Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανακοίνωση στήριξης του "Κλάδου Ελαίας" από την τουρκοσυμβουλευτική επιτροπή της Θράκης


Μια παράνομη επιτροπή, που κανείς δεν γνωρίζει τα μέλη της και η οποία φέρεται να έχει ορκισθεί -πριν χρόνια- ως "κυβέρνηση τούρκων της Θράκης", εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση στην οποία στηρίζει (και όχι μόνο) την παράνομη εισβολή της Τουρκίας στη Συρία. Η ανάγνωση αυτής της ανακοίνωσης αρκεί για να εξαχθούν συμπεράσματα για τον ρόλο της συγκεκριμένης επιτροής, αλλά και για το ήθος όσων πολιτευτών, πολιτικών ή κυβερνητικών αξιωματούχων στελεχών σχετίζονται με αυτήν.

Ανακοίνωση από την BTTADK για την επιχείρηση ¨Κλάδος Ελαίας¨

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTTADK) σε ανακοίνωση της σχετικά με την επιχείρηση ¨Κλάδος Ελαίας¨ που οργανώνει η Τουρκία στην περιοχή Άφριν της Συρίας αναφέρει πως ¨Είναι πασιφανές πως γίνεται στα πλαίσια του νομίμου δικαιώματος για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Τουρκίας¨.

Η σχετική με το θέμα ανακοίνωση της BTTADK έχει ως εξής:

¨Ο στόχος της επιχείρησης Κλάδος Ελαίας κατά των εστιών της τρομοκρατίας στην Συρία, είναι να εξαφανιστούν οι τρομοκρατικές απειλές που αναπτύσσονται εκεί κατά της Τουρκίας και της Ευρώπης, να τερματισθούν οι δομές που στρέφονται κατά της ζωής αθώων ανθρώπων και στρατιωτών, ενώ είναι πασιφανές πως γίνεται στα πλαίσια του νομίμου δικαιώματος για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας της Τουρκίας
Αυτή η επιχείρηση που γίνεται σήμερα στα εδάφη της Συρίας για να γλιτώσουν οι άνθρωποι στην Συρία αλλά και οι εκατοντάδες χιλιάδες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να γλυτώσουν από χέρια του τυράννου, γίνεται στα πλαίσια του οικουμενικού δικαίου, με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία, στα πλαίσια του νομίμου δικαιώματος αμύνης που αναφέρεται στις συμφωνίες του ΟΗΕ, ενώ αληθής είναι και η ξεκάθαρη δήλωση της Τουρκικής Δημοκρατίας πως δεν εποφθαλμιά εδάφη καμίας χώρας.
Ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης που δεχόμαστε διάφορες πιέσεις και διακρίσεις, μαζί με τις άλλες κοινότητες μουσουλμάνων και Τούρκων στα Βαλκάνια, δηλώνουμε πως προσευχόμαστε για την επιτυχία της επιχείρησης αυτής που γίνεται για να σταματήσουν το αίμα και τα δάκρυα στην Συρία, οι προσευχές μας είναι μαζί με την Μητέρα Τουρκική Δημοκρατία, ενώ ευχόμαστε οι μάρτυρες να έχουν το έλεος του Αλλάχ, οι ήρωες ταχεία ανάρρωση και οι συγγενείς τους υπομονή.
Σχόλιο: Όταν ακούτε για BTTADK στην Θράκη να ξέρετε πως είναι κάτι το άυλο, το οποίο όμως εκφράζει ΠΑΝΤΑ την βούληση του τουρκικού προξενείου. Άυλο διότι δεν συγκαλείται πια, δεν υπάρχουν ούτε υπογραφές, ούτε φωτογραφίες από κάποια συνεδρίαση, ούτε εκλογές! Το μόνο γνωστό είναι πως επικεφαλής είναι ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.

Πληροφορίες από Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υπηρξε επιθεση απο "τρομοκρατες" του Συριακου εδαφους σε τουρκικο και

    αναγκαστηκατε να "αμυνθειτε", κυριοι τουρκοπρακτορισκοι;

    Διοτι αυτο που περιγραφετε ειναι επιθεση!!

    Και πως οριζετε αραγε τους "τρομοκρατες";

    Ως αυτους που αντιτιθενται στα επεκτατικα γεωπολιτικα συμφεροντα σας;

    Μηπως ανηκουμε και εμεις οι Ελληνες στους "τυραννους";

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]