Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ομοφοβίστε μας κι αφήστε μας!


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Είναι προφανές ότι δεν ξέρουμε πιά τί μας φταίει. Έχουμε αποπροσανατολιστεί τελείως.
Εδώ καίγεται ο κ@λος μας εδώ κι επτά χρόνια με την αισχρή προδοσία του πολιτικού κόσμου της χώρας, με την εθνική μειοδοσία των μνημονίων και των αποικιοκρατικών συμβάσεων - σκανδάλων τύπου Fraport, με την καταπάτηση κάθε έννοια νομιμότητας, καθώς καταπατούνται βασικοί όροι και κανόνες του Συντάγματος κι εμείς ασχολούμαστε με το ελάχιστο των ελαχίστων θέμα των σχολίων ενός αποσυρμένου πιά καλού ποδοσφαιριστή, σχετικά με την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια.

Το ίδιο το θέμα είναι σοβαρό, σοβαρότατο. Αλλά αντί να σχολούμαστε με την ουσία, ασχολούμαστε να κατηγορούμε τον κύριο Τσιάρτα ως ομοφοβικό, ή όχι.
Και η ουσία εδώ έχει δύο σκέλη:

Πρώτον: Μπορείς να θεωρήσεις ένα παιδί ως ψυχολογικά και λογικά ώριμο και συγκροτημένο άτομο στα 15 του, ώστε να του δώσεις την δυνατότητα -και μάλιστα με τόσο συνοπτικές και εύκολες διαδικασίες- να επιλέξει την δραματική και καθοριστική για την υπόλοιπη ζωή του επιλογή της αλλαγής φύλου;
Αν είναι τόσο ώριμο στην ηλικία των 15 για τόσο δραματικές αποφάσεις, γιατί η πολιτεία δεν το θεωρεί ώριμο για να ψηφίσει, ή για ν' αποκτήσει δίπλωμα αυτοκινήτου, ή -το σπουδαιότερο- σε περιπτώσεις παραβατικής συμπεριφοράς του, γιατί ο νόμος το θεωρεί ανήλικο και το αντιμετωπίζει -πολύ σωστά- με άλλα μέτρα και σταθμά τόσο στην κρίση όσο και στην τιμωρία του, απ' ό,τι έναν ενήλικα;
Ο νόμος λοιπόν που προωθείται, ως προς αυτό το σκέλος, δεν έχει καθόλου την έγνοια να λύσει κάποια κοινωνικά προβλήματα, παρά θέλει να καρπωθεί εντυπώσεις και πολιτικά οφέλη από την πολύ άγουρη ηλικία των 15, καθώς και απ' την ομάδα των ημιμαθών θολοκουλτουριαραίων που όλο και μεγαλώνει μέσα στην Ελλάδα της κρίσης και της ηθελημένης μη-παιδείας, κάνοντάς τους εν δυνάμει οπαδούς και φηφοφόρους μιάς fake Αριστεράς που κακοποιεί συνταξιούχους, ανέργους και μικροεπιχειρηματίες, αλλά χαϊδεύει ομοφυλόφιλους και κάθε λογής αποκλίνοντες.
Διότι:

Δεύτερον:  Ναι. Η ομοφυλοφιλία είναι απόκλιση.
Αρκετά πιά μ' αυτή την πατέντα της "ομοφοβίας".  Όποιος τολμάει να αρθρώσει μία λογική άποψη σπεκουλάρεται και λασπώνεται ώς ομοφοβικός, ή ως τέρμα δεξιός ή ποιός ξέρει τί άλλο.
Και η άποψη η λογική λέει πως η ομοφυλοφιλία είναι σεξουαλική απόκλιση. ΔΕΝ είναι το φυσιολογικό.
Τον κ@λο τους να βαρούν κάτω όσοι θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
Αν ήταν φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά η ομοφυλοφιλία δεν θα υπήρχε συνέχεια κανενός έμβιου είδους στον πλανήτη. Και άλλωστε δεν θα υπήρχε η ανάγκη παρουσίας δύο φύλων σε όλο το ζωϊκό βασίλειο.
Τέρμα, τελεία και παύλα.

Κι εδώ κάπου υπεισέρχεται η παράνοια της διαφήμισης μιάς αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς.
Τί gay parade, τί διαμαρτυρίες συμπαράστασης, τί Athens Pride, τί στον Καιάδα όσους διαφωνούν, τί χλαπαταγή!
Δηλαδή και καλά είσαι πού είσαι αποκλίνων στην σεξουαλική σου συμπεριφορά. Πρέπει να το κάνεις σημαία; Υπερηφάνεια; Παρέλαση
Και όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να είμαστε κι εμείς περήφανοι για σένα; Να μην έχουμε άποψη περί της ορθότητας της επιλογής σου; Άποψη λέμε, όχι να σου επιβάλουμε τί θα κάνεις και τί όχι. Δικός σου λογαριασμός.
Όπως άλλωστε και λογαριασμός του φετιχιστή, του μαζοχιστή, του οπαδού του Αυνάνα, του ουρολάγνου, του κοπρολάγνου, του γεροντόφιλου, και τόσων άλλων σεξουαλικών αποκλίσεων (παραφιλίες ονομάζονται επιστημονικά οι κάθε λογής σεξουαλικές αποκλίσεις απ' την πιό ανώδυνη ως την πιό επικίνδυνη όπως είναι η παιδοφιλία, ο σαδισμός, η εφαψιμανία, η επιδειξιομανία και πάει λέγοντας), για τις οποίες όσο δεν βλάπτουν τους άλλους δεν μας πέφτει λόγος.
Τότε να κάνουμε και παρέλαση για τους φετιχιστές.
Και τους λάτρεις του αυνανισμού.
Και συμπαράσταση για τους ηδονοβλεψίες.
Να βάλουμε κι από έναν μαζοχιστή σε κάθε πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο των καναλιών, που έχουν κατακλυστεί από ομοφυλόφιλους (κάθε εκπομπή κι από κανα δυό), να μαζοχίζονται μπροστά μας να γουστάρουμε.
Έτσι, για να διαφημίζουμε ως φυσιολογικό και πλειοψηφικό τί
Την απόκλιση και την μειοψηφία.

Αν αυτό είναι λογική, αν δεν τά 'χουμε χάσει ακόμα, οκ. Συμφωνούμε.
Ας συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε αν είναι ομοφοβικός ή όχι ο κάθε κύριος Τσιάρτας.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αλλά αυτό το έχουμε διαπιστώσει και απ' αλλού!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. 1/1

    Μήπως ο αρθρογράφος είναι φασίστας , ναζιστής και δεν το έχει καταλάβει ακόμα;
    Θα το καταλάβουν όταν θα τους ονομάσουν εχθρούς του λαού. Ακόμα τους χρειάζονται τους αγαθούς αριστερούς που δεν είναι ψευδοαριστεροί!

    Οι αριστεροί δημοσιογράφοι γράφοντας για “αριστερά” νομίζουν πως βγάζουν και τις ευθύνες από επάνω τους για όλα αυτά τα εκτρώματα που ο Ελληνικός λαός είναι αναγκασμένος να αποδέχεται ως φυσιολογικά!
    Νομίζουν πως κατακρίνοντας κάθε ένα νομοσχέδιο ξεχωριστά και ΌΧΙ το σύνολο της αριστερής ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κοσμοθεώρησης πράττουν και το καθήκον τους , απέναντι στην κοινωνία.
    Μια Ελληνική κοινωνία που την πήραν στο λαιμό τους και τώρα σκούζουν σαν τα μωρά αν και γέροι (γριές) πιά , αρνούμενοι να απαρνηθούν την κούκλα τους, τις ιδεοληψίες τους παρόλα οσα βλέπουν!

    Προτιμούν να καταστραφεί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!
    ΩΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!

    Όσο για τα εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά και άλλα κουραφέξαλα τον μοναδικό σκοπό που είχαν και έχουν , είναι να παρασύρουν τον ευκολόπιστο πλην αμόρφωτο εργάτη η τον ΥΛΙΣΤΗ γραμματιζούμενο δοσίλογο μαζύ τους, με μοναδικό σκοπό να καταστρέψουν τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας και να γίνουμε όλοι δούλοι προλετάριοι του παγκόσμιου αντίχριστου διεθνιστικού κομμουνιστικού κράτους των τραπεζιτών.


    Το «Γραφείο του ελεύθερου έρωτα» και η εθνικοποίηση των γυναικών από τους Μπολσεβίκους

    Ο Λένιν βρήκε την ευκαιρία να επιβάλλει την σεξουαλική ελευθερία τον Δεκέμβριο του 1917 (ακόμη και η ομοφυλοφιλία απενοχοποιήθηκε, όπως συνέβη μετά το πραξικόπημα των Ιακωβίνων στα 1791). Ο Στάλιν όμως απαγόρευσε την ομοφυλοφιλία στα 1934, τις εκτρώσεις και έκανε τους πολύ φιλελεύθερους νόμους για το γάμο πιο αυστηρούς. Ο Λένιν έκανε τα Σοβιετικά όργανα να δηλώσουν: Από την ηλικία των 18 ετών κάθε νεαρή γυναίκα είναι ιδιοκτησία του κράτους. Οι ανύπαντρες γυναίκες έπρεπε να εγγραφούν στο Γραφείο του Ελεύθερου Έρωτα. Η αποφυγή τιμωρείτο σοβαρά. Κάθε εγγεγραμμένη γυναίκα έπρεπε να επιλέξει έναν άντρα ανάμεσα τα 19 και 50. Οι άντρες επίσης είχαν το δικαίωμα να διαλέξουν μια γυναίκα, έπρεπε όμως να αποδείξουν πως ανήκαν στο Προλεταριάτο. Στους άλλους δεν επιτρεπόταν να έχουν σεξουαλική ζωή αφού ήταν «ταξικοί εχθροί».

    Με την μέριμνα του κράτους οι άνδρες είχαν το δικαίωμα να διαλέξουν γυναίκες εγγεγραμμένες στο Γραφείο του Ελεύθερου Έρωτα, ακόμη κι αν οι γυναίκες αυτές δεν συμφωνούσαν. Τα παιδιά που γεννιούνταν από τις ενώσεις αυτές γίνονταν ιδιοκτησία της "δημοκρατίας" (Μιχαήλ και Αύγουστος Στέρν "Σιδηρούν Παραπέτασμα για τον Έρωτα" Στοκχόλμη, 1982).
    Οι Εβραίοι Μπολσεβίκοι συχνά οργάνωναν παρελάσεις γυμνών και προπαγάνδιζαν τον ομαδικό έρωτα. Αυτά τα νέα μέτρα προκάλεσαν βαθιά ψυχολογικά προβλήματα στον παραδοσιακά προσανατολισμένο προς την οικογένεια Ρωσικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2/2

    Οι Κομμουνιστές ηγέτες ήθελαν να εξαφανίσουν την οικογενειακή ζωή. Εν τω μεταξύ οι εκτρώσεις νομιμοποιήθηκαν. Οι βιασμοί έγιναν όλο και πιο κοινοί.
    Ο Κομμουνιστής ποιητής Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι (φωτο) άρχισε αμέσως να προπαγανδίζει τη Νέα Πολιτική με τον εξής τρόπο:

    Κάθε κορίτσι νέο και όμορφο
    θα βιάσω
    και περιφρονητικά
    θα φτύσω επάνω του!


    Μόλις οι ηθικοί κανόνες διαλύθηκαν η σεξουαλικότητα απαγορεύτηκε. Ο στόχος είχε επιτευχθεί κι ένα νέο σύνθημα εφευρέθηκε: "Η σεξουαλικότητα είναι ο εχθρός της Επανάστασης". Οι γυναίκες έπρεπε να γίνουν υποζύγια. Ο Εβραίος Κομισάριος για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό, ο Μασώνος Ανατόλι Αουνατσάρσκι, δήλωσε: «Αυτό το μικρό ίδρυμα συμπεριφοράς που είναι η οικογένεια... αυτή η κατάρα... θα είναι ένα κεφάλαιο που θα κλείσει».

    Με τον τρόπο αυτόν η Ρωσική κοινωνία μεταμορφώθηκε σε μια μάντρα με ζώα, όπως το είχε προβλέψει ο Μασώνος Μιχαήλ Μπακούνιν. Ο Μπακούνιν ισχυριζόταν πως η Κόκκινη γραφειοκρατία θα διέλυε την ηθική και τις ιδέες του λαού


    http://redskywarning.blogspot.gr/2013/10/blog-post_23.html

    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΝΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΤΗΣ Π@@ΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ - ΤΡΟΣΤΚΙ, ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ;
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ FAKE ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ , ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΛΠ. ΚΛΠ.!!!
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΑΖΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νεοφιλελευθερισμός φταίει…

    Margaret Thatcher warns of 'extremist' anti-racist, pro-gay teachers

    https://www.youtube.com/watch?v=-PcTbmmFTQc

    Πως το έλεγαν οι κομμουνιστές πριν κυβερνήσουν και με την βούλα του νόμου και του ταξικού αγωνιστή;
    Ηθικό πλεονέκτημα!
    ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!
    Δεν ήξερες Ελληνα κατανοητόν!
    Τουλάχιστον ας ρωτούσες τι σημαίνει για τους κομμουνιστές ηθική!

    Δεν μας έφτανε το μάθημα απο τα άλλα πρώην κομμουνιστικά κράτη που γέμισαν τα μπαρ από ..."ηθικές πανεπιστήμονισες γιατρεσες νοσοκονόμισες ", είναι ανάγκη να το μάθουμε KAI απο πρώτο χέρι, από τα παιδιά μας!!!

    Ολη την συζήτηση την περιστρέφουν γύρω από τα δεκαπεντάχρονα. Λες και οι πενηνταρο και βάλε γερογριες που ψηφίζουν όλες αυτές τις παλαβομάρες έχουν περισσότερο μυαλό από αυτά!
    Εάν είχαν δεν είχαμε χωθεί μέσα στον βούρκο.
    Δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά αριστερής αντίχριστης νοσηρής ανήθικης νοοτροπίας ανεξαρτήτου ηλικίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. "Με 2.000€ την ημέρα νοικιάζεις τη βίλα Ραγκούση στην Πάρο


    «Την έχτισα με τη δουλειά μου και ζω από τα ενοίκια», επισημαίνει ο πρώην υπουργός
    Την πολυτελή του κατοικία στην Πάρο και μόνιμο τόπο διαμονής της οικογένειάς του διαθέτει προς ενοικίαση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Το πρώην πανίσχυρο μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, επικαλούμενο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ρεφάρει την έλλειψη εσόδων λόγω ανεργίας εισπράττοντας 2.000 ευρώ την ημέρα από το ενοίκιο της βίλας του σε τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου."

    (http://www.protothema.gr/politics/article/391441/me-2000-tin-imera-noikiazeis-ti-vila-ragousi-stin-paro)

    http://mkka.blogspot.gr/

    Ποίοι είναι αυτοί που τολμούν να απειλούν Ελληνες;
    Η Κεντροαριστερά που ...δεν είναι αριστερά!
    Αφου το θέλεις το δούλεμα Ελληνα μου τι κάθεσαι και κλαίγεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]