Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόλυτη παράνοια: Συνεχίζουν τον μεταξύ τους καυγά οι Τούρκοι για τα... ελληνικά νησιά…


Nέα αντιπαράθεση του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου επί των 18 ελληνικών νησιών που η τουρκική πλευρά υποστηρίζει ότι είναι τουρκικά.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι δεν είναι η κυβέρνηση του ΑΚΡ που παρέδωσε τα 18 νησιά στην Ελλάδα και κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάει να κάνει τις ερωτήσεις του σε αυτούς που τα είχαν παραδώσει, εννοώντας τις προηγούμενες κυβερνήσεις του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).

"Τα νησιά ανήκουν σε εμάς ή στην Ελλάδα;", ρωτάει (ο Κιλιτσντάρογλου). Από το να κάνεις σε εμάς αυτή την ερώτηση, πήγαινε και ρώτα εκείνους που παρέδωσαν αυτά τα νησιά τότε. Πότε παραδόθηκαν αυτά τα νησιά εκεί (στην Ελλάδα); Πήγαινε και ζήτα λογαριασμό από εκείνους που παρέδωσαν αυτά τα νησιά (στους Έλληνες). Μην με κάνεις να ανοίξω το στόμα μου. Κοίτα, έτσι και μιλήσω, δεν θα μπορείς να βγεις από μέσα”, ανέφερε ο Τούρκος Πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε ομιλία του σε συνέδριο του κόμματός του στην Κωνσταντινούπολη είχε προκαλέσει και πάλι την κυβέρνηση να του απαντήσει για τα νησιά.

“Όσον αφορά στα νησιά του Αιγαίου: Έχω κάνει του κόσμου τις ερωτήσεις για τα νησιά του Αιγαίου. Κάθε φορά ρωτάω! Αυτά τα νησιά σε εμάς ανήκουν ή στην Ελλάδα, σύντροφοι; Απαντάει σε κάθε ερώτηση που βγαίνει από το στόμα μου, αλλά όταν ερχόμαστε σε αυτή την ερώτηση σιωπά ο ευλογημένος (ο Ερντογάν). Κιχ δεν βγάζει! Κιχ δεν βγάζει! Τίνος είναι αυτά τα νησιά, σύντροφοι; “, είπε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

ΜΙgnatiou

Σχόλιο ιστολογίου: Και στο σημείο αυτό επιβεβαιώνεται στον απόλυτο βαθμό η παροιμία: "Δυό γαίδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα"...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ:
    Ο ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ, ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνούν στον αριθμό των νησιών, και μέχρι που θα φτάσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.
    Χρειάζεται κλίμα καλών σχέσεων, πανκυβερνητική ομοφωνία και είναι μια ευκαιρία επίλυσης των προβλημάτων της γείτονος.
    Επίσης, να συνεννοηθούμε με τους Αλβανούς.
    Ευκαιρία μεγάλη, 3 σε 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως ορισες ! Ποτε ηλθες ; Να σε ενημερωσω οτι η Ελλας σκλαβωθηκε ! Την σκλαβωσαν αυτοι που εσυ λες μαζι ολοι να λυσουν τα προβληματα ...
      Μαθε φιλε μου οτι αυτοι που παριστανουν τους Ελληνες πολιτικους , ειναι απλα πιονια και το χειροτερο ελληνοφωνα καθηκια .
      Αυτοι εχουν εντολες να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ την Ελλαδα .
      Παρε λοιπον το πρωτο διαστημοπλοιο και φυγε . Η παραμονη σου εδω ΜΟΝΟΝ κακο θα κανει .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]