Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με πλαστό διπλωματικό διαβατήριο «απέδρασε» ο γιός του Ερντογάν από την Ιταλία

Στον κυκεώνα των εξελίξεων που αφορούν τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, για την Ελλάδα και χωρίς την Ελλάδα, έρχεται –έστω και καθυστερημένα- μία είδηση που αποκαλύπτει την σχέση της Τουρκίας και συγκεκριμένα την οικογένεια Ερντογάν με την παρανομία, αλλά και τις αγαστές σχέσεις της Σαουδικής Αραβίας με την ζάμπλουτη οικογένεια του τούρκου προέδρου, μίας οικογένειας τα μέλη της οποίας δεν αρέσκονται στο να προκαλούν την κοινή λογική (όπως η κυρία Ερντογάν με τις απόψεις της περί «προετοιμασίας των γυναικών στα χαρέμια), αλλά και να υπενθυμίσουν σε όλους πως η παρανομία και ο παραλογισμός είναι στην… «φύση» τους.

Έτσι, και σύμφωνα με το Rai News 24, στις 7 Μαρτίου, ο εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας κατηγόρησε την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στη Ρώμη για διευκόλυνση της διαφυγής του Bilal Erdoğan ο οποίος είχε προηγουμένως συλληφθεί με κατηγορίες ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Η σύντομη κράτηση του Μπιλάλ Ερντογάν στη Ρώμη και η μετέπειτα διαφυγή του, είναι ο τελευταίος κρίκος σε μια αλυσίδα σκανδάλων και ένα χτύπημα κατά της οικογένειας τούρκου Προέδρου του Tagip Erdoğan.

"Δραστηριότητες της μαφίας συνεχίζουν να πλήττουν το δικαστικό μας σύστημα και η Polizia di Stato έχει κατηγορηθεί για αυτή την ταπεινωτική παρέλευση της ασφάλειας στο αεροδρόμιο της Ρώμης. Βρήκαμε επίσης ότι μια διαβόητη συμμορία της μαφίας που δραστηριοποιούνται στην Καλαβρία και τη Σικελία μισθώθηκε από τα μέλη της Σαουδικής πρεσβεία και κατάφεραν να απελευθερώσουν τον κ Ερντογάν από την φυλακή Regina Coeli" δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο AFP.

Οι κινήσεις του Μπιλάλ Ερντογάν καταγράφηκαν από κάμερες στο ξενοδοχείο Excelsior Hotel, όπου μεταμφιέστηκε σε σαουδάραβα και στη συνέχεια πέρασε από τον έλεγχο ασφαλείας ως διπλωμάτης της Σαουδικής Αραβίας, με ψεύτικο διπλωματικό διαβατήριο και δεν θα μπορούσε να διαφύγει εάν δεν υπήρχαν συνένοχοι - εξαγορασμένοι αστυνομικοί στο αεροδρόμιο Leonardo da Vinci.

Να υπενθυμίσουμε, τέλος, την αγαστή και δολοφονική συνεργασία της Τουρκίας με την Σαουδική Αραβία για την απομάκρυνση του Μπασάρ αλ Άσαντ από την εξουσία στην Συρία.

AWD News
Μετάφραση - Απόδοση "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]