Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαζί το κερδίσαμε...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Στο Παρίσι θα πάει ο πρωθυπουργός για να παραλάβει το βραβείο Πολιτικού Σθένους. 
Με το ίδιο βραβείο μάλιστα στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες, όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.
Μαζί με τις εξέχουσες αυτές "προσωπικότητες" θα είναι πλέον και ο δικός μας.

Και πολύ σωστά.
Να και ένα βραβείο που δίνεται αξιοκρατικά.
Διότι θέλει πολιτικό σθένος, κουράγιο και κάκαλα για να προδώσεις έναν ήδη χιλιοπροδομένο λαό.
Θέλει θάρρος, θράσος και ξετσιπωσιά για να υπογράψεις στους τοκογλύφους πως για πολλά-πολλά χρόνια θα ληστεύεις από τους πολίτες κάθε χρόνο 2,5 με 5 δις παραπάνω απ' την προηγούμενη χρονιά για να τους τα δώσεις.
Θέλει αντοχή, μεράκι κι απατεωνιά για να ονομάσεις τα ψίχουλα που επιστρέφεις από τα κλεμμένα ως "κοινωνικό μέρισμα".
Θέλει φαντασία, όραμα και αγυρτεία για να ονομάζεις "αριστερά" τον εαυτό σου και την συμμορία σου, εφαρμόζοντας την πιό ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη παραπάνω διαθέτει ο δικός μας πρωθυπουργός.
Γιατί λοιπόν να μη φιγουράρει κι αυτός μαζί στην λίστα του συγκεκριμένου βραβείου παρέα μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια και κατακάθια της σημερινής ανθρωπότητας;
Λιγότερα δηλαδή έκανε αυτός εναντίον του λαού που τον ψήφισε, απ' όσα κάνανε για τους δικούς τους λαούς, αλλά και για την Ευρώπη γενικότερα οι άλλοι
Άξιος.
Χίλιες φορές άξιος.

Με μιά μικρή ένσταση: ο αφανής δικαιούχος και αποδέκτης αυτού του βραβείου, ή έστω συνδικαιούχος, αποσιωπάται.
Και δεν είναι άλλος απ' τον ελληνικό λαό, απ' όλους εμάς, που με φοβερή αυταπάρνηση, δουλοπρέπεια, ωχαδελφισμό κι ατομικισμό, καταφέραμε να στείλουμε νικητή στο Παρίσι έναν απ' τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες κι εγκληματίες του τόπου.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους μας.
Μαζί το κερδίσαμε!...

"Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Θέλει φαντασία, όραμα και αγυρτεία για να ονομάζεις "αριστερά" τον εαυτό σου και την συμμορία σου, εφαρμόζοντας την πιό ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική."

    ΕΆΝ ΑΥΤΌς ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙΣ
    ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ
    ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ;

    ΜΕ 95% φόρους στο ανύπαρκτο εισόδημα και μάλιστα με αντικειμενικά κριτήρια , όπως φορολογούσε ο Λένιν τους αγρότες ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ- ΕΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ- τολμά και λέει πως αυτή η ακραία κομμουνιστική ανθελληνική φορομπηχτική αντίχριστη πολιτική είναι νεοφιλελεύθερη!
    Και εάν είναι και έτσι για πες μας την διαφορά από την κομμουνιστική;

    Καλά κάνεις, αφου ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2017 όπου όλα είναι στο φως, εσένα και ελάχιστους ευτυχώς ομοϊδεάτες σου , που υποστηρίζουν αριστερούς , που κατέσφαξαν εκατοντάδες εκατομμύρια αθώα θύματα και εξαθλίωσαν ολόκληρα έθνη καταδικάζοντας τα στην πείνα και στην ανέχεια ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ , ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΈΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΝΕΟΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΑ!!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓEΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΑΘΥΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ...ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!

    ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
    https://www.youtube.com/watch?v=8ahVghkW5WI

    Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟ

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΡ’ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ , ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΕΤΡΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ!
    ΣΗΜΕΡΑ ;

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ , αυτό είναι το ερωτημα
    ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σχολιαστής έχει μπερδέψει "αυγά και καλάθια". Και το κάνει συνέχεια. Οπότε συμπεραίνω είτε ότι πρόκειται για κάποιο τρολάκι που στόχο έχει απλά να προκαλέσει σύγχυση σε όσους μπορεί να προκαλέσει είτε για κάποιον δεν έχει τόσο μπέρδεμα μέσα στο μυαλό του που δεν μπορεί να κατανοήσει ένα κείμενο σαν αυτό που σχολίασε.
      Κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν είμαι ο συγγραφέας του άρθρου!

      Διαγραφή
  2. Ηθελα να ηξερα ρε αριστερέ πότε θα νοιώσεις τύψεις για όλα αυτά που υποστηρίζεις; Ξέρεις αριστερέ τι σημαίνει τύψεις;

    Παράνομη η νόμιμη άμυνα εν Ελλάδι… για ποια Δικαιοσύνη μιλάμε;









    Ερωτώ λοιπόν τι είδους δικαιοσύνη είναι αυτή και πώς προστατεύει τα δικαιώματα των αυτοχθόνων κατοίκων αυτής της χώρας;











    Για "π@#$%άνες" θα μιλήσουμε τώρα;

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΜΙΑ "ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ" ΕΙΝΑΙ, ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

    Ευχή και κατάρα, να βιάσουν, να δολοφονήσουν τα παιδιά σας, κι όλο σας το σόι... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


    Καλλιόπη Σουφλή












    Επεισόδιο πρώτο:

    Μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ένας 75χρονος Έλληνας αγρότης που έχει την ατυχία να διατηρεί θερμοκήπιο σε απόσταση αναπνοής από τον προσφυγικό καταυλισμό της BIAΛ στη Χίο, βλέπει μία ομάδα αλλοδαπών να λεηλατούν το χωράφι του γεμίζοντας τσάντες με οπωροκηπευτικά.


    Στην προσπάθεια του να διαμαρτυρηθεί και να τους απομακρύνει με φωνές δέχεται μαζική επίθεση και ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι.
    Είχε προλάβει όμως να ειδοποιήσει τον 45χρονο γιό του ο οποίος κατέφθασε με το αγροτικό τους αυτοκίνητο και επιχείρησε να τρέψει τους επιτιθέμενους σε φυγή.

    Οι τελευταίοι όμως, αντί να εγκαταλείψουν το ξένο χωράφι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις και εναντίον του με αποτέλεσμα να βγάλει την κυνηγετική καραμπίνα και να πυροβολήσει για εκφοβισμό στον αέρα.
    Ευτυχώς τα χειρότερα αποτράπηκαν με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας που οδήγησε σε επτά συλλήψεις και την μεταφορά στο νοσοκομείου του άτυχου γέροντα ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Μεταξύ των συλληφθέντων και ο γιός του αγρότη για τον οποίο εκκρεμεί η κατηγορία της παράνομης οπλοχρησίας και των… άσκοπων(!!!) πυροβολισμών.
    Το εύλογο ερώτημα είναι αν η νόμιμη άμυνα αποτελεί πλέον αξιόποινη πράξη.

    Και αν ναι, τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που βλέπει τον υπερήλικα πατέρα του να δέχεται χτυπήματα από έναν εξαγριωμένο όχλο, μόνο και μόνο επειδή προσπάθησε να προστατέψει την περιουσία του.
    ...
    http://attikanea.blogspot.gr/2017/11/blog-post_292.html

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ! «ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ. ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ»! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b1%ce%b6-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83/

    Αριστερέ αμετανόητε αντίχριστε ανθέλληνα
    ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]