Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν χρειάζεται πια την ευρωπαϊκή ένταξη


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: "Δεν χρειαζόμαστε πια, την ένταξή μας στην ΕΕ". Ωστόσο, "η Άγκυρα δεν θα είναι η πλευρά που θα εγκαταλείψει", τις συνομιλίες ένταξης.

Η δήλωση αυτή, έγινε σήμερα στο Κοινοβούλιο της Τουρκίας και αναμένεται να δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων σχετικές με τη δημιουργία μιας ειδικής οικονομικής - εμπορικής σχέσης της Ευρώπης με την Τουρκία. Κάτι που έχουν ήδη δηλώσει γερμανοί αξιωματούχοι οι οποίοι και γνωρίζουν πολύ καλύτερα τους δεσμούς της Γερμανίας με την Τουρκία. Άλλωστε, οι γερμανικές εκλογές αποτελούν παρελθόν, οπότε τα σχεδιαζόμενα πρέπει και να δρομολογηθούν, προς όφελος -φυσικά- τόσο της Τουρκίας όσο και της Γερμανικής Ευρώπης...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουΓράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]