Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρώπη της καρπαζιάς!

Ο καλός ο καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται, λέει ο σοφός λαός, και τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, τόσο με την οικονομική κρίση όσο και με το Προσφυγικό, δείχνουν ότι η Ε.Ε. δεν διαθέτει ούτε τιμόνι ούτε πυξίδα. Περισσότερο θυμίζει τον αείμνηστο Ελληνα κωμικό Αλέκο Τζανετάκο, που πέρασε στην Ιστορία ως ο... καρπαζοεισπράκτορας του Λάμπρου Κωνσταντάρα στις ταινίες όπου πρωταγωνιστούσαν.
Η Ε.Ε., αντί να επιλέξει τον ρόλο της ηγέτιδας δύναμης, έχει μεταμορφωθεί σε «παιδί για τα θελήματα» τόσο της Τουρκίας (που της παραδίδει και μαθήματα ανθρωπισμού!!!) όσο και των χωρών-μελών της, που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.

Τα όσα έπραξε χθες η Σλοβενία, για να ακολουθήσουν και οι άλλες χώρες που αποφάσισαν να κλείσουν τα σύνορά τους και μάλιστα με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τουσκ, δείχνουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζει αυτή η Ευρώπη. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι δεν πρόκειται για μονομερείς ενέργειες, αλλά για κοινή απόφαση των 28 (σ.σ.: που πουθενά δεν έχει καταγραφεί) και τους ευχαριστεί κιόλας!

Ο λεγόμενος βαλκανικός διάδρομος κλείνει ερμητικά μετά την απόφαση της Σλοβενίας, της Κροατίας, της Σερβίας, της Ουγγαρίας, αλλά και της ΠΓΔΜ να κλείσουν τα σύνορα σε όσους δεν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα και η Ε.Ε. πουλάει τρέλα. Από Ευρώπη του ουμανισμού και της αλληλεγγύης μετατρέπεται σε ένα «μαγαζί» συμφερόντων, που άλλοτε σέρνεται πίσω από τη Γερμανία και άλλοτε πίσω από τους δορυφόρους της.

Τα σύνορα κλείνουν, τα πράγματα χειροτερεύουν για Ελλάδα και εγκλωβισμένους πρόσφυγες και εκείνοι σφυρίζουν αδιάφορα περιμένοντας την επόμενη Σύνοδο Κορυφής. Η υποκρισία στο απόγειό της. Εδώ και έναν μήνα αφήνουν να δημιουργηθούν τετελεσμένα, ώστε στη συνέχεια να έρθουν να τα επικυρώσουν. Μόνο η λέξη ντροπή αξίζει σε αυτήν την Ευρώπη, που καμία σχέση δεν έχει με τις αρχές και τις αξίες της. Αυτή η Ε.Ε.-καρπαζοεισπράκτορας είναι ο εφιάλτης των λαών της...

Πηγή "Δημοκρατία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι Γερμανοί βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με Τουρκία και Σκόπια!
    Δεν είναι η Ευρώπη της καρπαζιάς αλλά η Ευρώπη των άνομων συνεργασιών και σχεδίων!ότι πράττουν είναι σχεδιασμένο.
    Οι λαθρομετανάστες αποτελούν ένα ακόμη κομμάτι του σχεδίου της εσωτερικής υποτίμησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο Πάπας μονο που ακομα δεν εχει αποκαλυφθει ο ρολος του. Θυμηθειτε τον Αγ. Κοσμα τον Αιτωλο: τον Πάπα να καταρασθε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακου τσιφτη αρθρογραφε και ασε τα πολλα μπλα μπλα .
    Αυτα τα ανδρεκελα που βλεπεις δεν αποφασιζουν για ΤΙΠΟΤΑ .
    Η ΕΕ δεν ειναι παρα μια λυκοφωλια που οι στοες την κουμανταρου .
    Ο κοσμος τοχει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]