Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε η ώρα των ποιητών...!

Η Ποιητική Ακαδημία στο πλαίσιο των ειδικών εκδόσεων που θα διαμορφώσουν το τοπίο της νεότερης ποίησης του τόπου μας ανακοινώνει την δημιουργία της

ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ 
ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ.

Ο δημοφιλέστατος διαπρεπής ποιητής μας, Δημήτρης Ιατρόπουλος, πλαισιωμένος από Ειδική Επιτροπή καταξιωμένων Φιλολόγων, και Ιστορικών της ποίησης, θα επιλέξει τους νέους ποιητές και τις ποιήτριες που θα συμπεριληφθούν στην Μεγάλη Ανθολογία, ανοίγοντας έτσι ένα καινούργιο κεφάλαιο για την εντός και εκτός των συνόρων μας αναγνώριση και καταξίωση του σημερινού πνευματικού δυναμικού της πατρίδας μας.
Και καλεί προσωπικά τους νέους δημιουργούς, μέσα στις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, σ’ αυτήν την τεράστιας σημασίας πνευματική σταυροφορία:
«Κάθε αληθινό Ποίημα στον τόπο μας, από τον Όμηρο μέχρι τις μέρες μας, αποτελεί κι ένα κομμάτι της Ιστορίας μας. Σας καλώ λοιπόν, όλες και όλους σας, να γράψουμε, να περιγράψουμε και να κατοχυρώσουμε τη νέα Ιστορία της ποίησής μας. Γιατί ήρθε πια, η ώρα των Ποιητών. Σας περιμένω..»
Δημήτρης Ιατρόπουλος

* Κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να αποστείλει τα έργα του (μέχρι τρία ποιήματα με όριο τις 150 λέξεις για το καθένα) μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα (έως 50 λέξεις) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ποιητικής Ακαδημίας: poetsacademy@yahoo.com



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]