Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Τουρκία αποσταθεροποιείται και βυθίζεται στο χάος

Ψάχνουν 42 ελικόπτερα, 4 F-16, έχει εκτεθεί η ασφάλεια του Ιντσιρλίκ όπου φυλάσσονται πυρηνικά
Προγκρόμ και επιθέσεις κατά μειονοτήτων στην Κωνσταντινούπολη
Διαλύεται το κύρος του τουρκικού στρατού ενώ άρχισαν επίσημα δημοσιεύματα που κατηγορούν τον Ερντογάν για στημένο πραξικόπημα...

Χάος! Είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει για να περιγράψει την κατάσταση στην Τουρκία. Το Sputnik μεταδίδει ότι οι Τούρκοι έχουν “χάσει” 42 ελικόπτερα,μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος το βράδυ της Παρασκευής!

Τις πληροφορίες μετέδωσε πρώτο το CNN Turk. Σύφωνα με τις πληροφορίες του τα 42 ελικόπτερα ελέγχονται από δυνάμεις οι οποίες ενδέχεται να επανέλθουν στην προσπάθεια ανατροπής του Ερντογάν.

Κι αν έχουν αγωνία οι Τούρκοι για τα ελικόπτερα που …χάθηκαν φαντάζεστε τι αγωνίες έχουν οι αμερικανοί.βλέποντας όλο αυτό το χάος.Στο Ιντσιρλίκ,οι πληροφορίες λένε ότι οι Αμερικανοί έχουν πυρηνικά όπλα.
Η ασφάλεια του Ιντσιρλίκ είναι πλέον λογικό να αμφισβητείται.

Σε αναζήτηση πολλών πραξικοπηματιών αλλά ακόμη και μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 φαίνεται πως είναι η κυβέρνηση Ερντογάν στην Τουρκία.
Όπως αναφέρεται σε tweet που ανήρτησε ο δημοσιογράφος του Ισραηλινού τηλεοπτικού σταθμού  IBA Amicahi Stein η τουρκική κυβέρνηση αγνοεί που βρίσκονται έξι F-16 που πήραν μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Independent κατηγορεί τον Ερντογάν για “μαϊμού πραξικόπημα”!

H βρετανική εφημερίδα Independent έχει αναρτήσει στον ιστότοπό της κείμενο όπου συγκεντρώνει απόστροφές από τη χτεσινή ομιλία του Ερντογάν και τις συνδέει με απόψεις που χαρακτηρίζουν το πραξικόπημα στην Τουρκία στημένο.

Απόψεις που διατυπώθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ή από δημοσιογράφους. Μάλιστα κάποιοι χρήστες παραλληλίζουν το αποτυχημένο πραξικόπημα με με το κάψιμο του Ράιχσταγκ από τον Χίτλερ το 1933, “το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία από τον Χίτλερ για να αναστείλει τις πολιτικές ελευθερίες και να καταδικάσει τις μαζικές συλλήψεις των αντιπάλων του”.

Επίσης, ο ιστότοπος dailystromer.com διατυπώνει κάποια ερωτήματα που σχετίζονται με το πραξικόπημα και έμμεσα θέτει το ερώτημα αν το πραξικόπημα ήταν στημένο.

Συγκρούσεις και πογκρόμ κατά μειονοτήτων στην Κωνσταντινούπολη

Η Τουρκία όχι μόνο δεν σταθεροποιείται μετά από την αποτυχία του πραξικοπήματος αλλά αντιθέτως δείχνει ότι οδηγείται ώρα με την ώρα σε όλο και μεγαλύτερο διχασμό.Ο Ερντογάν έχει τώρα να αντιμετωπίσει τις ταραχές που έχουν ήδη ξεκινήσει στα περίχωρα της Κωνσταντινούπολης.

Οπαδοί του κυβερνητικού κόμματoς, του AKP έχουν βγει στους δρόμους και κάνουν πογκρόμ κατά Κούρδων και Αλεβιτών!

Μάχες ξέσπασαν στις συνοικίες Sultangazi,Sarigazi,Gulsuyu,Nurtepe και Okmeydani .

Σύμφωνα με την αστυνομία αρκετά άτομα τραυματίστηκαν και αναφέρθηκα υλικές ζημιές.

Οι φιλοκυβερνητικοί που έχουν βγει στο δρόμο και κυνηγάνε κόσμο,θεωρούν ότι Κούρδοι,Αλεβίτες αλλά και άλλες μειονότητες είναι υπεύθυνες για την απόπειρα του πραξικοπήματος.

Η κατάσταση στην Τουρκία εξακολουθεί να είναι σοβαρή και κρίσιμη,παρά τις δημόσιες διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Παράλληλα εξελίσσεται και η σοβαρή κρίση μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας,η οποία έχει θέμα και με τη Γερμανία.

Πηγή Militaire


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]