Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μεγαλομουφτής του Ερντογάν δεν ξέρει, δεν άκουσε…


Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας (Diyanet) αποπειράθηκε να υπερασπίσει του ιμάμηδες της Γερμανίας που κατηγορούνται από τις γερμανικές υπηρεσίες ότι εξελίχθηκαν σε ρουφιάνοι – καταδότες και πληροφοριοδότες, για Τούρκους που βρίσκονται στη Γερμανία και δεν διάκεινται φιλικά στον Ερντογάν, δηλαδή, με πιο απλά λόγια, είναι οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Πρόκειται για τον πολύ Μεχμέτ Γκορμέζ, ο οποίος έκανε λόγο για αστήριχτες δηλώσεις, ιστορίες και ισχυρισμούς… που θα προκαλέσουν μη αποκαταστάσιμο τραύμα στις αθώες και θρησκευόμενες μάζες», μιλώντας για τα 3 εκατομμύρια Τούρκους και συνολικά 5 εκατομμύρια των μουσουλμάνων της Γερμανίας! Τώρα μας… κατεδάφισε από λύπη.

Η παρέμβασή του κρίθηκε απαραίτητη, καθώς μόλις προχθές οι γερμανικές αρχές εξέδωσαν εισαγγελική εντολή και προχώρησαν στη διενέργεια έρευνας στα σπίτια τεσσάρων Τούρκων μουφτήδων, παρά το γεγονός της ανάκλησης άλλων έξι, προφανώς διότι κατάλαβαν οι Τούρκοι ότι το μέλλον τους πρόβαλλε χλωμό, κάτι για το οποίο προειδοποίησε η Μέρκελ τον Ερντογάν σε συνάντησή τους…

Πηγή Defence-Point


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]