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ
    ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ
    ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,ΠΑΤΡΙΔΑ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]