Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στα χέρια του Τσίπρα το Σύμφωνο που θα προτείνει η Αθήνα στα Σκόπια


Το κείμενο πλησιάζει τις 20 σελίδες και, αφού λάβει την έγκριση της κυβέρνησης, θα παραδοθεί στην γειτονική χώρα για τις επισημάνσεις

Στα χέρια του πρωθυπουργού βρίσκεται το προσχέδιο του συμφώνου το οποίο η Αθήνα θα προτείνει στα Σκόπια και θα αποτελέσει την συνέχεια της ενδιάμεσης συμφωνίας για τις σχέσεις των δύο χωρών.

Όπως επισημαίνεται, για τη σύνταξη του διπλωματικού κειμένου απαιτήθηκαν πολλές εργατοώρες, ενώ το πρώτο και τελευταίο λόγο είχε προσωπικά ο Νίκος Κοτζιάς που τον τελευταίο καιρό έχει εντείνει τις διπλωματικές προσπάθειες και πιθανότατα σε λίγες ημέρες θα επισκεφτεί ξανά τα Σκόπια με αεροπλάνο που θα προσγειωθεί στο μετονομασθέν πλέον αεροδρόμιο.

Το κείμενο πλησιάζει τις 20 σελίδες και αφού λάβει την έγκριση της κυβέρνησης, το αμέσως επόμενο διάστημα θα παραδοθεί στην άλλη πλευρά για τις δικές της επισημάνσεις. Το περιεχόμενο του συμφώνου δεν αποτελεί παράθεση των ελληνικών θέσεων αλλά έχει λάβει υπόψιν του και τις θέσεις της άλλης πλευράς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ιδιαίτερα σημαντικό για τις ελληνικές ευαισθησίες είναι ότι υπάρχουν πρόνοιες διευθέτησης για όλα τα ζητήματα και τα απαραίτητα βήματα που συμφωνημένα θα πρέπει να γίνουν και από τις δύο πλευρές τόσο τώρα όσο και σε βάθος χρόνου.

Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]