Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισραηλινό μαχητικό F-16 καταρρίφθηκε στη Συρία


Συριακά αντιαεροπορικά πυρά κατέρριψαν σήμερα ένα ισραηλινό μαχητικό αεριωθούμενο και το Ισραήλ έπληξε έναν ιρανικό στόχο στη Συρία από τον οποίο είχε εκτοξευθεί προς τον ισραηλινό εναέριο χώρο ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις) στοχοθέτησαν τα ιρανικά συστήματα ελέγχου στη Συρία που έστειλαν το #UAV στον ισραηλινό εναέριο χώρο. Μαζικά συριακά αντιαεροπορικά πυρά, ένα F16 συνετρίβη στο Ισραήλ, ο πιλότος είναι ασφαλής», έγραψε στο Twitter ο ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κόνρικας.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως το F16 συνετρίβη στο βόρειο Ισραήλ.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Νωρίτερα το Ισραήλ κατέρριψε ένα ιρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί από τη Συρία ενώ έπληξε επίσης, ως αντίποινα, ιρανικούς στόχους στη Συρία, ανακοινώθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Ένα μαχητικό ελικόπτερο αναχαίτισε με επιτυχία ένα ιρανικό UAV που είχε απογειωθεί από τη Συρία και διεισδύσει στο Ισραήλ. Το αεροσκάφος εντοπίσθηκε εγκαίρως από τα Συστήματα Αεροπορικής Άμυνας και βρισκόταν υπό παρακολούθηση μέχρι την αναχαίτισή του», αναφέρουν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.
«Σε απάντηση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF, οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ) έπληξαν ιρανικούς στόχους στη Συρία», προστίθεται στην ανακοίνωση χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]