Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί τους Έλληνες


"Θα σπάσουμε τα πόδια όποιου Έλληνα ανέβει στα Ίμια"

Τις προκλήσεις και τις απειλές της προς την Ελλάδα συνεχίζει η Τουρκία, αυτή τη φορά μέσω του επικεφαλής των συμβούλων του Recep Tayyip Erdogan.

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στα Ίμια με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Yigit Bulut, ο οποίος απείλησε ευθέως τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, τους υπουργούς αλλά και κάθε αξιωματούχο.

Συγκεκριμένα, ο Bulut εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά και μέσα από ανάρτηση του στο Twitter, αναφερόμενος στο θέμα των Ιμίων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. Θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».

Η ανάρτηση του Yigit Bulut στο Twitter:



Οι δηλώσεις του Γιγκίτ Μπουλούτ έρχονται λίγες ημέρες μετά το περιστατικό στα Ιμια με αφορμή τη ρίψη στεφάνου από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο στη θαλάσσια περιοχή όπου σκοτώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 31 Ιανουαρίου 1996 οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.) Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης και Εκτορας Γιαλοψός.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, τουρκικά πλοία έκαναν ελιγμούς ώστε να παρεμποδίσουν την κανονιοφόρο που μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να προσεγγίσει τα Ιμια, ωστόσο το ΓΕΝ διέψευσε την εκδοχή της Αγκυρας λέγοντας πως όσα διακινούνται στα τουρκικά ΜΜΕ δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Σίγουρα είναι πολύ κουραστικό και χάσιμο χρόνου να σχολιάζεται η ηλιθιότητα. Αυτό που πρέπει όμως να μας προβληματίσει δεν είναι οι απειλές ενός συμβούλου του Ερντογάν, αλλά η σιωπή, η ενδοτικότητα και η εν γένει υποχωρητική πολιτική των κυβερνώντων στην Ελλάδα. Και ο προβληματισμός στο σημείο αυτό απαντάται στο ερώτημα: Είναι απλώς δειλοί και ηλίθιοι ή επικίνδυνοι για τη χώρα;



 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ασ'το ρε τουρκαλα!

    Δεν το 'χεις!

    Σπασατε μονο τα ποδια των δικων σας που ανεβηκαν στα Ιμια!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]