Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άκου, Φασιστάκο...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Μακάρι να ήσουν μόνον ανθρωπάκος να σου φωνάζουμε σαν τον Βίλχεμ Ράιχ: "Άκου, Ανθρωπάκο".
Αλλά δεν είσαι.
Δεν είσαι ο Ανθρωπάκος του Ράιχ που στους  "καθοδηγητές" και  "σωτήρες" που τον καταστρέφουν φωνάζει: "ζήτω, ζήτω".
Είσαι ο "καθοδηγητής" και "σωτήρας", ο Φασιστάκος. Το όρνεο που κλωσσάει κοτόπουλα για να τα φάει.
Γι αυτό, άκου, Φασιστάκο:

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που φοβούνται.
Δεν θα φοβηθούμε εμείς την "Δικαιοσύνη" σου και την αστυνομία καταστολής σου, επειδή απ' την μιά αφήνουν τους συλληφθέντες πρεζέμπορους και διακινητές ελεύθερους να κάνουν γλέντια και να σκοτώνουν με αδέσποτες και απ' την άλλη μπουκάρουν αξημέρωτα σε σπίτια να συλλάβουν αυτούς που συμμετέχουν στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, στο πλευρό του λαού που εσύ κατατρέχεις.
Αξημέρωτα, όπως γινόταν στην χούντα των Απριλιανών, φασιστάκος κι εσύ, άξιος μαθητής τους.
Τί σημασία έχει που αυτοαποκαλείσαι "αριστερός".  Θες να παραδεχτούμε πως είσαι αριστερός; Ωραία, είσαι.
Κόκκινος φασιστάκος.

Το επόμενο βήμα σου, Φασιστάκο, για να μας φοβίσεις θα είναι να μπουκάρεις και στα σπίτια όσων σε σχολιάζουν και σε κριτικάρουν από αυτό εδώ το βήμα του διαδικτύου.
Άλλωστε έχεις δείξει τις σχετικές προθέσεις σου σε νομοσχέδιο που προς το παρόν αποσύρθηκε για να καλλωπιστεί.
Με την πρώτη προβοκάτσια του παρακράτους σου  (δεν έχει σημασία αν είναι δικό σου ή του συστήματος: εσύ είσαι το σύστημα) θα το ξαναεμφανίσεις, ώ σωτήρα και καθοδηγητή, για να κλωσσήσεις, όρνεο, με την ησυχία σου τα κοτόπουλα που μετά θα ξεσκίσεις.

Αλλά δεν θα φοβηθούμε εμείς, φασιστάκο.
Θα μας κλείσεις φυλακή; Θα μας πάρεις την περιουσία; Πφφφ. Τί είχαμε τί χάσαμε.
Την περιουσία μας και την δουλειά μας και την ελευθερία μας ήδη τα δημεύσατε εσύ και τα υπόλοιπα σιχάματα εφτά χρόνια τώρα.

Εσύ, Φασιστάκο, και τα υπόλοιπα φασισταριά, μπλέ, πράσινα, κόκκινα, και εμπριμέ, εσείς φοβάστε και τρέμετε τώρα.
Εσείς περπατάτε και  κοιτάτε πάνω απ' τον ώμο σας. Εσείς πετάγεστε στον ύπνο σας με τον παραμικρό θόρυβο.
ΓιατίΓιατί ξέρετε ακριβώς τί έχετε πράξει. 
Όπως ανέκαθεν ήξεραν και φοβόντουσαν οι τύραννοι.
Το ξέρεις αυτό, ε;
Φοβάσαι  πιά μόνος σου ανάμεσα στους ανθρώπους, ανάμεσα στον λαό, έτσι ΦασιστάκοΓι αυτό προσπαθείς να φοβήσεις εμάς.
Γιατί άραγε, καθοδηγητή και σωτήρα;

Άκου, Φασιστάκο
Ο φόβος που προσπαθείς να σπείρεις, είναι ο δικός σου φόβος που ήδη σε κρατάει άγρυπνο και θα σε κρατήσει για την υπόλοιπη ζωή σου!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μήπως ξέρει κανείς εάν η χούντα έβαζε και προσέθετε καθημερινά φόρους και εισφορές έτσι που να έχανε ο Έλληνας τις περιουσίες του; Μήπως ξέρει κανείς αν πληρώναμε χαράτσια; Μήπως ξέρει κανείς εάν τον φυλάκιζαν όταν υπερασπίζονταν τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας, την Ελληνική γλώσσα μας τα ήθη και τα έθιμα μας;

    Μάλλον έτσι θα ηταν!
    Και εξ’αυτού οι εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονημένοι , ίσως και περισσότεροι, αριστεροί αγωνιστές , από την απάνθρωπη τυραννική αιμοβόρα και βουτηγμένη καθημερινά στο αίμα των εργατών , Απριλιανή χούντα , κατά την διάρκεια των καθημερινών συγκρούσεων των με τα ΜΑΤ ,στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς!

    Εκατομμύρια Ελληνες έχαναν τις περιουσίες τους από τους πλειστηριασμούς που νυχθημερόν διενεργούσε η χούντα!
    Ούτε την Ιερή αργία της Κυριακής δεν σέβονταν οι απάνθρωποι Απριλιανοί. Δεν σταματούσαν ποτέ !
    Ούτε μεσημέρι !
    Ούτε βράδυ!
    Ούτε απογεύματα Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο και όλες τις πάμπολλες Χριστιανικές αργίες που σέβονται και τηρούν με ευλάβεια σήμερα οι “προοδευτικοί δημοκράτες” , δεν σέβονταν οι ανθρωποφάγοι ανθέλληνες αντίχριστοι χουντικοί!!!
    Καθημερινά έτρεχαν οι γονείς μας στην εφορία και στους πλειστηριασμούς!!!
    Αν δεν ήταν και οι κομμουνιστές που μας ετάιζαν με τα συσσίτια σήμερα δεν θα ζούσε κανείς Χριστιανός!
    Αιώνια πρέπει να χρωστάμε ευγνωμοσύνη στους αριστερούς που μας έσωσαν από την χούντα!!!
    Αιώνια, διότι εάν σταματήσουμε …


    Άκου αριστερέ κουμμουνιστάκο, “ΕΣΥ”
    είσαι πιο υπεύθυνος από όλους και για όλα όσα συμβαίνουν διαχρονικά στην Ελλάδα μας.
    Διότι είσαι η προσωποποίηση του “φασίστα”, όπως εσύ τον εννοείς. Αμετανόητος ξερόλας. Όποιος είχε και έχει άλλη άποψη από την δική σου τον χαρακτήριζες ΧΟΥΝΤΙΚΌ παλαιότερα και τώρα ναζιστοφασίστα χρυσαυγίτη.
    “Εξαιτίας” σου θέριεψε το σοβιετικό μεταπολιτευτικό σύστημα και τώρα ετοιμάζεται να μας κατασπαράξει.
    Αλλά και πάλι έχουν γνώσει οι φύλακες του συστήματος. Σε έμαθαν να έχεις πάντα το δίκιο με το μέρος σου χωρίς να τολμά να σου φέρει αντίρρηση κανείς.
    Διότι έτσι και το πράξει , όλο αυτό το σύστημα και ιδίως το μιντιακό που ΕΣΥ βρίζεις φασιστικό , θα βρεθεί στο πλευρό σου. Τότε ξαφνικά θα θυμηθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ τους …αγώνες σας ενάντια στην χούντα που ακόμα σας κάθεται στο στομάχι.,

    Δεν μπορείτε να “χωνέψετε” τις Ερυνίες όσο και εάν προσπαθείτε. Ποτέ δεν θα τις χωνέψετε. Πάντα θα βρίσκονται στο διάβα σας . Ούτε ο θάνατος, ούτε τίποτα άλλο δεν εξιλεώνει τον αμετανόητο…
    Η αλήθεια και για την επταετία και για τα κομμουνιστικά καθεστώτα που υπερασπιζόσασταν όλοι εσείς οι αριστεροί δημοσιογράφοι κατά την διάρκεια του “εμφυλίου” αλλά και το κυριώτερο μετά την μεταπολίτευση είναι ΣΤΟ ΦΩΣ.
    Αρνείσθαι να βγείτε στο φως , μάθατε στο σκοτάδι για αυτό και τα βλέπετε όλα μαύρα , παντού φασίστες και φασισμός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)
    Για τους πλειστηριασμούς που “ακυρώνουν” οι αριστεροί τα λέγαμε και επί επαναστατικού κομμουνιστικού σφύριζα πριν κυβερνήσει αλλά φωνή βοώντoς εν τη ερήμω.
    Ιδίως τότε όποιος τολμούσε να σας φέρει αντίρρηση …εχθρός του λαού χρυσαυγίτης χουντικός ναζιστής φασίστας και στην πυρά της κομμουνιστικής εξέτασης!
    Εννοείται πολύ χειρότερη από την Ιερά εξέταση του μεσαίωνα που οι υπέρμαχοι της κομμούνας του Παρισιού κατηγορείται!

    Μήπως ακούτε τώρα! Οι πλειστηριασμοί θα γίνουν ηλεκτρονικοί, Τότε τι θα κάνετε θα τρέχετε οι αριστεροί – οι μόνοι που επιτρέπει το σύστημα να αντιδράτε . Γιατί , έχεις αναρωτηθεί ποτέ; - από σπίτι σε σπίτι να πετάτε έξω τους λαθρομετανάστες που θα βάζουν μέσα με επιδότηση από τους κεφαλικούς φόρους μας;
    Η πρώτη κατοικία …
    Την δεύτερη η “τριάντα δεύτερη” δικαιούται να την κλέψει το αρπακτικό τέρας και τα ταξικά αδέλφια σας για να ταΐζει “καρανίκες” ,να σπιτώνει εποίκους και να προκαλεί την γενοκτονία του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας με την ακολουθούμενη διεθνιστική πολιτική …των κατά άλλα …φασιστών;
    Τώρα θα μου πεις τι είσαι εσύ φασίστας για να ενδιαφέρεσαι να αποτρέψεις την εξαφάνιση και την γενοκτονία του έθνους μας;
    Για αυτό λοιπόν άκου κομμουνιστάκο …ανεύθυνε!
    Ο κομουνισμός όπου και εάν επικράτησε ήταν πολύ χειρότερος και από τον φασισμό και από τον ναζισμό.
    Εάν δεν θέλεις να τον ζήσουμε όλοι μας η να ξαναπροστατέψουμε με τον “εμφύλιο” σπαραγμό όλους αυτούς που εσύ αποκαλείς φασίστες και εγώ κομμουνιστές
    ΕΒΓΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΣ ΓΗΣ!!!




    Είναι ο κομμουνισμός που μας παίρνει τα σπίτια!
    Είναι ο κομμουνισμός που ισοπεδώνει παντού και πάντα την μεσαία τάξη!
    Είναι ο κομουνισμός που καταστρέφει έθνη , την χριστιανική ορθόδοξη θρησκεία μας (έχει αδυναμία σε αυτήν!!! ) τα ήθη έθιμα παραδόσεις την γλώσσα μας!
    Είναι ο κομμουνισμός που προωθεί την μητριαρχία , τον γνωστικισμό , (πρωτοπόρος όταν άρχισε να καταρρέει το Βυζάντιο , Γεώργιος Πλήθων Γεμιστός , ακούει κανείς “υπερπατριωτης ”;) την πανσεξουαλικότητα την διαστροφικότητα και την ανηθικότητα , για να ζει και να βασιλεύει η νομενκλατούρα από τον…εργάτη χωρίς αφεντικά , αργάτη χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, κανένα σπίτι σε χέρι τραπεζίτη και όλα αυτά τα γραφικά για τα
    ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    Άντε τώρα βρίσε και εμένα φασίστα , εχθρό του λαού , γύρνα πλευρό κοιμήσου και ονειρέψου τον επίγειο κομμουνιστικό παράδεισο ..που σου έταξε ο Μαρξ και ο Λένιν και ο Τρότσκι !!!

    Και πού είσαι κομμουνιστάκο , μετά από αυτούς ήρθε ο Στάλιν.
    Εχε το υπόψη σου για να μην λές …δεν μας τα ειπαν…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]