Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Το όνομά μας είναι Μακεδονία" - Δεκάδες αφίσες γέμισαν τα Σκόπια


Τις αφίσες δημιούγησε η εθνικιστική οργάνωση MHRMI, η οποία καλεί σε τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας

Δεκάδες γιγαντοαφίσες της εθνικιστικής οργάνωσης «''Μακεδονική'' Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI) με μότο «Το όνομά μας είναι Μακεδονία» γέμισαν τους δρόμους της πόλης των Σκοπίων, την ώρα που το θέμα της ονομασίας απασχολεί πΓΔΜ και Ελλάδα.

Η οργάνωση, η οποία εδρεύει στον Καναδά, καλεί σε τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας, ενώ αποκαλεί τις θέσεις της κυβέρνησης Ζάεφ «ρατσιστικές και αντι-''μακεδονικές''».

«Μην ξεγελιέστε από τους όρους"διεθνείς", "διμερή" και "συνταγματική". Εάν το όνομα της "Μακεδονίας" αλλάξει για οποιαδήποτε χρήση, θα αλλάξει παντού και για πάντα».
Και σε άλλο σημείο: «Θέλετε να αποκαλείστε "Nεομακεδόνες", "Βορειομακεδόνες", "Σκοπιανοί", "Βαρντατσιώτες" ή απλά "Μακεδόνες";», αναφέρουν.

«Αυτό που προειδοποιήσαμε επανειλημμένα τώρα ανακοινώνεται δημόσια πως το όνομα, η ταυτότητα, η γλώσσα και η ιστορία μας αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για να ικανοποιηθούν οι καταπιεστές μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.


Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μακάρι να τερματίσουν τις διαπραγματεύσεις, αυτό μας βολεύει γιατί από εδώ υποστηρίζουν την σύνθετη ονομασία που δεν μάθαμε ακόμα ποια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη μου Κυρια , ειναι ΟΛΑ προδομενα απο τους ελεηνους που παριστανουν τους πολιτικους στην αποικια .
      Δεν εχει νοημα πλεον . Αυτοι , η , εμεις και ολα τα αλλα ειναι κουβεντες του σαλονιου ...
      Αυτοι ειναι υπαλληλοι τριτης κατηγορια μαλιστα και ωσαν ελληνοφωνα καθηκια , δεν θα σταματησουν μεχρι να εξαφανιστουμε σαν Εθνος και σαν Ελληνισμος . Δεν υπακουσαν και εφεραν τοσα πολλα εκατομμυρια λαθροπιθηκων επειδη ειναι ανθρωπιστες ..τουναντιον μαλιστα ειναι μισανθρωπιστες γιατι μισανθρωπος ειναι και ο σατανας που προσκυνουν .
      Μισουν με παθος καθε τι Ελληνικο και εαν δεν τους σταματησουμε ΣΥΝΤΟΜΑ , δυστυχως θα θρηνησουμε εκατομμυρια Ελληνων .
      300+1 ΟΙ Εθνοπροδοτες - γενοκτονοι , αυτο να μην ξεχαστει μεχρι να ελευθερωθουμε .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]