Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ζουράρις και τα «μέζεα»


Γράφει η Ειρήνη Μαρούπα

Παρατηρώ, εδώ και καιρό, όπως όλα τα χρόνια από το 2009 που κατάλαβα για πρώτη φορά, πώς γεννήθηκα στον κόσμο και ποιά είμαι, τις δηλώσεις και κυρίως τις πράξεις αυτών των περιφερόμενων θιάσων, που παριστάνουν τις κυβερνήσεις της ελληνικής μας δημοκρατίας.

Κορωνίς, ή εκ των καλυτέρων, η χθεσινή δήλωση του φιλόπατρη, διανοούμενου, αριστερού, φιλογλωσσοπαίγμονα, υφυπουργού παιδείας (ή όπως αλλιώς καταντήσανε να λέγεται), άπαιχτου Κώστα Ζουράρι.

Δεν επαναλαμβάνω τις πολυπαιγμένες πια, δηλώσεις του, ότι τα 16 νησιά που ζητά ο Ερντογάν είναι άνευ σημασίας, κι αν τα πάρουν τα πήραν, κι αν τα πάρουν πάντα θα τα ξαναπαίρνουμε, κι αν δεν τα ξαναπάρουμε δεν τρέχει και τίποτα.

Προχωρώ στον συλλογισμό, ως ελληνίδα πολίτης, που πλέον γνωρίζω το πραγματικά συνωμοτικό σχέδιο, εις βάρος της πατρίδας μου και των συνόρων της. Σχέδιο, που εξυφάνθη τουλάχιστον από το 1988, και μας έγινε γνωστό το 1993, όταν συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές ο έλληνας πατριώτης Στηβ Λάλας (για κατασκοπεία και αποκάλυψη μυστικών σε ΣΥΜΜΑΧΗ χώρα, ναι υπάρχουν και τέτοια αδικήματα εσχάτης προδοσίας), και πέρασε 16 χρόνια της ζωής του σε κλειστή φυλακή υψίστης προστασίας, επειδή μας αποκάλυψε το σχέδιο Φαιδώρα.

Το Σχέδιο Φαιδώρα, αφορούσε την συνεκμετάλλευση Ελλάδας Τουρκίας, των υδρογονανθράκων του Αιγαίου, με παράδοση του μισού Αιγαίου στην Τουρκία. Το Αιγαίο μας να γίνει τουρκικό ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, την δημιουργία Μακεδονικού κράτους, με σύνορα τα Σκόπια βόρεια και νότια, στον Όλυμπο Πιερίας μας, και πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη μας. Την φράση ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, την ξανακούσαμε όταν ο Πάρις Καρβουνόπουλος, διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο ΥΕΘΑ, ρώτησε τον κ. Καμμένο, υπουργό, στην εκπομπή ΕΝΙΚΟΣ του Χατζηνικολάου τον Απρίλιο του 2016, «ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΠΛΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ;»

Του σχεδίου αυτού είχε προηγηθεί η κατάπλευση στο Αιγαίο του τουρκικού ωκεανογραφικού, Σισμίκ το 1987, προκειμένου να ερευνήσει για πετρέλαια στο Αιγαίο, με την ένταση να κορυφώνεται για μερικά 24ωρα, καθώς ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε απειλήσει να το βυθίσει αν δεν αποχωρήσει από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, και τον πατέρα Άσαντ της Συρίας, να απειλεί τους Τούρκους με πόλεμο, αν τούρκος στρατιώτης πατήσει το πόδι του στην φίλη και σύμμαχο Ελλάδα.

Για να βοηθηθούν οι «ταγοί», οι «ηγέτες» της Ελλάδας μας, 2-3 οικογενειών παιδιά κι εγγόνια, στο σύνολό τους, στο δύσκολο αυτό έργο τους, της παράδοσης κομματιών της Ελλάδας μας σε ποικιλώνυμους εχθρούς, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, σύμφωνα με το σχέδιο Φαιδώρα, δημιουργήθηκαν τα βραβεία ΙΠΠΕΧΤΣΙ, οι κουμπαριές Καραμανλή Παπανδρέου με τον Ερντογάν, οι ζεϊμπεκιές σε τούρκικα γλέντια. Είδαμε 36 τουρκικά σήριαλ στην τουρκική γλώσσα, από το 2010 ως σήμερα, για να πεισθούμε ότι είμαστε αρκετά ηλίθιοι ώστε να πιστεύουμε ότι ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ.

Κατασκευάστηκαν το 1996, τα «ΊΜΙΑ», μία βραχονησίδα, που το ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς της είναι ξεκαθαρισμένο, από το έτος 1932, οπότε τα Δωδεκάνησα, και ονομαστικά τα Ίμια καθώς και όλες οι βραχονησίδες που σήμερα εμφανίζονται ως γκρίζες ή διεκδικούμενες (εσχάτως δικές τους των τούρκων!!), εκχωρήθηκαν με διμερή συμφωνία από την Τουρκία στην Ιταλία, και το 1947 με την συνθήκη των Παρισίων από την Ιταλία στην Ελλάδα.

Έκτοτε ζούμε μία εντεινόμενη καθημερινά, κι ολοένα θρασύτερη λεκτική, αλλά και στρατιωτική, επιθετικότητα της Τουρκίας, κι όχι του Ερντογάν προσωπικά, ούτε για εσωτερική κατανάλωση, όπως ηλιθίως μερικοί υποστηρίζουν. Με παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που φτάνουν ως την Σκύρο, με τουρκικές φρεγάτες που ατενίζουμε στο Σούνιο, φέρουσες την ημισέληνο. Αλλά από την μεριά μας, με καλοσυνάτη ταπεινόφρονα αλληλεγγύη προς την «γείτονα», που θέλει να μας καταπιεί, όταν δεχθήκαμε ως κράτος το 2006 να παραλάβει τουρκικό ελικόπτερο, τον τούρκο πιλότο, που κατέρριψε τον έλληνα ήρωα πιλότο μας Κώστα Ηλιάκη, αντί του ελληνικού σούπερ πούμα που κατέφθασε να τον συλλάβει και να τον δικάσουμε για εχθρική πράξη, επίθεση εναντίον της Ελλάδας.

Πλέον, οι Τούρκοι πολιτικοί, κυβερνώντες κι αντιπολιτευόμενοι και σύσσωμη η στρατιωτική τους ηγεσία, διαγωνίζονται με δηλώσεις και διαγκωνίζονται σε πράξεις απειλητικές για την εθνική μας κυριαρχία, και την ασφάλεια των συνόρων μας.

Η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, μας καθησυχάζει ενώ ήδη ευρισκόμαστε εν υπνώσει, ότι είμαστε ασφαλείς, ώστε να μην καταλάβουμε τον ακρωτηριασμό των εδαφών της Ελλάδας μας, τον από παλιά συμφωνημένο.

Αν και, οι ίδιοι αυτοί που λένε σήμερα τα περί εσωτερικής κατανάλωσης δηλώσεων Ερντογάν, και περί 16 νησιών που ας μας τα πάρουνε οι Τούρκοι, θα τα ξαναπάρουμε, κι ας τα κρατήσουν κιόλας δεν τρέχει τίποτα, με δέος μας ενημέρωναν τα προηγούμενα χρόνια, για τα «ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ», που μας γνωστοποίησε η πρόεδρος της βουλής κα Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, καθηγήτρια της νομικής, κατά της ορκωμοσία του κ. Παπούλια στις 8/2/2005, προσφωνώντας τον: « Αναλαμβάνετε κύριε πρόεδρε, την προεδρία της δημοκρατίας σε μία πενταετία, που θα συμβούν σημαντικά γεγονότα: …ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ…»

Και την μεν εθνική κυριαρχία μας που περιορίσθηκε, ως γεγονός, την ζήσαμε με την αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση το 2010, που η ισχύς της παρατάθηκε επί κυβέρνησης αριστεροπατριωτικής. Τα δε εθνικά μας σύνορα ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.

Κι ο Ζουράρις θα μου πείτε πού κολλάει; Ο Ζουράρις, κανονικοποιεί (εμφανίζει ως αποδεκτά, φυσιολογικά, κανονικά, αυτονόητα), τα γεγονότα της εσχάτης προδοσίας που συμβαίνουν εις βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας. Ο Ζουράρις, κι όχι μόνος αυτός, αλλά συνεπικουρών τους αποδέλοιπους αυτού του περιφερόμενου θιάσου, κάνει διαχείριση της ήττας του ελληνικού κράτους και του ελληνικού λαού στον πόλεμο συνείδησης, με τον οποίον αλλάζουν τα σύνορά μας.

Γιατί αν ο Ζουράρις και οι της κυβέρνησης, αλλά και οι της αντιπολίτευσης (Αδώνηδες, Σαμαράδες και Μητσοτακαίοι, ποτάμια και Συμπαρατάξεις, και λοιποί Λεβάντηδες και μη), ήταν πραγματικά λεβέντες, θα είχαν αντιληφθεί ότι τα μέζεα του στεατοπυγικού τους συστήματος, δεν τα φέρουν από την φύση κατά τον προορισμό τους για να ανέχονται να τους τα πρήζουν οι γερμανοί και οι σύμμαχοί τους τούρκοι, αλλά για να υψώνουν αντρικό, που πάει να πει ΑΝΔΡΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΑΙΟ, ανάστημα και να υπερασπίζονται την πατρίδα, όπως οι αρχαίοι πρόγονοί τους που έφτιαξαν την γλώσσα μας την ελληνική που πασχίζουν να σώσουν(;).

Έλληνες πολίτες, ελληνικέ λαέ, είμαστε μόνοι μας. Αλλά όχι απελπιστικά, και ποτέ απελπισμένοι. Είμαστε μόνοι μας, και μπορούμε και θα αποδείξουμε σε όλους αυτούς (που τολμούν να κανονικοποιούν την ιδέα ότι τα νησιά δεν είναι πια δικά μας, και δεν πειράζει να τα χάσουμε), ότι υπάρχουν ακόμη ΈΛΛΗΝΕΣ. Που φυλλάττουν Θερμοπύλες. Και που τρέπουν σε φυγή τον εχθρό, όσο πολυαριθμότερος, δυνατότερος και πλουσιότερος και να είναι.

Έσο έτοιμος. Εσύ που με διαβάζεις τώρα. Εσύ θα υπερασπιστείς την πατρίδα. Και μην ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα «νικηθούνε». Πολέμα. Γιατί είμαστε πολλοί οι «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». Και είμαστε αποφασισμένοι τα γεγονότα που μας ανακοίνωσε η κα Μπενάκη, (και στα οποία φαίνεται κανείς από κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους να μην αντιδρά), ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ. Ο ελληνικός στρατός δεν είναι 40.000 ή 90.000, όπως μας λένε. Ο ελληνικός στρατός είναι 6.000.000. Είμαστε όλοι εμείς. Όλοι, όσοι από 14 ετών έως 70 ετών, άντρες και γυναίκες, μπορούν να κρατήσουν όπλο και να πολεμήσουν.

Εμείς, ο ελληνικός λαός, ΕΜΕΙΣ, θα αλλάξουμε την ροή της ιστορίας. Όπως πάντα κάναμε. Την ξέρουμε καλά την δουλειά.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Μπράβο, συγχαρητήρια πατριώτη-τισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ελληνικό λαό που κατάφερε 3.500 χρόνια να επιβιώνει ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. Σας ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια. Ας αναλάβουμε δράση. Ειρήνη Μαρούπα

      Διαγραφή
    2. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ελληνικό λαό που κατάφερε να επιβιώνει επί 3.500 χρόνια πολεμώντας ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ας αναλάβουμε επιτέλους δράσης (αφού επιτέλους μιλήσαμε)!

      Διαγραφή
  2. Τό άρθρο είναι εξαιρετικό καί πατριωτικό. Όμως τά 6.000.000 από που κι ως πού; Τόσοι ψηφίζουν τό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα! Άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.000.000 αρτιμελείς έλληνες, άσχετα με το τι ψηφίζουμε, μπορούμε και οφείλουμε να μάθουμε σκοποβολή σε συλλόγους και να αποκτήσουμε νόμιμα όπλα, ως εθνοφρουρά ή κυνηγετικά, ώστε να μπορούμε να υπερασπιστούμε βωμούς και εστίες όταν έρθει η ώρα. Ξεκινήσαμε ήδη και ο αριθμός μεγαλώνει. Θα γίνουμε Ισραήλ αν θέλουμε να επιβιώσουμε. Όσοι θέλουμε να επιβιώσουμε. Αλλιώς γνωρίζετε τους ασθενείς οργανισμούς η φύση τι τους κάνει. Τους εξαφανίζει. Είμαστε ο ελληνικός λαός Δυνατός οργανισμός και θα το αποδείξουμε πάλι

      Διαγραφή
  3. "Έσο έτοιμος. Εσύ που με διαβάζεις τώρα. Εσύ θα υπερασπιστείς την πατρίδα. Και μην ρωτάς αν θα νικήσουμε ή θα «νικηθούνε». Πολέμα. Γιατί είμαστε πολλοί οι «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι». "

    Για να πολεμησει καποιος χρειαζεται οχι μονο να πιστευει σε ιδανικα,οπως

    αναφερονται στο αρθρο, αλλα να ειναι διατεθειμενος να δωσει και την ιδια

    του την ζωη γι'αυτα!

    Ειμαι πολυ επιφυλακτικος στον αριθμο των 6 εκατομμυριων!

    Και ειμαι πολυ πιο επιφυλακτικος οσον αφορα το γεγονος οτι τα 6

    εκατομμυρια θα "ενωθουν"!

    Η Ιστορια μας ,δυστυχως, αποδεικνυει οτι στις κρισιμες μαχες οχι μονο

    υπηρχε διχονοια, αλλα οδηγουμασταν σε εμφυλιους!

    Αυτο δεν σημαινει οτι καταθετουμε τα οπλα!

    Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα,

    προνοωντας και αποφευγοντας τα λαθη του παρελθοντος, τα οποια δυστυχως

    επαναλαμβανονται!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, απλώς ΕΠΙΛΕΓΩ, σε ένα περιβάλλον εχθρικό προς το ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, μέσα στο οποίο παρεπιδημούν παράσιτα πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημοσιολογούντες που μόνο ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΔΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΕΓΩ, επαναλαμβάνω να πω ότι είναι εύκολα και απλά όλα, αν αντιληφθούμε τον κίνδυνο και το χρέος μας το κάνουμε θέληση και την θέληση την μετουσιώσουμε σε δράση. Τώρα είμαστε στην δράση. Και ήδη ξεκινήσαμε. Θα βοηθήσετε;

      Διαγραφή
  4. Κυρία Μαρούπα, παρακολουθώντας τον συνεχή και σκληρό αγώνα που δίνετε επωνύμως και δημοσίως, και αφού σας συγχαρώ για την τοποθέτησή σας μέσα από ένα ιστολόγιο που δίνει έναν επίσης συνεχή αγώνα υπέρ της πατρίδας μας, στεκόμενος στις τρεις μικρές αλλά ουσιωδέστατες προτάσεις του τελευταίου σας σχολίου "Τώρα είμαστε στην δράση. Και ήδη ξεκινήσαμε. Θα βοηθήσετε;" θέλω να σας ρωτήσω: Ποια είναι η δράση αυτή που ήδη ξεκίνησε και στην οποία μας καλείτε να βοηθήσουμε; Είναι κάτι που έχει πάρει όνομα ή κάτι που δημιουργείται με την συγκέντρωση έντιμων -πλην ανώνυμων- Ελλήνων; Η ερώτησή μου είναι από καρδιάς και σκοπό έχει να σας παροτρύνει να συμμετάσχετε ενεργά, με τη γνωστή δύναμη ψυχής που διαθέτετε, παροτρύνοντας και άλλους που γνωρίζετε, στον υπέρ πάντων αγώνα που οφείλουμε να δώσουμε. Και αυτή η οφειλή μας, αυτό το χρέος, είναι προς τους νεκρούς και τους αγέννητους, αφού εμείς είμαστε διαχειριστές μιας ανυπολόγιστης περιουσίας, του Ελληνισμού, τον οποίο οφείλουμε αρχικά να προστατεύσουμε και στη συνέχεια να εξασφαλίσουμε τη συνέχισή του. Αν είμαστε ικανοί και να τον λαμπρύνουμε... Που μας καλείτε, λοιπόν, κυρία Μαρούπα; Πείτε μας για να αρχίσουμε να οργανώνουμε την αυτονόητη και ακομμάτιστη μάχη υπέρ πίστεως και υπέρ πατρίδος. Πείτε μας, για να έλθουμε να σταθούμε μαζί σας και μαζί με άλλους -γνωστούς και αγνώστους- ικανούς πατριώτες, που με ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο θα σπάσουν τα γυάλινα πόδια του θηρίου που μας απειλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρουπα σε παρακολουθω εδω και 3-4 χρονια και σε γουσταρω.....
    εχεις ελληνικη ψυχη........εισαι χρησιμη....
    ελα στο πατριωτικο-εθνικιστικο κινημα να σε σταυρωσω με χαρα ......
    μη χαραμιζεσαι.......
    Ελληνες σαν και σενα και τον Κασιδιαρη χρειαζομαστε

    ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Οικονομολογος
    πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]