Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πότε θα εφαρμόσει η κυβέρνηση τους νόμους στη Θράκη;

Ο ψευδομουφτής, σε συνεργασία με το Προξενείο της Θράκης, που κι αυτό πράττει εκτός διεθνούς νομιμότητας, ασκεί επιθετική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας

Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση έχει ένα πρόβλημα με τους νόμους, όταν πρόκειται να εφαρμοστούν επί όσων την εξυπηρετούν. Τελευταίο κρούσμα βεβαίως η παραχώρηση εξουσιών σε πρόσφυγες, λαθρομετανάστες και ύποπτους αλληλέγγυους, που αρκετοί δρουν εις βάρος του ελληνικού λαού, και ειδικότερα κατά των κατοίκων των περιοχών των καταυλισμών, οι οποίοι δηλώνουν δημοσίως ότι «θα πάρουν τις καραμπίνες» για να προστατεύσουν εαυτούς και τις περιουσίες τους.

Αν αυτή η περίπτωση θα μπορούσε να θεωρηθεί έκτακτη -αλλά γνωστού όντος ότι στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερο του προσωρινού- μόνιμη είναι η ανοχή, αλλά και υποβοήθηση της ανομίας των ανθρώπων του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Έχουν ξεπεράσει τα όρια, έχουν αποθρασυνθεί, και για πρώτη φορά -επιτέλους- υπάρχει μεγάλος αριθμός δημοσιευμάτων που αφενός καταγγέλλουν τα όσα πράττονται, αφετέρου δε απαιτούν την λήψη μέτρων.

Ερανίζομαι αποσπάσματα από ομιλία του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ σε συνέδριο στο Πανεπιστήμιο "19 Μαΐου" της Σαμψούντας που διοργάνωσε η Κοινότητα Βαλκανικών Ερευνών (η οποία κινεί τον Νεο-οθωμανικό αλυτρωτισμό στα Βαλκάνια), με τίτλο "Η τουρκική ταυτότητα των μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη", και μετέφερε ο "Αντιφωνητής" Κομοτηνής.

«Αν η Τουρκία είναι δυνατή, είμαστε και εμείς δυνατοί. Όταν εξασθενεί, ασφυκτιούμε», είναι το συμπέρασμα παραληρήματος εναντίον της Ελλάδας και υπέρ του "τουρκισμού". Ο Αχμέτ Μετέ ο οποίος προεδρεύει και της λεγόμενης "Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης", εμφανίστηκε με το σύνθημα για μια μεγάλη "δυνατή Τουρκία".

«Αν η Τουρκία είναι δυνατή, είμαστε και εμείς δυνατοί. Όταν η Τουρκία εξασθενεί, ασφυκτιούμε. Πρέπει να εργαστούμε για μια δυνατή Τουρκία γιατί δεν περιμένει βοήθεια μόνο η Δυτική Θράκη, αλλά όλος ο ισλαμικός κόσμος, που αισθάνεται ότι είναι Τούρκος», τόνισε.

Ανοίγοντας τις εργασίες του Συνεδρίου ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαλκανικών Ερευνών, Ιλκάϊ Ερκέν, έσπευσε να θέσει το πλαίσιο της συζήτησης για την Θράκη: «Τα Βαλκάνια, όχι μόνο η Δυτική Θράκη, είναι ένας τόπος πολύ πιο κοντινός μας από όσο νομίζουμε. Παραιτηθήκαμε για κάποιο λόγο επί χρόνια από πολλές περιοχές, έτσι απομακρυνθήκαμε κι από τα Βαλκάνια. Πού είναι η Δυτική Θράκη; Σε τι γλώσσα μιλούν εκεί οι άνθρωποι; Πώς είναι η ζωή τους; Είναι πολλά τα ερωτήματα που υπάρχουν».

Ο ψευδομουφτής Ξανθής πήρε τον λόγο για να εξαπολύσει οξύτατη επίθεση εναντίον της Ελλάδας, και έσπευσε να παρουσιάσει την δική του εκδοχή για την Συνθήκη της Λωζάνης και την ανταλλαγή των πληθυσμών, κάνοντας λόγο για τους "Τούρκους που θυσιάστηκαν". «Οι Τούρκοι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι Τούρκοι, οι οποίοι ξέμειναν στην Ελλάδα από σεβασμό στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης και σε πέντε παπάδες. Αυτό θέλω να υπογραμμίσω ιδιαιτέρως. Οι ανταλλαγέντες πρόσφυγες τράβηξαν πολλά, ιδίως οι δύο πρώτες γενιές υπέφεραν πολύ. Όσο για την τρίτη γενιά, συνεχίζει τη ζωή της, όπως εσείς, ως πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας, κάτω από την τουρκική σημαία.

» Αλλά η μουσουλμανική μειονότητα στη Δυτική Θράκη υποφέρει εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, υπέφεραν οι πατεράδες μας, υποφέρουμε εμείς, υποφέρουν και τα παιδιά μας. Με δύο λόγια, εγώ μεγάλωσα μέσα σε ένα κλίμα νόστου, τα παιδιά μου τα μεγαλώνω νοσταλγώντας. Νοσταλγώ την ταυτότητα, τα τζαμιά, το χώρο, νοσταλγώ το καθετί».

Το ανθελληνικό ξέσπασμα του Μετέ δεν είναι πρωτόγνωρο πάντως, καθώς έχει μείνει ανεξέλεγκτος να διευθύνει ένα δίκτυο "ιμάμηδων" στην Ξάνθη αλλά και στην Ροδόπη και με άφθονο χρήμα και την φανερή υποστήριξη του Τουρκικού Γενικού Προξενείου να δημιουργεί δομές ακόμη και εκπαιδευτικές προκειμένου να παραμείνει η Μειονότητα ελεγχόμενη από συγκεκριμένα κέντρα.

Ο Αλέξανδρος Δρίβας, υπ. δρ. Διεθνών Σχέσεων, έγραψε στο Liberal: «Τα ιστορικά λάθη της χώρας μας στη Θράκη, αφορούν το ένα σκέλος της θρασύτητας του ψευδο-μουφτή, ο οποίος ανά 3μηνο-4μηνο μας υπενθυμίζει το "πνευματικό έργο", που επιτελεί. Και αφού η Τουρκία απέτυχε στη Μέση Ανατολή, αποτυγχάνει και στον Καύκασο, βαδίζει προς τα Βαλκάνια και διοργανώνει "ημερίδες" μίσους και τουρκικού εθνικισμού»...

Ο ψευδομουφτής, σε συνεργασία με το Προξενείο της Θράκης το οποίο και αυτό πράττει εκτός διεθνούς νομιμότητας, ασκεί επιθετική προπαγάνδα την ώρα που κατά τύχη, ξύπνησαν και οι Αλβανοί οι οποίοι ζητούν και αυτοί με τη σειρά τους τα ιστορικά "δίκαιά" τους έναντι της Ελλάδας.

Διάφορα lobbies, "λέσχες σκέψης" και διάφορες ομάδες πίεσης, φίλοι και ιδρυτές των οποίων σήμερα βρίσκονται στην κυβέρνηση ή και σε άλλα κόμματα, παίρνουν θέση άραγε για το θεοκρατικό παραλήρημα του ψευδομουφτή; Ο κ. Αλαβάνος και οι αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν χαρακτηρίσει την Ελλάδα με μελανά σχόλια επειδή δεν δέχεται...την "αυτοδιάθεση" των Σκοπιανών να ονομαστούν "Μακεδόνες". Σήμερα, καταδικάζουν τη θεοκρατική επίθεση του ψευδομουφτή και το μισελληνικό του παραλήρημα; Κατά το προηγούμενο Πάσχα, ο κ. Θεοδωράκης είχε εκφράσει την "ανησυχία" του για την περιφορά Επιταφίων στην Θράκη. Συνεχίζει άραγε ο κ. Θεοδωράκης να ανησυχεί και για όσα στηρίζει ο ψευδομουφτής;

Πηγή Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΕΔΩ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ ΠΟΤΑΜΟΣ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ...ΗΡΩΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ;
    Ή ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΙ ΑΠΟ Τ' ΑΥΤΙΑ;
    ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ...ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ
    ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ..
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΟΧΙ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το τριτο πολιτικο κομμα της Ελλαδας δεν ειχε νεοναζιστικο

      πυρηνα, τοτε θα το ακολουθουσε ολη η Ελλαδα!

      θα επρεπε πιο πολυ να σε προβληματιζει γιατι ενα κομμα που τα

      βαζει με το συστημα , απο το 2012 και εντευθεν παρουσιαζεται σε

      δημοσκοπησεις απο το ιδιο το συστημα,το οποιο υποτιθεται

      εναντιωνεται εναντιον της Χρυσης Αυγης!

      Θα επρεπε επισης να σε προβληματιζει το γεγονος οτι προσπαθει το

      ιδιο το συστημα να συκοφαντει με photoshop μελη της Χρυσης

      Αυγης,ωστε να φαινονται θυματα πλεκτανης ,αποκτωντας την

      συμπαθεια του κοσμου, και δεν δειχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ για το

      ποιοι πραγματικα ειναι!

      https://www.google.de/search?q=%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1+%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%B7%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjruNXzlMbMAhVJzRQKHRSLANUQ7AkILQ&biw=1600&bih=736

      Να στο γραψω και πιο απλα!

      Το συστημα θα σου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να επιλεξεις αναμεσα σε

      εθνομηδενιστες , νεοναζι, μνημονιακους και "αντιμνημονιακους"

      μνημονιακους!

      Τα "μαντρια" ειναι ετοιμα! Να δουμε ποσα προβατα θα εισχωρησουν.


      ΓΜ

      Διαγραφή
    2. TO NEONAΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ MEGA
      ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΥΓΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ......

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..........

      ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
      Οικονομολογος
      Πρωην αριστερος

      Διαγραφή
    3. Καλως ξυπνησες και καταλαβες τι πραγμα ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ τοσο καιρο στα κουκουεδια .
      Να δουμε τωρα ποσο καιρο θα χρειαστεις για να καταλαβεις οτι απο το ενα μαντρι , μαντρωθηκες σε αλλο ...
      Τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβει καποιος οτι το κατοχικο αγγλοσαξονικο κ(Υ)νοβουλευτικο καθεστως εχει πολλα κεφαλια για να σε καταπιει ;
      Οσο για το οικονομολογος ...δεν λεει και τιποτα . Ξερω πολλους γραμματιζουμενους μεν , αμορφωτους δε ...
      Καλο ξημερωμα .

      Διαγραφή
  2. ΟΣΟ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ (ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ)
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΔΕΞΙΑ.......

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ.......

    ΕΣΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ , ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?????
    ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ??

    ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Οταν εγω σπουδαζα τα πανεπιστημια τοτε εβγαζαν επιστημονες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ερωτηση σου και μονο δηλει ανεγκεφαλο .
      Δεν μου λες , εσυ σαν οικονομολογος δεν υποτιθεται οτι υπολογιζεις ολες τις πιθανοτητες πριν υποβαλεις ερωτηση ;
      Ε λοιπον μαθε οτι εγω , οπως και αλλοι Ελληνοψυχοι εχουμε αφυπνιστει πολυ πριν τα μνημονια τους . Ξερουμε οτι ΟΛΟΙ που ειναι εκει μεσα και ολοι οσοι θελουν να μπουν , εχουν δηλωσει πληρης υποταγη στην ΝΤΠ .
      Γνωριζουμε οτι ο Αγγλοσαξωνικος κοινοβουλευτισμος ειναι η φωλια του τερατος .
      Ενω εσυ ο σπουδαγμενος απο τον κοκκινο φασισμο , μαντρωθηκες στον μαυρο !
      Συγχαρητηρια ....

      Διαγραφή
    2. Ετσι δικαιολογεις την ανοχη σου στο ανθελληνικο συστημα.....
      συν τοις αλλοις εισαι και αγενεστατος........
      περιμενε το κομμα των αγγελων στην δευτερα παρουσια.....

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]