Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είναι η αφετηρία ενός ανένδοτου εθνικού αγώνα


Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

Ελληνικές σημαίες και οι λέξεις Μακεδονία και Ελλάδα, έχουν πλημμυρίσει την παραλιακή και δονούν την συμπρωτεύουσα και ολόκληρη την Ελλάδα στο αγωνιστικό πνεύμα του Ελληνισμού.

Μισή ώρα πριν την έναρξη του συλλαλητηρίου, κι ενώ πυκνώνουν οι γραμμές εκείνων που ανταποκρίθηκαν στο εθνικό κάλεσμα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, για την υπεράσπιση της ιστορίας και του αυτονόητου, περίπου 200.000 έλληνες (τα ΜΜΕ θα δώσουν τους «δικούς» τους αριθμούς) μέχρι στιγμής , που γίνονται ολοένα και περισσότεροι (με τα Μάλγαρα να είναι κλειστά εμποδίζοντας την προσέλευση σημαντικότατου αριθμού πολιτών), μεταφέρουν ένα πρωτοφανές μήνυμα των Ελλήνων που ενώνονται απέναντι σε εκείνους που προσβάλουν την μνήμη των νεκρών και επιχειρούν να επιβάλουν αναδιατάξεις που μειώνουν την Ελλάδα και την οδηγούν σε περιπέτειες και εθνική ήττα και ταπείνωση.


Με κεντρικό σύνθημα "Η Μακεδονία είναι Ελλάδα" και πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο, τα μηνύματα είναι σαφή και έχουν σταλεί προς όλους εκείνους που επιχειρούν να νομιμοποιήσουν δια της συναινέσεως και της υπογραφής τους ένα εθνικό έγκλημα.

Το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη είναι η έναρξη ενός αγώνα τιμής απέναντι στην ατιμία που κάποιοι επιχειρούν να επιβάλουν ως «έντιμη λύση». Η αφετηρία ενός εθνικού αγώνα στήθηκε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και πολύ σύντομα η δυναμική (και το δίκαιο που αυτός ο αγώνας πρεσβεύει) της φωνής των Ελλήνων και των Ελληνίδων θα ισοπεδώσει εκείνους που θα τολμήσουν να αγνοήσουν έναν ολόκληρο λαό.Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]